Tänään on 19.04.2024, 06:46.

US PGA Championship

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

US PGA Championship

Viesti Kirjoittaja GWS »

Kauden viimeisestä majorista ei näytä täällä vielä keskustelua olevankaan. Vaikka kyseessä onkin yleisesti ottaen kauden vähäpätöisin major-kisa, niin kai tämäkin oman topicinsa ansaitsee, vai onko Tigerin ylivoima tylsyttänyt muiden peli-innon?

Tiger on siis vedonvälittäjillä selkeänä suosikkina ja tämän kauden major-meriiteillä toki ansaitusti. Kuitenkin nyt pelataan kentällä, jossa draiveja ei voi paukutella samanlaisella hehtaaripyssyllä kuin St. Andrewsissa, jossa tilaa piisaa vaikka millä mitalla. Näyttämönä toimiva Baltusrolin kenttä muistuttaa kauden major-kentistä eniten Pinehurstia, jossa pelattiin kesäkuussa US Open. Tarkkuutta ja hyvää puttaamista (kuten aina) vaaditaan täällä menestymiseen.

Tiikerin kertoimet on mielestäni painettu liian alas ja Mickelsonilla alkaa jo näkyä joka vuosi tapahtunut tason lasku kauden loppua kohden. Näin ollen käännän katseeni kahteen muuhun big5:n jäseneen, jotka kisassa ovat mukana eli Singhiin ja Gooseniin. Ernie Els on parantelemassa vammojaan eikä osallistu.

Peleihin lähtee minulta seuraavat vedot:



Singh to win 7.5 Pinnacle
Singh top5 2.6 (-komissio) Betfair


Vijay on ollut joka majorissa kärkipäässä, mutta surkea puttipeli on tuhonnut mahdollisuudet voittoon. Mastersissa ja US Openissa hän oli peräti koko joukon huonoin puttaaja! Viimeksi pelaamassaan turnauksessa Buick Openissa Vijay palasi pitkävartiseen putteriin ja tulokset olivat hyviä. Voitto kotiin ja mm. Tigeria päihin kolmannella kierroksella lyönnein 63-70 miesten pelatessa samassa ryhmässä. Kentän pitäisi varmalyöntiselle Singhille sopia oikein hyvin, joten hallitseva mestari nähtäneen kärkitaistelussa myös tänä vuonna.

Goosen to win 19.5 & top 5 5.3
molemmat Betfairilta, eli komissio vähennettävä

Goosen hallitsi US Openia kolme kierrosta miten tahtoi, mutta romahti yllättäen viimeisellä kierroksella. Pelillisesti tämän kentän pitäisi sopia hyvin myös eteläafrikkalaiselle, joka kohenteli itseluottamustaan ottamalla kauden avausvoittonsa viime viikonlopun the International kisassa. Jos US Openin romahdus ei paina liikaa takaraivossa, on Retief näillä kertoimilla hyvinkin kokeilun arvoinen. Tällä kertaa tosin täytyy varmaankin ottaa suret pois kolmen kiekan jälkeen, jos mies on kärjessä...

Vielä yksi hedari:

Singh over Woods 2.3 Pinnacle

Tigeriä vastaan pelaaminen on tämän kauden Majoreissa ollut aikamoista pään hakkaamista seinään, mutta mennään suomalaisena jääräpäänä samalla linjalla katkeraan loppuun saakka. Singhin parantuneen puttipelin ja Tigeriin nähden häntä suosivan kentän myötä näen näiden titaanien kamppailun hyvinkin tasaisena, joten täytyy Vijayta tuolla kertoimella koittaa.

e: Yksi lisäpeli

Best US without Woods:

Jim Furyk kerroin 10 Betfair

Furyk on ollut koko kauden tasaisen varma, josta kielii myös PGA Tourin rahatilaston nelossija Woodsin, Singhin ja Mickelsonin jälkeen. Furyk on myös pelaajana enemmän varman päälle pelaava kuin näyttäviä sankarilyöntejä hakeva, joten kentän pitäisi olla hänelle sopiva. Kokeillaan tuolla kertoimella mukaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin