Tänään on 16.04.2024, 18:01.

Wimbledon 1.kierros

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22712
Paikkakunta: Tampere

Wimbledon 1.kierros

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Noniin nyt niitä kohteita rupeaa tulemaan ja lisäilen niitä sitä mukaan, kun hyviä kohteita löytyy.

Sebastien Grosjean (FRA) vs Thomas Enqvist (SWE) 1 1.47 (Expekt)
Andy Roddick (USA) vs Davide Sanguinetti (ITA) 1 1.15

tupla yht. kerroin 1.69, panos 6/10


Enqvistillä takana todella huono kausi saldolla 23 ottelua ja ainoastaan 6 voittoa. Ruohollakaan Enqvist ei kerinnyt ennen Wimbledonia ottamaan tuntumaa sillä ainoastaan yksi ottelu on tänä vuonna ruoholla kertyny. Grosjean pelaa tällä hetkellä hienoa tennistä eikä Enqvist pysty millään voittamaan vapautuneesti pelaavaa Grosjeania. Olisiko tuo kerroin noinkin kova siksi että Enqvist johtaa keskenäisiä kohtaamisia 4-0, mutta niillä ei nyt juurikaan ole merkitystä sillä niin erilaisessa vireessä miehet tällä hetkellä ovat.

Tuplan toinen kohde ei perusteluja kaivanne. Roddickin voiton voi estää vaan loukkaantuminen. Roddickin syötön alkaessa viuhumaan tulee Sanguinetillä nopeasti äitiä ikävä ja peli on nopeasti ohi.

Marc Rosset (SUI) vs Wesley Moodie (RSA) 2 2.15 (Expekt), panos 8/10

Wesley Moodie ei nimenä varmaan kerro monelle juuri mitään. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että kyseessä on kuitenkin erittäin hyvä ruohopelaaja. Pääasiassa Challenger tourin kisoja kiertänyt Moodie on esittänyt tänä vuonnakin hienoja otteita. Ruoholla Moodie on tänä vuonna pelannut 8 ottelua; 5 ottelua Surbitonin Challenger kisassa sekä 3 Wimbledonin karsinnassa ja kaikki mies on voittanut. Surbitonin kisa oli kovatasoinen ja matkalla turnauksen voittajaksi Moodie kaatoi seuraavat pelaajat:

Alex Bogdanovic 6-4 6-7(2) 6-1 Finals
Joachim Johansson 7-6(7) 7-6(5) Semifinals
Greg Rusedski 7-6(6) 7-6(7) Quarterfinals
Cristiano Caratti 4-6 7-6(2) 6-4 Second Round
Mario Ancic 6-4 7-5 First Round

Hyvä syöttöinen Rosset ei ole kuitenkaan aivan helpponakki, mutta uskon, että Rossetin syöttö ei ole Moodielle ylitsepääsemätön este sillä Ancicin ja Rusedskin lyömiset todistavat, että kovasyöttöiset pelaajat eivät tuota ongelmia.

Yevgeny Kafelnikov (RUS) vs Raemon Sluiter (NED) 2 2.5 (Ladbrokes), panos 6/10

Sluiter on tällä kaudella voittanut 6:sta ottelustaan ruoholla neljä ja onkin valmiimpi Wimbledoniin kuin Kafelnikov jolla alla vasta yksi ottelu ruoholla. Siinäkin mies kärsi tappion ja, kun hän on tullut näin vanhoina päivinään hyvin ailahtelevaiseksi niin Sluiterilla on hyvät mahkut voittoon. Kafelnikovilla on Grand Slameissa tapana pelata pitkiä otteluita joten saa nähdä venyykö tämäkin ottelun viiteen erään.

Gustavo Kuerten (BRA) vs John van Lottum (NED) 2 2.85 (Unibet), panos 5/10

Tämä on taas niitä pelejä jossa nimi laskee kerrointa. Kovahan pelaaja Kuerten on, mutta ei ole ollut aivan parhaassa vireessä edes massalla niin ei voi ihmeitä odottaa ruoholtakaan jossa mies ei ole vuosiin pelannut. Lottum ei ole kummoinen pelaaja, mutta on ruoholla parhaimmillaan, mutta pystyy kyllä kaatamaan viimeksi vuonna 2000 ruoholla pelanneen Kuertenin.

Rainer Schuettler (GER) vs Michel Kratochvil (SUI) 2 2.45 (Unibet), panos 7/10

Taas pelataan ruoho spesialisti Kratochviliä, jolla on tänäkin vuonna mahdollisuudet edetä pitkälle. Viime vuonna vasta Henman pystyi pysäyttämään miehen neljännellä kierroksella. Schuettler ei ole parhaimmillaan ruoholla ja, kun vielä terveys ei ole täydet 100% niin taitaa tulla miehella noutaja jo ekalla kierroksella.

Mikhail Youzhny (RUS) vs Karol Beck (SVK) 2 5.5 (Unibet), panos 1/10

Kerroin niin kova, että oli pakko kokeilla pienellä,jos vaikkaYouzhnyn vammat eivät olisi vielä täysin parantuneet. Terveenä ollessaan Youzhny kyllä ottelun vie, eli tätä ihan pienellä.

Feliciano Lopez (ESP) vs Robert Kendrick (USA) 2 3.75 (Expekt), panos 4/10

Lopez on kyllä nyt laitettu liian isoksi suosikiksi vaikka hän etenikin viime vuoden Wimbledonissa neljännelle kierrokselle. Tänä vuonna Wimbledonin esiturnauksissa ei ole otteet olleet sitä luokkaa, että mies etenisi kovinkaan pitkälle. Kendrick pääsi pääsarjaan karsintojen kautta Lucky Loserina joten tuntumaa Wimbledonin ruoholle hän on jo hyvin saanut ja pystyy voittamaan Lopezin.

JanMichael Gambill (USA) vs Igor Kunitsyn (RUS) 2 4.5 (Unibet), panos 1/10

Voi olla, että Kunitsyn ei välttämättä pysty Gambillia pudottamaan, mutta pakko on kokeilla, koska Gambillin pelivire on kadoksissa ja tuo kerroin on houkutteleva, mutta ihan pienellä panoksella vaan.

Wimbledonin voittaja: Rusedski 40.0 (Unibet), panos 2/10

Saa toisella kierroksella vastaansa Roddickin ja jos tämän voittaa on tie avoin vaikka kuinka pitkälle eikä tämä Roddickin kaato olisi edes mikään ihme sillä ottelu tulee olemaan pienestä kiinni ja se kumpi onnistuu tie-breakit ottamaan viä myös ottelun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin