Tänään on 24.04.2024, 00:59.

Alppihiihdon MM - Tiistai 8.2. 2005 Suurpujottelu (N)

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Alppihiihdon MM - Tiistai 8.2. 2005 Suurpujottelu (N)

Viesti Kirjoittaja Zup »

Tällaiset on omalla lapulla...

Hospia aliarvioitu kaikkialla, kun taas Putzer ehkä liian hyväksi olettu. Hosp oli Santa Caterinan GS:ssa aiemmin kaudella ainoita jotka olisivat voineet haastaa Mazen voittokamppailuun, harmi vain että toisen laskun keskivaiheilla ollut paha kohta vei hänen niinkuin muidenkin Itävaltalaisen mahdollisuudet siinä kisassa. Keskeytyksiä tulee edelleen, mutta varmistumaan päin on hänen laskunsa. Sanoinsin, että varmempi kuin Schild joka myös oli hyvässä vauhdissa täällä. Näiden kahden välinen koitos mielestäni tasabuukki joten 2.25 riittää hyvin. Itsellä pelattuna Hospia melkeimpä kaikkiin altavastaaja- hedareihin mitä tarjotaan, mutta niitä kertoimia mitä ei äkkiseltään katsottuna näyttänyt enää olevan tarjolla ei varmaan toinna mainostaa. Ja myös tuo TOP3 kelpaa...

...Ja kyllä minusta kumpikin taas Putzeria vastaan on vähintään tasabuukki, joten sitä myös lapulle. Putzer näistä varmin laskija, keskeyttänyt vain kerran (GS) tällä kaudella. Hänen vauhtinsa täällä oli puolestaan jopa histasta hänen normaalitasoonsa nähden, joten jos kyseessä ei ollut tahallinen hidastelu paineita välttääkseen niin kyllä tämä hieman monipuolisempi rata oli hänelle vaikeampi kuin esimerkiksi Maribor jossa hän laski toiseksi juuri ennen mm-kisoja. Luulisin, että juuri tuo sijoitus yhdessä oletetun(siis ei nyt taida radasta hyötyä, olla ja kotiyleisön tuki sitten ainoa apu) kotiedun turvin tekevät häntä vastaan pelaamisen kannattavaksi.

Ja kyllä tässä kisassa mielästäni(ja nyt myös muiden bookkereiden) tulee ensin Maze ja sitten haastajat. Suosikki asema nortikilla taitaa olla väärin pääin.

Pelit: Schild-Hosp 2 2,25 (4/10) Bet24
Pelit: Putzer-Hosp 2 2,1 (2/10) NB
Pelit: Putzer-Schild 2 2,1 (2/10) NB
Pelit: Pärson-Maze 2 1,9 (2/10) NB
Pelit: Hosp TOP3 4,5 (1/10) Playit

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin