Tänään on 19.04.2024, 06:26.

Yleistä puhetta maksullisista vihjepalveluista

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
pelimanni
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 26.06.2003, 08:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Huittinen

Yleistä puhetta maksullisista vihjepalveluista

Viesti Kirjoittaja pelimanni »

Olen seuraillut tätä foorumia jo jonkinaikaa, ja nyt ajattelin sitten itse rekisteröityä ja osallistua keskusteluun.

Ajattelin kysellä ihmisten kokemuksia maksullisten vihjeiden tarjoajista. Itse olen ollut asiakkaana sekä Vetomaatilla että Esbc:llä, pelannut molempien vihjeillä pitkiäkin sarjoja joten nyt puhun tietysti vain omalla kokemuksellani.

Se mitä olen laittanut merkille ensimmäisenä on se, että kovin helpolla ryhdytään mainostamaan jo yhden päivän osuneita vetoja. Tämä toki on luonnollista ja samaa on esiintynyt aina, ja luultavasti aina tulee esiintymäänkin. Helposti kerrotaan muutamanpäivän takaisesta hienosta voitosta, vaikka edellinen yö olisi ollut totaalinen katastrofi. No koska markkinataloudesta on kysymys on tämäkin ymmärrettävää. Eri asia ovat sitten ilmaisia vihjeitä tarjoavat(ja tarjonneet) palvelut jotka auliisti julkaisevat kaikki pelinsä, joten mikseivät myöskin maksullisia vihjeitä tarjoavat palvelut voisi pyrkiä tähän samaan koska käsittääkseni mitään suurta vaivaa tästä ei firmoille koituisi, tosin tappioputkissa päänvaivaa sitäkin enemmän. Jo vetovihjeiden tarjoamisen alusta asti ollaan suuria voittokuponkeja auliisti esitelty ja pyritty olemaan hiljaa niistä (ei osuneista) vedoista.

Millaisia kokemuksia teillä on vetovihjeiden tarjoajista?

Toinen mitä olen laittanut merkille on se, että huonojen aikojen sattuessa kohdalle ollaan arvostelijoita ja muita pyritty erilaisilla keinoilla hiljentämään, koska tämä tietysti vaikuttaa alaan perehtymättömän ostopäätökseen negatiivisesti. Ollaan suljettu foorumeita, jaettu varoituksia ja osoiteltu sormella muiden suuntaan. Toki kaikki pyrkivät reviiriään puolustamaan, ja koska kyse on elannonhankinnasta ja jopa suomen oloissa(tai juuri siksi) kannattavasta ja isojakin rahoja pyörittävästä bisneksestä.

Ovatko monetkin tällä foorumilla asioivat henkilöt olleet töissä vihjepalveluissa(muutamia tiedänkin) ja minkälaisia tuntemuksia heillä(teillä) on asian tiimoilta?

Ymmärrän kyllä hyvin sen, mikseivät vihjepalvelut halua omilla foorumeillaan tai muuallakaan sitä, että jokaikinen yö keskustellaan ja alasmentäessä haukutaan vihjeiden tarjoajaa, mutta asiallista keskustelua asian tiimoilta ei juurikaan ole viimeaikoina käyty.

Niin ja mitenkäs täällä, sallitaanko tällä foorumilla maksullisista palveluista käytävä rakentava ja asiallinen keskustelu, jossa vihjeitä EI julkaista, eikä kassan kasvusta tai laskusta huudeta jokaikinen aamu. Tarkoitan nyt tyyliä jota esimerkiksi käyttäjä (MAE) käytti eräällä jo edesmenneellä foorumilla?

Kireitä siimoja kaikille vedonlyönnin parissa puuhasteleville.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 00:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Viesti Kirjoittaja dapple »

winorloose kirjoitti::wink: On sitten näköjään tämäkin ongelma saatu pois päiväjärjestyksestä.

http://www.subsports.com/
, vai onko?... .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Erittäin asiallinen ja hyvä keskustelunavaus, enkä ymmärrä miksei täällä voisi näistä asioista asiallisesti keskustella. Tosin tämä on vain oma mielipiteeni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pelimanni
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 26.06.2003, 08:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Huittinen

Viesti Kirjoittaja pelimanni »

Jatketaan taas.

Toinen asia jonka olen näissä piireissä laittanut merkille on se, että osa ihmisistä suhtautuu ostettavaan vihjeeseen kuin ruttoon. Tällä tarkoitan sitä, että heti kun joku mainitseekin jonkin vetofirman nimen, alkavat kirjoitusten tasot laskea paljon vyötä matalammalle tasolle. Itse ostan vihjeitä välillä satunnaisesti, välillä vähemmän satunnaisesti ja teen näillä (ammattilaisilta) saamillani arvioilla vertailuja omiin laskelmiini, ja pyrin tätäkautta parantamaan myöskin oman analyysini tasoa. Toki tältäkin foorumilta olen ahnaasti poiminut tietoa ja pyrkinyt näin itsekin kehittymään vedonlyöjänä. Heti kun tunnen olevani VALMIS vedonlyöjänä, en tietenkään (tuhlaa) rahojani ostettuihin vihjeisiin, vaan lasken kaiken itse. Tämä kuitenkin vaatii todellapaljon aikaa ja vaivaa, enkä ole tällaista aikaa vielä saanut itselleni mistään järjestettyä.

Ymmärrän kyllä hyvin miksi esimerkiksi tällä asiantuntijafoorumilla suhtaudutaan kielteisesti siihen, että täällä keskusteltaisiin MAKSULLISISTA vihjeistä. Pelätään että tämä foorumi menisi samanlaiseen kuntoon kuin (eräs) jo edesmennyt & lopetettu foorumi, jossa asiatieto hautautui jatkuvan vaikeroimisen alle. Sellaista tuskin kukaan haluaa lukea eikä se ole sellaista tietoa muutenkaan, joka veisi meitä kaikkia kohti yhteistä päämääräämme eli VOITOLLISTA vedonlyöntiä. Mielelläni itse näkisin täällä myöskin perusteltua ja asiapohjaista keskustelua näistä asioista, ja mielestäni pilkaavat, loukkaavat ja asiattomat viestit pitää nyt ja tulevaisuudessa välittömästi moderaattorien toimesta poistaa koska se vaarantaa ja vie pohjan koko keskustelulta. Olen ollut huomaavinani että tällä foorumilla ei asiatonta kirjoittelua ole esiintynyt, mutta voin toki olla väärässäkin?

Kireitä siimoja kaikille vedoissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin