Tänään on 18.04.2024, 16:10.

Uefa Cup

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Teflon
Jäsen
Viestit: 136
Liittynyt: 15.01.2003, 10:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Valkeakoski

Uefa Cup

Viesti Kirjoittaja Teflon »

Uefa cupissa on yleensä aika lailla mielenkiintoisia hakuja välillä löytyy jopa tykki kohteita kun toiselta joukkueelta puuttuu puoli porukkaa mutta tieto ei ole vielä kantautunut bookereiden korviin, mutta tästä illasta, Todella paljon näyttäisi olevan vähintäänkin mielenkiintoisia otteluita tiedossa.

Skoda Xanthi - M'Boro...1
Ymmärtääkseni boro ei pääse ihan parhaallaan kyseiseen otteluun, sen sijaan Xanthi saa jalkeille parhaan miehistön. Borolla on muutenkin viime aikoina mennyt aika lailla metsään pelit vaikka kuulemma tuohon Sunderland tappioon ei paranisi liikaa tuijottaa kun "kuulemma" oli Boro ollut tuossa pelissä aika lailla niskan päällä. Boro voitti kotonaan ensinmäisen osan 2-0. Xanthi oli tuolloinkin ollut hyvin pelissä mukana mutta ei vaan ollut tullu onnistumisia. Luulen että Boro lähtee tähän peliin puolustamaan 10 miehellä. Koska ns. avauskokoonpano miehiä puuttuu ja jopa yhden maalin tappio riittää jatkoon pääsyyn. Tasapelin vaara on todella suuri tässä mutta vaikea uskoa että heikon vierailijan kuparinen pysyy koko pelin. Skodalle saa 3,1-3,3 kertoimia

Groclin - RC Lens ...2
Ensinmäinen osaottelu päättyi 1-1 kaikkien odotusten vastaisesti lens painoi päälle kun yleinen syyttäjä ja loi maalitilanteita todella runsaasti mutta silti ei löytynyt sitä viimeistä niittiä mikä olis varmistanut voiton. Lens on paljon parempi joukkue näistä kahdesta ja luulen että he eivät tee samaa virhettä kahdesti. Lensille saa kertoimia vähän päälle 2

Malmö FF - Besiktas...1
Besiktas on todella pahassa kriisissä joukkuuen valmentaja saa kenkään tuli voitto tai ei. BJK:lla on muutenkin ongelmia miehistön kanssa ja on vaikea kuvitella että he pystyisivät voittoon Kylmässä ruotsissa. Ainoa epävarma tekijä tässä on se että mälmö lähtee hakemaan 0-0 tulosta voitettuaan ekan osaottelun 1-0 mutta riittääkö mälmön materiaali tämmöiseen vastaisku peliin? Mikäli jollain on asiasta parempaa tietoa niin tänne vaan

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

God make me cool..

Minikommentit


Fox Mulder
Avatar
Jäsen
Viestit: 923
Liittynyt: 13.02.2003, 17:31

Tuotto: +562.25 yks.

Palautus%: 112.01%

Panosten ka: 5.96 yks.

Vetoja: 785

Pisteitä: 817
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Fox Mulder »

Nämä on kyllä aina niin vaikeita arvioida, ja usein parasta on jättää uefa koskematta. Nyt kuitenkin aamun pohdittuani, päätin pienellä kokeilla tätä.

Metallurg Donetsk - PAOK 1 1.83 Betf

Short preview. Very interesting game. First game result is 1:1.Paok had greath luck in that game.Newspapers in Greece were on Donetsk side on that game,because they played much better football. Paok have big problems in squad.There are some infos that there are some verbal fights beetween players,and that atmosphere is very bad in team.They started very bad in national league so there is one more reason for bad atmosphere in team...
They are playing waek in away games,they take points at home.
Donetsk is good team.They have nice squad and play very good at home.They take most of points in home games and in this games they are big favorites for me.They are on of the best teams in Ukraine.

The most important thing is that PAOK came in Ukraine without 5 standard players! Egomitis,Vaggelis,Akyel,Sikhambala i Megahed are all out of squad for this game.With all this,i see Donetsk clear favorites in this match and expect good home win!
(Lähde www.betshoot.com)

Kotijoukkueen kertoimet kauttaaltaan laskussa. Esim Cb 1,70 ja Expe 1,65. Ei tod. mitään tykkikohde, mutta pienellä koitetaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

Viesti Kirjoittaja byte »

Päivän paras kohde ehdottomasti Underi Mypan matsissa. 0-0 tuloksel Mypa jatkoon ja siinä tulokses mennään varmaan pitkälle. Vaikea kuvitella kolmea maalia tässä ottelussa. Oma raja U 1.64 ja täl hetkellä 1.95-1.9 tarjolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

Malmö FF - Besiktas Besiktas 41% 2,55 @ Betfair

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 189
Liittynyt: 07.02.2005, 11:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Aris - AS Roma

Mitäs tässä tapahtuu??? Puljut lyövät kohdetta kiinni ja pörsseistä 2-2 tulokselle saa mahtavaa 4,9-kerrointa ja monien mielestä 5,5-kertoimella on pelattava?

EDIT: No, nyt nuo kertoimet toki elävät mutta eikai nuo ny mitään pelattavia kertoimia ole ja on tainnut kadota muilta yhtiöiltä pelilistoilta koko kohde?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

hmm..

Viesti Kirjoittaja byte »

toi 2-2 voi olla vedätys et saadaan under 2.5:lle maksajia?? Jos todella 2-2 olis huippukohde jengi ostais overia 1.3 tai 1.4. Kovasti halutaan Underia ostaa ainakin betfairilla. Veikkaisin 0-0 tai 1-1 . Mut jotain outoa taas on liikkeel tyyliin Mr YEE YEE.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin