Tänään on 16.04.2024, 21:45.

Tennis ti 24.5

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Tennis ti 24.5

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

NB

Gustavo Kuerten - David Sanchez 1,80 60%

Nyt löytyi helmi.
Vaikka Gugan pelivire on pieni arvoitus, niin 1,80 on huippu tarjous.
Gustavo saa turnauksessa joka vuosi valtavan kotiedun, ja varmasti löytyy motivaatiota ja intoa tähän otteluun. Kerroin erottuu maailmalla selkeähkösti, ja on ihme jos ei putoa. Gugan kertoimet muualla tasoa 1,45 - 1,75. Huomenna Gugan kertoimet vielä varmasti laskevat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Tänään aika monen suosikin peli tökki ja tuli monia yllättäviäkin eränmenetyksiä…

Toiseen pelipäivään lähdetään seuraavilla:

A.Agassi 3-1 – Jarkko Nieminen 4.1 (Betfair)

Vaikka tätä katselisi kuinka sinivalkoisin lasein en saa tässä Jarkolle kovinkaan suurta mahdollisuutta voittoon. Vaikka Andre on jo toisten mielestä ”vanhus” on tempo yhä turneen kovinta. Jarkolla etuna kolme karsintavoittoa ja ehtipä vetää 1,5 tunnin treeninkin Agassia vastaan ennen kuin kaavio julkistettiin! Andrella muistissa viime vuotinen tappio ekalla Haehnelille ja varmaan tulee tässä silmät auki. Agassihan on todellinen taistelija, joka ei hevillä anna periksi. Mutta Jarkolla on kuitenkin hyvä sauma napata yksi erä itselleen kun kyseessä kuitenkin on avauskiekan peli.

G.Monfils – G.Canas 3.6 (Nordicbet)

Ranskan musta helmi, akrobatiaa harrastava nuorukainen puhkuu intoa päästessään kotyleisönsä eteen. Monfilsin saldo massalta alkukaudesta on 9-3 ja voitti huhtikuun lopussa Tunisin haastajaturnauksen. Kokeneen argentiinalaisen peli on ailahdellut tällä kaudella ja lähes poikkeuksetta on kyennyt vain yhden matsin voittoon turnauksissa. Kotietu ja Canasin pelin ailahtelelevuus tasoittavat puntteja ja Monfilsilla kerrointaan paremmat saumat.

TUPLA:

F.Santoro – J.Hernych
G.Kuerten – D.Sanchez

Yhteensä 2.97 (Nordicbet)

33-vuotias Taikuri jaksaa yhä tahkota turnauksia ja pelata omintakeista tennistään. Santoron peliä on vaikea lukea ja ukko lyö joskus aivan uskomattoman yllättäviä lyöntejä. Tämä kausi ei ole kaksinpelien osalta alkanut kuin 6-5 saldolla, mutta kotiyleisön edessä pelaaminen sytyttää. On edennyt täällä jatkokierroksille monta kertaa ja tuntee kentät. Tsekki ei ole kummoinen massapeluri, vaikka voittikin reilu viikko sitten kotikentällään Prahassa haastajaturnauksen. Omaa myös kokemusta, mutta Taikurilla on enemmän kokemusta Grand Slam matseista ja vie tämän kotikatsomon tuki takanaan.
Guga pitää tästä turnauksesta (voitti 2001 ja oli viime vuonna neljännesfinaalissa). Alkukausi alkanut massalla tökkien (2-4), mutta katse on varmaan ollut täällä. Sanchez on espanjalaisten kakkosluokkaa, jolla alla hyvä turnaus St.Pöltenissä. En kuitenkaan usko, että kokenut Guga antaa yllättää itseään ekalla kiekalla.

N.Llagostera-Vives – A.Sugiyama 2.1 (Betfair)

Espanjalaisella alla Rabatin turnausvoitto ja on muutoinkin hyvä massapeluri (kauden saldo 8-3). Kolmekymppinen japanilainen pelailee ehkäpä viimeistä kauttaan ja keskittynee enemmän nelinpeliin. Sugiyama on perushyvä myös massalla, mutta uskon espanjalaisen olevan nousukunnossa ja vievän tämän aika lailla tasabuukiksi arvioimani matsin.

Aamulla mahdollisia lisäpelejä…


PS.Muutin otsikon vastaamaan aiempia ja korjasin päivämäärän oikeaksi!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Meni 1. päivä vähän sivu suun töitten takia, mutta palataanhan nyt sitäkin raikkaammin ruotuun.

ATP French Open

Gael Monfils 28% 3.85 Pinnacle 4pts vs. G.Canas

Timo aika tyylikkästi jo tiivistikin tämän pelin. :)

Gilles Muller 34% 3.10 Expekt 4pts vs. M.Youzhny

Vaikka Youzhny noin periaatteessa onkin Luxemburgin Mulleria tasokkaampi pelaaja, ei venäläisen viime aikojen otteet missään nimessä puolla kerroinasettelua.

Stanislas Wawrinka 31% 3.40 Will Hill 4pts vs. N.Massu

Massu osoittanut vahvoja merkkejä paluustaan, ja täydessä terässä ollessaan ukkohan on massalla ihan top 5 -tasoa. Mutta, lieneekö kunto kuitenkaan ihan paras viidestä -pelissä 100%? Wawrinka pelannut tasaisen hyvin koko kevään, ja kokemus on taas karttunut kotvasen verran, mikä tekee nuorukaisesta pahan vastuksen. Kaikkensa joutunee Massu pistämään heti likoon. Massu muuten ei koskaan ole menestynyt mainittavammin Ranskan avoimissa.

Vince Spadea 26% 4.25 Expekt 3pts vs. A.Costa

Siis hetkinen. Spadeahan esitti ihan lupaavia pelejä viime viikolla Saksassa, ja on aiemminkin onnistunut massalla. Ja eihän Costa nyt sentään mikään Nadal ole. Vaikka Albert onkin esiintynyt aiemmin edukseen Roland Garrosissa, on 4.25 liikaa jenkille.

Jarkko Nieminen 23% 5.00 Paddy Power 3pts vs. A.Agassi

OK. Tiedän, että Agassin voittaminen vaatisi täydellistä onnistumista Jarkolta, mutta mahdotonta se ei sentään ole. Kyllä kaatuminen Haehnelille 1.kierroksella viime vuonna on hyvä esimerkki siitä, että jos Agassin peli ei kulje, niin sitten se ei kulje. Noustakseen taas todella loukkaantumisia edeltäneelle tasolle, on Jarkon alettava luottamaan itseensä pelaamalla omaa peliään rohkeasti.

Peter Luczak 14% 9.25 Pinnacle 2pts vs. T.Robredo
Raemon Sluiter 13% 10.50 Pinnacle 2pts vs. M.Safin

Suurista altavastaajista kaksi nimeä, joilla mielestäni parhaat mahdollisuudet lyödä vastustajansa. Luczak on aiemminkin ansioitunut massalla, ja vaikka Tommy hyvä onkin, ei hän kuitenkaan ihan top 10-tasoa tällä hetkellä ole. Sluiter tuli kuin puskista loukkantumisen jälkeen, ja voitti mm. Davydenkon. Safin ollut todella ailahteleva viime aikoina, eikä kummoista vastoinkäymistä tarvitse pelin alkuun, jotta pakka menisi sekaisin.

Naiset myöhemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Peesataan tuo Timon vihjaama Nuria Llagostera Vives 51% 2.10 Bet365 7pts.

Sen verran myötäisessä on neiti ollut, ja kun Sugiyaman vire on ollut vähintäinkin ailahteleva koko kauden, on tämä väh. tasabuukki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Aika hurja lista tulee naisten peleistä. Vaikka olen antanut 2-3% ns. Grand Slam -lisää huipuille, jää silti moni peli pelattavaksi. Onhan ne kokeiltava, mutta aika pienellä mennään, kun pelejä on noin monta.

WTA Roland Garros

Jie Zheng 32% 3.29 Pinnacle 4pts vs. F.Schiavone

Molemmat viime vuonna 4.kierrokselle, ja pelitason kehitys suurin piirtein yhdensuuntainen. En näe ihan näin suurta eroa.

Stephanie Foretz 13% 11.00 Olympic 2pts A.Ivanovic

Come on! Onhan Ivanovic kauden komeetta, mutta pelaa vasta ensimmäistä varsinaista kauttaan kiertueella. Helppoja tappioita tulee vielä varmasti paljon. Foretz ei mikään ykköstykki, mutta kotietua ei kannata väheksyä.

Anna Smashnova-Pistolesi 37% 2.82 Pinnacle 5pts vs. J.Jankovic

Luotetaan kokemukseen tässä. Jankovic pelaa toisinaan kuin unelma, mutta taas ajoittain kuin amatööri. Isot ympyrät ja massa palauttavat tasoeroa Annan suuntaan. Joskin altavastaajana toki rouva peliin lähtee.

Kveta Peschke 52% 2.10 Will Hill 7pts vs. D.Randriantefy

Madagaskarin likka ollut kohtuu kovassa iskussa, mutta jotenkin on tunne, että paras terä on jo nähty. Peschke taitava pelaaja, jolla näissä ympyröissä vielä etulyöntiasema.

Eugenia Linetskaya 13% 11.00 Pinnacle 2pts vs. M.Sharapova

Sharapova parhaassa terässään tässä pelissä lyömätön, mutta avauskierroksen ollessa kyseessä, ei koskaan tiedä. Totta puhuen, olisi Maria voinut helpommankin vastuksen alkuun saada.

Lucie Safarova 27% 4.20 Pinnacle 3pts vs. N.Vaidisova

Kaksi Tsekin uuden tennissukupolven kirkkainta lupausta naisten puolelta. Vaidsova oli vakuuttava Istanbulissa, mutta molempien kokemattomuus GS -ympyröissä tasoittaa puntteja. Safarovalla vain voitettavaa.

Anna Chakvetadze 36% 2.95 Pinnacle 4pts vs. P.Suarez

Chakvetadze ollut nousussa koko kauden, ja kun Suarez hienon paluun jälkeen, luovutti taas yhden pelin, ei venäläistä voi jättää huomioitta.

Roberta Vinci 34% 3.25 Will Hill 4pts vs. A-L. Grönefeld

Yllättävän mukava kerroin hyväkuntoiselle italialaiselle. Grönefeld oli alkukaudessa hyvässä tikissä, mutta nyt on suunta ollut alaspäin. Perustasoissa ei mitään järisyttäviä eroja.

Sania Mirza 29% 3.80 Pinnacle 3pts vs. G.Dulko

Kokeillaan alkukauden intialaista sensaatiota. Vaikka kovin hehku onkin Saniasta hiipunut, ei hän ihan hampaaton ole Gisela Dulkoa vastaan, jonka perusvarmuus ei ihan top 10 -tasoa vielä ole. Mirza kyllä osaa pelata massalla ihan yhtä hyvin kuin hardillakin, vaikka ihan viime aikojen tulokset eivät sitä puollakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Hienoa, että Betmakerkin on palannut ruotuun ja jakaa taas hyvin pureskeltuja vihjeitään :wink: :lol: .

Jatketaan pelipäivää näillä…

S.Wawrinka – N.Massu 3.4 (Betfair)

Samaa mieltä Betmakerin kanssa eli Massun pelikunto paras viidestä –matsissa arveluttaa. Sveitsiläisellä 12-45 saldo massalla alla ja saanut treenata hiukan yhdessä Fed-Exin kanssa. Wawrinkalla on potentiaalia tämän viemiseen ja kerrointaan paremmat saumat.

Sitten siirrytään naisiin…

TUPLA:

M.Irvin – N.Pratt
Ruano-Pasqual – Yakimova

Yhteensä 2.97 (Nordicbet)

Jenkki on perushyvä massapeluri ja kauden alku kulkenut 6-5 saldolla. Viime vuodelta hyviä muistoja: karsinnoista kolmannelle ja hävisi Davenportille. Pratt ei ole kummoinen massalla eikä ole esittänyt mitään viime aikoina (kauden alku 5-12). Jenkki vie tämän väännön.
Kokeneen espanjalaisen peli ei ole viime viikkoina kulkenut, mutta omaa roppa kaupalla kokemusta enemmän kuin vastustajansa 18-vuotias valkovenäläinen, jonka mielialusta ei ole massa.

R.Vinci –A.L.Gröenefeld 2.95 (Nordicbet)

Peesaillaan Betmakeria, sillä niin hyvin italialaisen massapeli kulkee (6-1) ja voitti haastajaturneen Ranskassa viime kuussa. Saksalaisen suunta tosiaan alaspäin…

Muutama peli on vielä harkinnassa, mutta katsellaan rauhassa miten Jarkko pärjää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin