Tänään on 20.04.2024, 03:44.

Pitkäveto 40/1

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Markku
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 26.07.2004, 22:06
Pisteitä: 0

Pitkäveto 40/1

Viesti Kirjoittaja Markku »

Mielenkiintoinen lista, etenkin kun NHL alkaa...

18 Classic - HIFK 2 4,25

-HIFK:lla ei vielä voittoakaan, joten varmasti tulee ärsytettynä peliin. Avausviikonloppuna HIFK:lta oli kuumesairaana Kari Koskelainen, Markus Olkkonen ja kapteeni Jarkko Lappalainen, jotka nyt siis taas pelannevat täydessä iskussa. HIFK hävisi kovaksi veikatulle Erälle pari päivää sitten vain 6-8, ja maalissa ei ollut ykkösveska. Nyt jos koskaan joukkue tulee ärsytettynä, luultavasti parhaalla kokoonpanolla peliin, joten uskotaan että hanttiin laittavat. Classicilla ei välttämättä aivan nappiin ole mennyt kauden avaus, viimeksi tuli tupaan Gunnersilta ja vaivainen voitto sarjanousija Trackersista, joten kaikki saumat on kyllä voittoon tästä HIFK:lla. Jotain joukkueen asenteesta kertoo, että yöhön asti on palaveerattu esitysten parantamiseksi.

Minikommentit


tallipoika
Jäsen
Viestit: 2431
Liittynyt: 02.03.2003, 12:00
Pisteitä: 1876
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Allaolevilla perusteilla mm alkaa maistumaan TuTo, 58 Tuto - Jukurit 2,20 4,40 2,20 , koska 4 miestä pelikiellossa alkaa väkisinkin tuntumaan

Lauantaisen Jukurit-Sport-ottelun päättyessä tapahtunut nujakointi tuotti pelikieltoja neljälle Jukureiden ja neljälle Sportin pelaajalle yhteensä 11 ottelun verran.


Kovimmat eli kahden ottelun pelikiellot Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila määräsi Vaasan Sportin Teemu Sainomaalle, ja Miika Jämsälle sekä Mikkelin Jukureiden Esa Hämäläiselle.

Sainomaa sai tuomionsa provosoidusta kontaktista maalivahtiin sekä väkivaltaisuudesta. Tappelu sai alkunsa, kun Sainomaa summerin soidessa ajoi jukurimaalivahti Jaakko Suomalaista päin. Miika Jämsän pelikiellon syynä on nyrkkitappelun aloittaminen ottelun jälkeen ja Hämäläisen nyrkkitappelun aloittaminen.

Yhden ottelun pelikiellon nyrkkitappeluun osallistumisesta saivat Hämäläisen kanssa yhteen ottanut Sportin Markus Jämsä, Sportin Aniket Dhadphale sekä Jukureiden Jesse Welling ja Ari Kovanen. Lisäksi Jukureiden Simo Mälkiä sai yhden ottelun pelikiellon poikittaisesta mailasta.

Sportin pelaajista Markus Jämsä on jo kärsinyt pelikieltonsa. Sainomaa, Dhadphale ja Miika Jämsä joutuvat jättämään väliin perjantain Sport-KooKoo-ottelun, ja Miika Jämsä on sivussa myös lauantain Salamat-Sport-ottelusta.

Jukureiden pelaajat kärsivät kieltonsa torstain TuTo-Jukurit-ottelussa, minkä lisäksi Hämäläinen huilaa vielä Jokipojat-Jukurit-ottelun.

Jukurit voitti tappeluun päättyneen ottelun 4-0.

Minikommentit


Velho
Jäsen
Viestit: 190
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 43

Viesti Kirjoittaja Velho »

Kuinka tärkeitä nuo pelikiellossa olevat pelaajat ovat Jukureille :?:

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 659
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Kuudella pakilla Jukurit joutuu lähtemään Turkuun, 2 pelikiellon saaneista olivat nimittäin pakkeja ja Esa Hämäläinen varmasti luottomiehiä.
Hyökkäysvoimaa lienee Jukureista löytyy ihan riittävästi pelikielloista huolimatta.
Korjatkaa jos parempaa tietoa

Nordicbet Tutolle 2.35--> 2,10
Centrebet 2.15 --> 1.95

Joten kai Veikkauksen 2.20 on pelattava jos säilyy vielä aamulla kun lista avataan

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 659
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Laitan tuohon alas vielä Jatkoaika.comin kausiennakosta osan,jossa käsitellään Jukureiden puolustusta. Myös linkki koko juttuun löytyy alempaa.
Ei tämä Tuto-ottelu nyt mikään ässäkohde ole,mutta vaikuttaa siltä,että Jukureiden kapea puolustusmateriaali on pelikieltojen takia koetuksella,jollei jotain ihmeapuja jostakin ilmaannu.


Puolustus kysymysmerkkinä

Jukuripuolustusta rokotettiin viime kauden jälkeen urakalla. Avainhahmoista vain Markku Erholtz jatkaa Mikkelissä. Juha Salmun ja Joni Tuomisen mukana lähti kiekollista osaamista ja monipuolinen Esa Saksinen jätti myös ison ruudun täytettäväksi. Lähtijöiden listalle kirjattiin myös vaihtelevasti pelannut Ville Vuorisaari ja uransa lopettanut reservipuolustaja Kari Riepponen.

Rantalainen:

Talous parempaan suuntaan
[lue lisää]
Markku Erholtz onkin Jukureiden tärkein puolustaja. Varmasti tasonsa pitävä pieni suuri mies tuo oveluutta ylivoimapeliin ja koostaan huolimatta pärjää myös väännöissä. Toinen pitkään Jukureissa viihtynyt puolustaja on Esa Hämäläinen, joka jatkanee varmistavassa roolissa. Isolle Hämäläiselle on käyttöä myös alivoimalla.

Dufvan onnistui houkutella jälleen laadukkaita vahvistuksia. Kaj Lindström ja Simo Mälkiä saapuivat Mikkeliin KooKoosta. Kaj Lindström on pelannut KooKoon ykköspuolustajana parin kauden verran, joten samaa on syytä odottaa Mikkelissäkin. Harjoituspeleissä Lindström on ollut välillä vaikeuksissa varsinkin liikkumisen kanssa, joten pelivireen löytäminen voi viedä aikansa.

Simo Mälkiästä ja JYP-kasvatti Mikko Mäenpäästä odotetaan apua kiekolliselle osastolle. Mälkiä on taitava, mutta pienikokoisuutensakin vuoksi usein vaikeuksissa omassa kenttäpäädyssä. Riskialtis pelityyli on jakanut mielipiteitä, mutta harjoituspelit ovat sujuneet lappeenrantalaiselta hyvin. Mikko Mäenpäällä on puolestaan kaikki edellytykset nousta yleisön suosikkien joukkoon. Taitavaksi jo aiemmin osoittautunut puolustaja pelaa myös erittäin fyysisesti.

Ilkka Kallioinen saanee nykytilanteessa vastuuta viime kausia enemmän. Peruspuolustaja on hoitanut tehtävänsä aina mainiosti, joten syytä huoleen Jukureilla ei ole, kunhan pelaajat vaan pysyvät ehjänä. A-junnu Tuomas Anttonen ei vielä ole valmis miesten peleihin.

Jukureiden puolustuksella on kuitenkin heikkoutensa. Fyysinen peli ei kuulu kaikkien pelaajien vahvuuksiin, joten tunnetusti erittäin kurinalaisen viisikkopuolustuksen varaan jää paljon. Kapea puolustusmateriaali ei salli paljon loukkaantumisia, joten avainmiesten on tärkeä pysyä ehjänä


http://jatkoaika.com/mestis.php?joukkue ... it&id=3628

Minikommentit


hankkija
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 04.05.2004, 16:35
Pisteitä: 158
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja hankkija »

Washington-Columbus 2 2.55
Saan tässä Columbukselle 42% joten veikkauksen 2.55 mukava ylikerroin.

Minikommentit


ElDiablo
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 08.09.2004, 02:54
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja ElDiablo »

Joo elis tuohon Sportin tilanteeseen sen verran, että sinne tulee puolustajien viime kauden pörssi 3. ja all-star pakki Chris Allen pelaa jo viikonloppuna ja on Sportissa loppukauden. Lisäksi mm. Lukossa ja Ilveksessä pelannut laitahyökkääjä Tommi Jäminki, jonka ansiot on enemmänkin kiekottomassa pelaamisessa Jäminki pelaa ainakin viikonlopun yli ja jatkosta lisää sitten myöhemmin.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu