Tänään on 18.04.2024, 06:32.

Tennis ke 15.6

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Tennis ke 15.6

Viesti Kirjoittaja timo »

WTA

L.Raymond – M.Bartoli 2.15 (Centrebet)

Raymondin pelit kulkeneet viime aikoina alavireisesti: ennen tätä turnausta pariin kuukauteen ei voittoa. Voitti eilen täydellisesti pelivireensä menettäneen Asagoen. Ranskalainen taasen voitti eilen yllättäen Likhovtsevan ja sai varmasti tästä lisää virtaa. Bartolin syöttö kulki ja varmuudella parantaa yhä peliään toivuttuaan loukkaantumisista. Jenkki tässä bookkereilla aiheetta suosikki.

V.Razzano – A.Molik 3.10 (Betfair)

Tässä pelataan aussia vastaan. Pelivalintaa tukee myös tämä:

"Alicia Molik's Wimbledon preparation is still being dogged by the ear infection which kept her out of tennis for two months.
"It was by no means enjoyable," Molik said. "It was a very difficult ask, but I'm remaining pretty positive. It's a very slow healing process. I've made a huge recovery over the last two months but it is still there. I struggle a bit with my vision. I guess the positive is that I got through the match. A couple of months ago I didn't think I would be back on court … "
"Before flying out from Australia last week, Molik admitted she was still getting "incredibly tired". The infection, vestibular neuronitis, left her fatigued and off-balance and kept her off the tennis court for seven weeks. It also cost her one place in the world rankings, slipping from eight to nine after missing the French Open among other events."
(BA Forum)

Eli Molik ei varmaan ole täydessä vireessä. Viime viikolla hävisi Granvillelle selkeästi 6-4,6-2. Razzano pudotti eilen 2-1 Farina-Elian ja on alustalla ihan kelpo peluri (13-9). Ranskalainen oli viime vuonna Vimpelin kolmannella ja voitti siellä 5 matsia karsinnat mukaan lukien. Tässä vajaakuntoinen Molik asetettu turhan suureksi suosikiksi ja Razzanolla on saumansa.

TUPLA

C.Schaul – K.Koukalova
M.Shaughnessy – A-L.Groenefeld

Yhteensä 2.31 (Nordicbet)

Koukalova tässä selkeä suosikki. Keskinäinen helmikuussa Koukalovalle 2-0 (6-4,6-3). Schaul voitti eilen kolmessa M.Navratilovan, joka sinällään jo oli yllätys minulle. Tänne tullessa Schaulilla oli viisi tappiomatsia takanaan ja peli ailahtelee. Tsekki on vakaa peluri, joka hallitsee myös ruohopelin.Suora voitto tässä odotettavissa Koukalovalle.
Groenefeldilla vain muutama ruohomatsi pelattuna urallaan. Eilinen voitto Jidkovasta ei vielä vakuuta ja saksalainen onkin pulassa ruoholla. Shaughnessyn kausi ei ole mennyt aivan putkeen, mutta kokemusta ruohopeleistä on kosolti ja tämä ratkaisee tässä.

Miesten peleihin valintoja myöhemmin…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Kovin suosikkipitoiselta vaikuttavat miesten pelit …

ATP

M.Mirnyi – H-T.Lee
P.Srichaphan – J.Vacek
I.Karlovic – I.Ljubicic

Yhteensä 3.78 (Centrebet)

Valkovenäläinen on yllättänyt monet ja parantanut ruohopeliään aiemmista kausista. Eilen Sargsianilla ei ollut mitään jakoa (6-2,6-0) ja todisti Mirnyin pelivireen olevan nousussa.Leellä hyvä viime kausi ruoholla, mutta tällä kaudella peli ailahdellut. Toissapäiväistä voittoa A.Martinista ei kannata tuijottaa, sillä Martin on surkea ruoholla. Mirnyi vie todennäköisesti suoraan 2-0.
”Paranormaali” on turnauksen hallitseva mestari ja hyvä ruoholla. On monipuolinen ja hallitsee myös lentopelin. Voitti eilen Hiltonin selkeästi 6-3,6-2 ja nyt vastaan asettuu toinen karsija. Tsekki ruoholla ei ihan näin selkeä altavastaaja ja voi viedä tämän kolmeen, mutta thai voittaa.
Kahden kokeneen ja samanikäisen kroaatin kohtaamisessa Karlovic selkeä suosikki. Karlovicin ruohopeli kulkee ja kovasyöttöisen kroaatin syöttöä on vaikea murtaa. Queensissa viime viikolla niukka tappio finaalissa Roddickille ja täällä eilen Andreev jäi jalkoihin kahdessa (6-4,6-4). Ljubilla myös hyvä syöttö, mutta vähemmän kokemusta ruoholta. En näe tässä Ljubilla suurtakaan saumaan voittoon, sillä oli eilen jo tiukilla (kaksi tie-breakia) Hanescun kanssa.

I.Karlovic -2 – I.Ljubicic 1.8 (Nordicbet)
I.Karlovic 2-0 – I.Ljubicic 2.50 (Centrebet)

Perustelut edellä. Niin luja usko tässä Karloviciin, että uskallan ottaa tähän matsiin myös nämä pelit!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin