Tänään on 25.04.2024, 19:52.

Ykkönen 11.8.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 15:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Ykkönen 11.8.

Viesti Kirjoittaja Lv »

Huomenna pelataan Oulussa elintärkeistä pisteistä kun OLS ja AC Oulu iskevät yhteen, joukkueiden sivuilta löytyvissä ennakoissa on aivan kivasti juttua loukkaantumisista ym. joten kannattaa käydä lukemassa ne: OLS ja AC Oulu.

OLS:n piristymistä ei KPV-pelin toista puoliaikaa lukuunottamatta ole tosin paljoa näkynyt, alkukaudesta vastustajat rokottivat heti jos paikan saivat mutta parissa viimeisessä kotipelissä vastustajan puujalkaisuus on estänyt tappiot(MP-pelissä Wusun lukuisat paikat, KPV-pelissä Myntin rangaistuspotku ja Bahin turaamat läpiajot). OLS:n onneksi AC Oulunkaan peli ei ole uomissaan, P-Iirot pelissä joukkue yritti jo pelata maata pitkin mutta tulokset jäivät edelleenkin laihoiksi. Silmään pistää edelleen se että joukkueen ennakolta parhain osa-alue eli puolustus on pettänyt täysin, asiaa ei myöskään auta se että puolustuksen koostumus muuttuu taas kerran koska Petri Lehtonen ajettiin P-Iirot pelissä ulos.

Omasta mielestäni tämän hetken tilanteessa OLS:lla on hyvä mahdollisuus yllättää AC Oulu, toki AC on edelleen selvähkö suosikki vaikka Juntunen sanoisi mitä. Valitettavasti tasoitusvetoja, joita pelaisin ennemmin kuin 5,5 kertoimella suoraa voittoa, ei ole vielä millään yhtiöllä tarjolla.
Yhden pelin saan kuitenkin tämän hetken kertoimilla tehtyä, eli yli 2,5 maalia jolle arvio 61%(mukana sitä näkemystä), kerroin Nordicbetillä 1,7(playitiltä saa 1,75).

En nyt niin innokas ole overeita vetämään varsinkin kun katsoo kenttien tasoa :roll: mutta tällä kertaa on pakko laittaa tätä vaihtoehtoa sisään, ja jottei menisi aivan ilman sanallisia perusteita niin tässä pari ajatusta overin puolesta:
-Viimeisissä paikallispelissä ei paljon ole peruuteltu vaan maaleja on haettu aktiivisesti, enkä usko että tässäkään pelissä on tähän tullut muutosta.
-AC:n hajallaan oleva puolustus, jopa P-Iiroiltakin onnistui melkein neljän maalin tekeminen(vapari tolpan sisäpuolelta takaisin kentälle, hylätty maali joka ei kyllä ollut paitsio), mitä sitten tekee Nurmelalla ja Hasalla vahvistunut OLS:n hyökkäys..
-OLS:nkaan puolustus ei ole erityisen hyvä, todella hidas Polvinen on ollut suurissa vaikeuksissa sekä Wusua että Bahia vastaan. Viime pelissä Rafinha pyöritteli OLS:n puolustusta täysin ja menee varmasti tässäkin pelissä moneen kertaan ohi Laukkasen tai Lehtoniemen tasoisista laitapakeista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 00:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Re: Ykkönen 11.8.

Viesti Kirjoittaja dapple »

Lv kirjoitti:Valitettavasti tasoitusvetoja, joita pelaisin ennemmin kuin 5,5 kertoimella suoraa voittoa, ei ole vielä millään yhtiöllä tarjolla.
on-on... OLS OULU (FIN-Y) +½ 2.530 , 5dimes.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tikerovakmy
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 06.08.2003, 17:49
Pisteitä: 0

MP-Atlantis FC

Viesti Kirjoittaja tikerovakmy »

Pelit Atlantikselle-> 2 kerroin 2,95 Nordicbetillä.

MP:ltä puuttuu edelleen Babatunde Wusu ja muutenkin porukka ei ole ihan täysin terveiden kirjoissa (kts. www.mikkelinpalloilijat.fi)

Atlantiksella palaa kehiin joukkueen oma Jallurantanen Vesa Kosonen ja uskon että taitavan ja liukkaan pienikokoisen Abidin kanssa muodostavat vaarallisen kärkiparin, toinen pääpalloissa vahva jyrä ja toinen nopea väkkärä.

Jopa mikkelin omilla kotisivuilla mainitaan että Atlantis niukka suosikki otteluun mutta se ei nordicin kertoimissa näy ei pelit sisään. :o

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

PP-70-Honka 24 27 49
KPV-P-Iirot 55 24 21
Oulu-OLS 60 24 16
MP-Atlantis 43 27 30
Rakuunat-PK-35 36 28 36
VPS-Hämeelinna 64 20 16
Viikingit-VG-62 60 23 17

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin