Tänään on 20.04.2024, 01:02.

Joensuu 6.6.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Vislaus
Jäsen
Viestit: 398
Liittynyt: 25.03.2004, 14:02

Tuotto: -19.28 yks.

Palautus%: 67.87%

Panosten ka: 8.57 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 56
Paikkakunta: Korpikanto
Viesti:

Joensuu 6.6.

Viesti Kirjoittaja Vislaus »

Kun viellä painomuste on märkää, niin laitanpa jo pari esille tänne:

Expekt

Huituli - J.S.Vokkperi 2/2,15

--Vaikkapa Huituli on kovassa iskussa, niin silti tässä laitan vaakakuppiin aika paljon painoa tuolle kokemattomalle kuskille, sillä juoksunkulusta voi tulla aika raju tämmöisessä sakissa, jos vähänkin ohjat on tiukalla. Lisäksi J.S.Vokkperi parantaa takuulla esityksiään ja on tässä jo varmaan mallillaan...ammattimiehet kuitenkin tuon laittamisen takana.

Kaikki kunnia uusille kuskeille ja kyvykkäille hevosille, mutta tässä Huitulille laitan tilaukseen hpl:llän....kiitos. :?

Oma arvio 1,8 ja lamppuja: :idea: :idea: :idea: /5

Muscles To Win - Sugar Cocktail 1/2,15

--Maukas kerroin, sillä esim. Kuopion maililla 8.4. jäi Muscles pussiin ja Sugar oli aika tahmea toisesta ulkoa. Nyt laskevat siihen, että Sugar saa kumartamalla keulat jopa kasilta, johon en oikein jaksa uskoa, sillä paikkojen jakaminen sisäpuolella voi hieman aikaa kestää ja sitä kautta kiihdytys menee pitkäksi. Lisäksi jos noin käy, niin kukapas siellä toisella jo kyttää parijonossa, kuin Muscles To Win tullakseen sitten lopussa Sugarin ohitse. Tietenkin on vaarana, että ovat lukeneet vihjaajien käsikirjoitukset ja hevoset juokseen sen mukaan, mutta itse en noin suoraviivaisesti laske ja lisäksi uskon MTW mahdollisuuksiin muutenkin tuolla kertoimella päihittää vastustajansa.

Oma arvio tälle myös 1,8, mutta lamppuja hieman enempikin:

:idea: :idea: :idea: :idea: /5

Näillä Joensuun iltamiin minun osaltani tähän mennessä. 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vislaus
Jäsen
Viestit: 398
Liittynyt: 25.03.2004, 14:02

Tuotto: -19.28 yks.

Palautus%: 67.87%

Panosten ka: 8.57 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 56
Paikkakunta: Korpikanto
Viesti:

Jatkoa...

Viesti Kirjoittaja Vislaus »

Tulihan sieltä lopulta helmikin esille:

Expekt

Maxi Handy - Cigar Dan 2/1,6 :shock:

--Vaikka MH on käynnyt ns. arpatuuri, kun on napannut ykkösradan, niin silti loppusuoralla käy viimeistään ulkoradoilta sellainen vinkka, joka tuntee nimen Cigar Dan. Tässä mailin ryhmässä on monia alkuun satsaajia, jolloin luvassa lienee hulpea ensimmäinen 500 metrin kellotus ja vaikka Maxi menikin taannoin hurjan mailin, niin tällä kuskilla ei tule riittämään taistelukaverilleen. Vain paha laukka voi tämän mielestäni estää..Cigar osaa senkin, mutta uskotaan ravin tänään maistuvan.

Oma arvio vain 1,3 ja lamput: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: /5

Ja jotta jokaiseen V4-lähtöön tulisi vihje, niin:

Reason For Living - Doohan 2/1,95

--Vaikka RFL onkin kohtuu hepo, niin pidän Doohania kyvykkäämpänä sekä luulisi laukkojenkin pian unohtuvan, sillä varsinainen laukkuri tämä ei mielestäni ole. RFL:lla ollaan ajettu vain autolähtöjä ja oletan tuon johtuvan joko laukkavaarasta voltissa tai erittäin hitaasti käynnistyy voltista...sellainen mielikuva ainakin tulee, kun hevosen tietää ulkoiselta näöltään. Doohan jaksaa tehdä myös töitä ja vaikka vihjeissä hehkutetaan RFL Mikkelin kiertämistä, niin sakki nyt ollut kovin erikoinen...Doohan tuli taustalla kovaa laukan jälkeen tuossa lähdössä.

Oma arvio 1,7 ja :idea: :idea: :idea: /5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin