Tänään on 24.04.2024, 02:30.

Pokeriyhdistys

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
Goldmine
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 14.08.2004, 11:57
Pisteitä: 0

Pokeriyhdistys

Viesti Kirjoittaja Goldmine »

Tuolla pokeritiedon http://www.pokeritieto.fi/ etusivulla oli uutinen pokeriyhdistyksen perustamisesta Suomeen. Perustava kokous on perjantaina. Onko kukaan menossa paikalle? Tietääkö kukaan mitä yhdistyksen on tarkoitus tehdä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VesaReino
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 08.03.2005, 12:50
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tornio

Re: Pokeriyhdistys

Viesti Kirjoittaja VesaReino »

Goldmine kirjoitti: http://www.pokeritieto.fi/

4.3 perjantaina pidettiin Suomen Pokerinpelaajat ry:n perustamiskokous ravintola Sporttimessa ratakadulla. Paikalle oli saapunut satakunta innokasta pelimiestä- ja naista. Kokouksessa todettiin yhdistyksen tarkoituksena olevan edistää pokerin harrastusta Suomessa ja tehdä tunnetuksi pokeria taitopelinä. Asiantuntevan yhdistyksen puute on aiemmin haitannut julkista keskustelua pokerin ympärillä. Erittäin vieraanvaraisesta tarjoilusta tuli paljon kiitosta kokoonkutsujalle Pekka Salmelle ja tilaisuuden sponsorille Betfairille. Kokouksessa käytiin virallisen osion jälkeen runsaasti hyödyllistä keskustelua pokerinkehittämisideoista ja pokerin tunnettuuden lisäämisestä.
Yhdistyksen hallitukseen valittiin Pekka Salmi, Marcus Tillgman, Tero Kilkanen, Johanna Pyysing ja Mikko Hirvonen. Hallitus valmistelee yhdistykselle säännöt myöhemmin pidettävään jatkokokoukseen. Yhdistyksen jäseneksi pääsee liittymään myöhemminkin, joten paikalta poissa olleiden ei tarvitse vaipua epätoivoon. Ilmoitamme myöhemmin, miten tämä onnistuu käytännössä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Jep, jep. Kuningaspeli on jalkapallo.

Minikommentit


IamPoker
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 11.03.2003, 13:24
Pisteitä: 0
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Pokeriyhdistys

Viesti Kirjoittaja IamPoker »

Paikallaolleena voin sanoa, että oli hieno tilaisuus. Ruoka ja juoma oli maittavaa :D

Elikkäs kysymyksessä minun ymmärtääkseni Suomen pokerinpelaajien edunvalvontajärjestö sekä muuten vain mukava yhteisö. Betfair sponssas tapahtuman, mutta sen kummempia sopimuksia yhdistyksen ja BF:n välillä ei kai ole. Eli tulevaisuudessa sponsorina voi olla ihan eri pokerihuone, tai vaikka marttakerho jos niikseen tulee :shock:

Aika näyttää minkälaisia mahdollisuuksia yhdistys tuo tullessaan. Epäilemättä luvassa on pienimuotosia bonuksia ja sitä kautta hieman spammia yhdistyksen kulloisiltakin sponsoreilta :wink:

Mutta kuten sanottu, mukava tapahtuma se perustamiskokous oli, ja itse pidän koko yhdistysajatusta pelkästäään positiivisena asiana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu