Tänään on 26.04.2024, 22:15.

NFL Week 6

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

NFL Week 6

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Bawilta pari specialia:

How many passing yards will Aaron Brooks (NOrl) record? Over 209,5 1.85 57%
New Orleansin juoksupelin ykköspelaaja RB Deuce McAllister loukkaantui ja on poissa pelissä loppukauden. Tämä lisää varmasti heittopeliä.

How many rushing yards will Corey Dillon (NEng) record? Under 75,5 1.85 59%
Dillonin pelikunto on epäselvä mutta keskiviikon harjoitukset jäi väliin joten koko pelin pelaamista sunnuntaina pidän epätodennäköisenä. Denverilla on myös kohtalainen juoksupuolustus eikä NE edes Dillonin ollessa 100% kunnossa hätyyttele 100y rajaa kovin usein.

How many receiving yards will Randy Moss (Oak) record? Under 113,5 1.85 56%
Moss on toki liigan paras WR eikä SD:n secondary ole erityisen huikea mutta silti tuollainen raja on liian korkea.

How many passing yards will Peyton Manning (Ind) record? Over 240,5 1.85 63%
Ei kukaan oikeasti usko että Manning olisi heikentynyt yhtäkkiä niin paljon mitä osa alkukauden peleistä on näyttänyt. Vastassa Ramsien surkea secondary ja koko joukkue on varmaan vielä hieman sekaisin päävalmentajan otettua pitkän sairasloman.

How many rushing yards will Warrick Dunn (Atl) record? Over 101,5 1.85 56%
Atlantan QB Vickin pitäisi aloittaa peli mutta ei varmasti ole täydessä kunnossa joten Dunnin luulisi saavan erittäin heikkoa New Orleansin juoksupuolustusta vastaan paljon juoksuja

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Mun valintoja BAWin spessuista

Jacksonville Jaguars at Pittsburgh Steelers (How many rushing yards will Willie Parker (Pit) record?) Under 83,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Mun mielestä loistava kohde. Tähän panos olis luokka 8/10 jos BAW ottaisi näihin isompia vastaan. Parker tulee pelaamaan matsissa ilmeisesti noin puoliksi Jerome Bettisin kanssa. Esim. viime matsissa Bettis kantoi palloa 17 kertaa kun Parker sai 10 kantoa. Raja on laadittu selkeästi alkukauden mukaan, kun Bettis oli loukkaantuneen ja Parker oli yksin vastuussa juoksupelistä. Siinäkin tapauksessa tuo raja olisi mielestäni hieman yläkanttiin Jacksonvillen hyvää puolustusta vastaan. Nykyasetelmassa järjetön raja.

New England Patriots at Denver Broncos (How many passing yards will Jake Plummer (Den) record?) Over 189.5 kerroin 1.85 panos 2/10

Patsin heittopuolustusta on viety pahasti puolustuksen johtohahmoihin kuuluvan Rodney Harrisonin loukkaantumisen jälkeen. Kun pelaavatkin äijät ovat enemmän tai vähemmän rikki, on tuo raja ihan liian alhaalla. Plummer kuitenkin pelasi viime kaudella 255 jaardin keskiarvolla ja Patsin hyökkäys on sen verran tehokas, että Denverin hyökkäyksen täytyy myös kerätä jaardeja voittaakseen.

San Diego Chargers at Oakland Raiders (How many rushing yards will LaDainian Tomlinson (SanD) record?) Over 91,5 kerroin 1.85 panos 2/10

Tomlinson on tällä hetkellä ehkäpä liigan paras RB ja vaikka raja onkin suhteellisen korkealla, en usko Raidersin keskivertoa huonomman puolustuksen pystyvän LT:tä pysäyttämään. Tomlinsonin tasoa kuvaa hyvin hänen koko uransa keskiarvo reilut 94 jaardia per matsi. Tässä siis mukaan rookie kausi sekä viime kausi jolloin hän pelasi ison osan kaudesta nivusvaivaisena puoliteholla. Kun mies on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan, niin pitäisi sadan jaardin rajan ylittyä tässäkin matsissa.

Lisäksi peesataan Markusta Manningin kohdalla, tähän multa panosta 2/10

Tässä matsissa Paytonin pitää kyetä jo heittämään tosissaan, koska Ramsin heittopeli on kuitenkin sitä tasoa, että se pystyy näyttämään Indyn puolustuksen todellisen tason ja tekemään pisteitä tätä vastaan. Ramsin heittopuolustus on kuitenkin niin kehno, että Manningilla ei pitäisi olla mitään ongelmia tuon rajan ylityksessä.

Myös yksi matsiveto sisään:

Carolina @ Detroit kerroin 2.07 panos 5/10 Pinnacle

Mulla on tähän matsiin kovasti eri suosikki. Detroit voitti viime sunnuntaina Baltimoren lähinnä Ravensin oman hölmöilyn ansiosta. Ensin Ravensin hyökkäys lahjoitti Detroitille pari turnoveria ja sen jälkeen pääosaan astuivat ravensin puolustus ja tuomarit. Baltimore keräsi matsissa 21 rangaistusta joka jää vain yhden päähän liigan ennätyksestä. Baltimoren pelaajilta meni maltti täysin muutaman epäselvän tuomion käännyttyä Detroitin eduksi ja lopulta kaksi puolustuspelaajaa lensi suihkuun tönittyään tuomareita. Tämän jälkeen Lionsin tarvitsi vain pitää päänsä kylmänä ja odottaa voiton tippuvan taskuun. Mielenkiintoinen yhtälö on myös se, että Detroitin QB Joey Harrington sai kasaan 97 jaardia ja aloittava RB Kevin Jones 58 jaardia ja silti joukkue teki 35 pistettä! Ei toistune ihan heti. Tällä kertaa Detroitin vastustajalla on myös hyökkäys, joka pystyy kääntämään matsin vaikka jäisikin alussa tappiolle toisin kuin viime pelissä. Kaikin puolin mulla Carolina on huomattavasti Detroitia parempi joukkue ja on tässä kohtuu selkeä suosikki vieraissakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Valitettavasti ei nyt ole aikaa kuin nopeille perusteluille, täydennän myöhemmin jos ehdin.

Jacksonville @ Pittsburgh kerroin 2.60 panos 2/10 Pointbet

Pittsburghilla aloittanee kolmos-QB Charlie Batch. Vaikka hyökkäyksen vahvuus onkin juoksupelissä, helpottaa tuo Jagsin puolustuksen urakkaa, kun heittopeliuhka on selkeästi normaalia pienempi. Jaguars on kuitenkin niin hyvä joukkue, ettei näissä asetelmissa ole näin suuri altavastaaja.

Washington @ Kansas City Under 43 kerroin 1,97 panos 3/10 Pinnacle

Korkea raja mihin tahansa Washingtonin matsiin. Vaikka KC:n puolustus onkin vuotanut parissa viime pelissä vanhaan malliin, löytyy multa vielä silti siihen luottoa. Washingtonin hyökkäys ei kuitenkaan ole niitä pahimpia pysäytettäviä.

Cincinnati -3 @ Tennessee kerroin 2,07 panos 3/10

Cincinnatille viime viikolla kauden avaustappio, mutta vastuskin oli silloin kovempi (Jax). Tennesseetä pidän edelleenkin yhtenä AFC:n heikoimmista. Cincy on nuijinut tehokkaasti vastaavan tasoiset jengit ja on mulla tässäkin selkeä suosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

San Diego @ Oakland Over 50,5 kerroin 1,92 panos 2/10 Pinnacle

Korkean kuuloinen raja, mutta odotan tässä melkoista ilotulitusta, kun Oaklandin heittohyökkäys pelaa SD:n heikohkoa secondarya vastaan ja Chargersin monipuolinen hyökkäys kohtaa Raidersin kaikin puolin keskinkertaisen puolustuksen.

Houston @ Seattle -9 kerroin 2.02 panos 2/10 Pinnacle

Iso tasoitus, mutta Houstonin peli on ollut niin sekaisin, että tämäkin kelpaa. Houston on jo kenkinyt hyökkäyksen koordinaattorin pois, mutta silti QB-Carr sai kyytiä jopa Tennesseen puolustukselta, mikä ei todellakaan ole mikään meriitti. Seattlen hyökkäys on niin tehokas, että sen pitäisi latoa pisteitä riittävästi tähänkin rajaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin