Tänään on 19.04.2024, 17:11.

Ykkönen 27-28.8.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 15:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Ykkönen 27-28.8.

Viesti Kirjoittaja Lv »

Playitillä tarjotaan VPS:lle kerrointa 1,70. VPS:n taso nyt ei sentään yhdestä Rakuuna-tappiosta tipahda, nyt joukkue on saanut levätä yli viikon joten siinä pelissä vaivannut väsymys ei ole voiton esteenä. OLS:n Nurmela ei voi tässä ottelussa pelata sillä hän on pelikiellossa saatuaan kolme keltaista korttia, ja vaikka Nurmela olisi ollut mukanakin niin VPS:n prosentit olisivat olleet ainakin minulla yli 60%. Nyt pystyn heittämään vieraille helposti noin 65% joten tarjolla on aika maistuva ja osuva yk..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Obsy
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 12.10.2003, 13:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Obsy »

Ja lisäyksenä LV:n viestiin, että OLS oli Hämeenlinnaa vastaan altavastaajana läpi ottelun, joten tuntuisi hyvin vaikealta uskoa, että joukkue kykenee ilman Nurmelaa lyömään kapuloita rattaisiin sarjan kärkijoukkueelle. OLS:n puolustus on kokonaisuutena todennäköisesti lohkon heikoin ja ei kykene pelaamalla avaamaan peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipster
Jäsen
Viestit: 385
Liittynyt: 13.05.2003, 14:06
Pisteitä: 2

MP-Hämeenlinna!

Viesti Kirjoittaja tipster »

Tässä kohteessa Hämeenlinna saa loistavan kertoimen 2.70 PAFilla. MP:llä isoja pelaajahuolia. lähde Länsi-Savo :"

Ronkaista ei käy kateeksi
Jukka Laitinen
LS Mikkeli
Mikkelin Palloilijat tarvitsee voiton FC Hämeenlinnasta jalkapallon Ykkösen ottelussa sunnuntaina. Neljän voitottoman pelin jälkeen MP on luisumassa kohti karsintaviivaa. VG-62:teen on matkaa enää viisi pistettä kun sarjasta on pelaamatta seitsemän kierrosta.

MP:n ja sen valmentajan Antti Ronkaisen asemaa ei helpota joukkueen loukkaantumistilanne. Perjantaina sivussa avauskokoonpanon pelaajista oli enemmän kuin puolet. Viikolla harjoituksissa on käynyt 7-8 miestä.

– Kunpa tietäisi, mikä tilanne on. Näillä näkymin sivussa ovat Lahtonen, Wilkman, Kosonen, Kangaskorpi, Wusu, Roivas ja Pasanen, luettelee Ronkainen.

– Niin ja onhan se Luukkosen Juhonkin vielä pelikiellossa, lisää Ronkainen.

Ronkaisen onneksi pelipäivään on aikaa ja ainakin osan pelaajista voi odottaa toipuvan.

– Se on varmaa, ettei Wusu pelaa. Flunssaa potevat Kosonen ja Kangaskorpi voivat toipua, miettii Ronkainen.

– Tilanne on nyt sellainen, että se vaatii toisilta venymistä.


Rosenberg palaa
MP:n riveihin

Hieman helpotusta tukalaan asemaansa MP saa Valkeakoskelta kun jo kerran aiemmin tällä kaudella Mikkelissä vieraillut Erno Rosenberg vahvistaa Ronkaisen miehistöä kahden ottelun ajan. Vaikka Rosenberg ei ole saanut peliaikaa Hakassa kuin yhden kerran, luottaa Ronkainen nuorukaisen kykyihin.
– Erno on oikein hyvä vahvistus meille. Hän tuo liikettä keskikentälle, uskoo Ronkainen.

Mahdollista on myös, että pitkään sivussa ollut Pasi Nuija pukee MP:n paidan päälleen pyhänä.

– ”Nupo” en treenannut viikon. Hänen pelaamisensa riippuu vähän siitä, mikä on Lahtosen ja Wilkmanin tilanne. Täytyy keskustella ”Nuponkin” kanssa, onko hän omasta mielestään pelikunnossa, sanoo Ronkainen.

– Laskutavasta riippuen meillä on 11–12 pelaajaa. A-nuorista en ota sen enempää mukaan miehiä kuin aiemminkaan.


MP:llä vaikea
loppuohjelma

Vierailijajoukkue FC Hämeenlinna saapuu Urheilupuistoon parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan ja on huomattavasti vaarallisempi yhdistelmä kuin kesäkuussa, jolloin MP haki pisteet Kaurialan kentältä Babatunde Wusun ja Aki Miettisen maaleilla numeroin 2–0.
– Saimme tuolloin pisteet helpolla. Heille oli juuri tullut uusi valmentaja ja he olivat harjoitelleet kovaa. Nyt hänen opit alkavat purra, kertoo Ronkainen.

Hollantilaisen Geert Meijerin alaisuudessa Hämeenlinna on voittanut kuudesta viimeisestä ottelustaan kolme ja nousut putoajan paikalta karsijanpaikalle. Mikkeliläisiin eroa on kahdeksan pinnaa.

– Nyt olisi voiton paikka. Tavoitteena oli ottaa kahdeksan pistettä elokuun aikana. Koossa on vasta kaksi. Pelejä on jäljellä kaksi, joten kaikki on vielä mahdollista. Voitot kahdesta seuraavasta ottelusta ja homma on sillä selvä. Silloin ei tarvitse pelätä karsintaan joutumista, laskee Ronkainen.

Toisessa jäljellä olevassa elokuun pelissään MP kohtaa Rakuunat vieraissa. Lopuissa otteluissa mikkeliläiset saavat vastaansa KPV:n, P-Iirot, VPS:n, Hongan ja PK-35:n. Urskiin näistä saapuvat P-Iirot ja Honka. Raumalaisia lukuunottamatta kaikki muut ovat tällä hetkellä MP:n yläpuolella sarjataulukossa.

– Kun saamme oman pelin uomiin, pärjäämme kelle tahansa. Kokkola ja Vaasa ollaan jo kertaalleen voitettu. Joidenkin joukkueiden kohdalla lopuilla peleillä ei ole enää suurta merkitystä. Sekin voi muuttaa ennakkoasetelmia, arvioi Ronkainen kauden päätösohjelmaa.



MP:n valmentaja Antti Ronkainen ei saa kärkeen toivomaansa tulivoimaa, sillä Babatunde Wusu ei ole vieläkään toipunut loukkaantumisestaan.

MiGin ohjaamosta hevosen ohjiin


"

Näillä tiedoilla Hämeenlinnan todennäköisyys voittaa tämä peli on jotain 40% luokkaa, sen verran tasoton MP muutenkin on materiaaliltaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fox Mulder
Avatar
Jäsen
Viestit: 923
Liittynyt: 13.02.2003, 17:31

Tuotto: +562.25 yks.

Palautus%: 112.01%

Panosten ka: 5.96 yks.

Vetoja: 785

Pisteitä: 817
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: MP-Hämeenlinna!

Viesti Kirjoittaja Fox Mulder »

tipster kirjoitti:Tässä kohteessa Hämeenlinna saa loistavan kertoimen 2.70 PAFilla. MP:llä isoja pelaajahuolia. lähde Länsi-Savo :"
Ladbrokes tarjoaa kerrointa 3.00, joka täytyi käydä pelaamassa pois.

EDIT: Kerroin nyt 2.75

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

VG-62 - Atlantis FC

VG-62:n kokoonpano ei tuostakaan jutusta juuri selviä, vaikka Inter-apuja mahdollisesti tänäänkin on kehässä. Tuosta Atlantiksen huilaavasta Vesa Kososesta sen verran, että kaveri on tehnyt tällä kaudella jo 12 maalia ja on joukkueen parhaita pelaajia. Playit tarjoaa kotijoukkueelle 2,45 ja siihen suuntaan ainakin itse kallistuisin.


--------------------------------------------------------------------------------------


050827 - Sunnuntaina Naantaliin

Atlantis matkustaa sunnuntaina Naantaliin VG-62:n vieraaksi. Taistelu Ykkösen sarjapisteistä alkaa Kuparivuoren kentällä klo 19.00.
Kevätkierroksella Atlantis kukisti VG:n Bolliksella 4-1. Interin nuori farmijoukkue on kuitenkin varsinkin kotiareenallaan osoittautunut vaaralliseksi vastustajaksi, joka taistelee vielä tiukasti sarjapaikastaan. VG saa sunnuntain peliin viimeistä kertaa käyttöönsä myös Interiin rekisteröityjä pelaajia, sillä siirtoajan umpeutuminen elokuun 31. päivä lopettaa pelaajaliikenteen farmiseurojen välillä.

Atlantiksella on takanaan ehjä harjoitusviikko. Viime pelissä varoitustilinsä täyteen saaneet Teemu Kankkunen ja Vesa Kosonen jäävät pois Naantalin bussista, mutta muuten joukkue lähtee hyvässä iskussa metsästämään täydennystä pistepussiinsa. Poissa vahvuudesta ovat ainoastaan pitkäaikaispotilaat Jani ja Juha Jussila.

Lähde: Atlantisfc.fi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


tipster
Jäsen
Viestit: 385
Liittynyt: 13.05.2003, 14:06
Pisteitä: 2

Kokoonpanot MP-Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja tipster »

Korjaus kokoonpanotietoihin. Nyt meni parempaan suuntaan Hämeenlinnan kokoonpano voittoa ajatellen. 7 Szilagyi Gabor (Hämeenlinna) pelaa sittenkin tänään. Alustavassa kokoonpanossa häntä ei ollut mainittu.


Joukkueet
MP FC Hämeenlinna
21 Hokkanen Tero
19 Kangaskorpi Jokke
13 Karppinen Pasi
12 Korhonen Pasi
22 Kosonen Olli
16 Lahtonen Janne
18 Miettinen Aki
14 Nuija Pasi
5 Rosenberg Erno
4 Salmiheimo Esa
7 Sundberg Mikko

10 Malhonen Lasse
25 Mutka Mikko
24 Pasanen Mika
6 Pöyry Sami
30 Ankamah Felix
22 Junnila Toni
14 Kojola Kristian
15 Lönnström Mikko
75 Pellikka Jussi
6 Reinikainen Janne
47 Suikki Jukka
18 Varga Ernö
12 Vilnrotter Andras
2 Zerbo Hernon

20 Arajs Andrejs
4 Franco Angel
19 Kalervo Mikko
23 Lampinen Teemu
13 Lehtimäki Olli
1 Masalin Jon

MP:llä mukana porukkaa joidenka piti olla pois, mutta peukut silti Hlinnan puolesta pystyyn. Pelaako Vilnrotter Andras Hlinnassa. Tuo oli ihan uusi tieto minulle. Eikö se lopettanut uransa HJK:ssa?

MP:ltä silti sivussa ykkösmaalivahti ja ykköskärkipelaaja eli Luukkosen Juho ja Wusu. Lisäksi poissa Roivas, Wilkman ja Pasanen. Kangaskorpi, Lahtonen ja Kosonen mukana poiketen alkuperäisistä tiedoista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Re: Kokoonpanot MP-Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

tipster kirjoitti:MP:llä mukana porukkaa joidenka piti olla pois, mutta peukut silti Hlinnan puolesta pystyyn. Pelaako Vilnrotter Andras Hlinnassa. Tuo oli ihan uusi tieto minulle. Eikö se lopettanut uransa HJK:ssa?
Vilnrotter hommattiin joukkueeseen maalivahtivalmentajaksi/kakkos veskariksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin