Tänään on 16.04.2024, 07:17.

Jukolan viesti

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Jukolan viesti

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Ketään ei tämä kiinnosta, mutta kirjoitanpa kuitenkin. Tai ehkäpä juuri siksi... :wink: Tuleehan tämä maailman suurin viestisuunnistustapahtuma (n.10 000 osanottajaa) kuitenkin tänä vuonna suorana lähetyksenä Urheilukanavalta.

Eli nyt se on taas ovella, ainutlaatuinen ja kaikin puolin uskomattoman hieno urheilutapahtuma nimeltään Jukolan viesti.

Miesten puolella on kaksi ylitse muiden, "norjalainen" Halden SK ja suomalainen Delta (norjalainen on lainausmerkeissä, koska joukkueessa juoksee vähintäänkin kaksi suomalaista ja yksi ruotsalainen). Yöllä voi kuitenkin tapahtua kaikenlaista ja mahdollisuuksien rajoissa toki on, ettei kumpikaan kyseisistä joukkueista ylitä maaliviivaa ensimmäisenä. Tässä yhteydessä on kuitenkin pakko muistuttaa siitä, että nämä joukkueet voivat viimeisillä neljällä osuudella nousta minuuttienkin takamatkalta voittoon. Esimerkkinä voi toimia keväinen tiomila-viesti, jossa Delta nousi viimeisten viiden osuuden aikana sijalta 60. sijalle 7.

Tämänhetkiset kertoimet ovat kuitenkin sitä mitä ovat, eikä Haldenin pelaaminen kiinnosta alle kolmen kertoimella tippaakaan. Deltan kohdalla pelaamisen raja on hieman korkeammalla eikä senkään kerroin tällä hetkellä hurraahuutoja aiheuta.

Onkin siis paikallaan pohtia hetki, kuka voisi voittaa, jos molemmat ennakkosuosikit rämpivät. Vaihtoehtoja voisivat olla Tampereen Pyrintö (ei huippuankkuria, muuten loistojengi), Södertälje, Kalevan Rasti ja Bäggelaget. Pohjantähti ja Turun Suunnistajat eivät ole enää yhtä kovassa iskussa kuin edellisvuosina, mutta nuorta voimaa löytyy sen sijaan vaikkapa Vehkalahden Veikoista tai Paimion Rastista. Niiden aika tuskin on vielä tänä vuonna, mutta kaikkihan on toki mahdollista.

Jaa niin... ja tietysti myös Hämeenlinnan Suunnistajat. :wink:
Aloittajana tosin on jo 40-vuotias "veteraani", jonka nopeus ei varmaankaan riitä huippujoukkueiden vauhtiin. Mutta jos riittää, niin seurailkaapa meidänkin seuran ykkösjengiä tarkasti. Hämeenlinnan ZSKA kun on kova luu viimeisillä kahdella pätkällä.

Itsehän yritän pistää kapuloita muiden rattaisiin avausosuudella. Tavoitekin on suorastaan hurja... Alle 15 min kärjestä ja vaihtosija kolmensadan paikkeilla. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin