Tänään on 29.03.2024, 02:37.

NFL Week 8

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 8

Viesti Kirjoittaja GWS »

Uutta viikkoa käyntiin. Ei mielellään tällä viikolla samanlaisia matsien loppuja kuin viime viikolla Denverin ja San Diegon kohdalla...

Näissä tuntuisi kertoimet olevan laskussa, joten laitetaan sisään.

Washington @ NY Giants kerroin 2.14 panos 3/10 Pinnacle

Taas Giantsia vastaan, vaikka viime viikolla kirivätkin lopussa Denveristä ohi. Washingtonin hyökkäys on ollut yksi kauden suurimmista yllätyksistä. Viime kaudella joukkue ei päässyt heittäen mihinkään, joten vastustajat pystyivät keskittymään juoksun pysäyttämiseen. Tällä kaudella QB Mark Brunell on ollut kuin uudestisyntynyt ja pikku hiljaa on pakko uskoa, että tuo heittopeli on oikeasti toimivaa. Joukkueen juoksupeli ja puolustus on ollut hyvää jo ennestään, joten kasassa alkaa olla tasapainoinen paketti. Giantsin hyökkäys on rullannut myös hyvin, mutta puolustus on vuotanut. Redskinsin puolustusta vastaan Eli & co tuskin pystyvät hirveitä lukuja takomaan, joten puolustuksen olisi terästäydyttävä. Pidän Redskinsiä sen verran parempana joukkueena paremman puolustuksen vuoksi, että tämä matsi on mulla jokseenkin tasabuukki.

Buffalo +9,5 @ New England kerroin 1.88 panos 5/10 Pinnacle

Väliviikko toipumista ja Tedy Bruschin paluu sairaslomalta ja Patriotsin puolustus on taas yhtä hyvä kuin ennenkin? Näin ovat buukkerit tainneet arvioida tuosta linjasta päätellen. Kysymysmerkkejä on puolustuspelaajien terveydessä edelleenkin ja Bruschin kunnosta ei ole mitään tietoa. Kaverihan sai keväällä jonkinasteisen sydänkohtauksen ja tarkoituksena oli huilata koko kausi. Puolustuksen ongelmat kuitenkin pakottivat Bruschin palaamaan jo nyt. Buffalon hyökkäys ei toki ole niitä pahimpia pysäytettäviä, mutta Holcomben tultua QB:ksi on hyökkäys ollut kuitenkin kohtuullinen. Tässä linjassa on mun mielestä reippaasti liikaa huomioiden kuinka surkea Patsin puolustus on ollut Rodney Harrisonin loukkaantumisesta lähtien.

Philadelphia @ Denver Under 42.5 kerroin 1.90 panos 4/10 Pinnacle

Phillyn puolustus näytti viime viikolla pääsevän pikku hiljaa tasolleen jättäen liigan parhaan RB:n Tomlinsonin 7 jaardiin. Myös Denveriä vastaan juoksupuolustusta tarvitaan Broncosin hyökkäyksen ollessa juoksupainotteinen. Phillyn oma hyökkäyspeli on ollut täysin ramman Donovan McNabbin varassa, kun juoksupeli on ollut olematonta. Tämä helpottaa puolustusta kun voivat rauhassa keskittyä heittopeliin. Yksipuolinen hyökkäys ei ole vakuuttanu, eikä Broncosin puolustusta vastaankaan homman pitäisi helppoa olla. Varsinkin Phillyn kohdalla puolustuspeli vaikuttaa tällä hetkellä niin paljon hyökkäystä paremmalta, että tämä totaaliraja on mielestäni liian korkea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

BAW saanun spessut auki

Chicago Bears at Detroit Lions (How many rushing yards will Thomas Jones (Chi) record?) Under 106,5 panos 2/10

Jahas, onpahan reagoitu alkukauden jaardimääriin. Jones nyt ei kuitenkaan ole mikään Tomlinson tai Alexander, joilla tuollaisen rajan voisi jotenkin ymmärtää. Detroitin juoksupuolustuskin on ihan kelvollinen. Tähän lähtis aikamoisen iso panos, jos antaisivat lyödä.

Chicago Bears at Detroit Lions (How many rushing yards will Kevin Jones (Det) record?) Over 49,5 panos 2/10

Ja toinen samaan matsiin. Onhan Chicagon puolustus hyvä, mutta kyllä tämä silti maistuu. Ylireagointia alkukauden jaardimääriin kuvaa näiden kahden edellisen vedon kohdalla hyvin se, että Detroitin Jones keräsi viime kaudella enemmän jaardeja per matsi (80 vs. 67)kuin Chicagon kaimansa ja nyt rajat vedetty tällaisiksi! Tätä vetoa tukee vielä se, että Detroitin kolmesta aloittavasta receiveristä yksi on varmasti pois ja kahden pelaaminen on epävarmaa, eli eiköhän Jones tule kantamaan palloa reippaasti.

Green Bay Packers at Cincinnati Bengals (How many receiving yards will Danny Driver (Gre) record?) Over 75,5 panos 1/10

Hmm, GB:ltä puuttuu kaksi muuta aloittavaa receiveriä ja kaksi aloittavaa running backia, joten ei tarvinne miettiä kenen pitäisi olla vastuunkantajana hyökkäyksessä. Ongelma on tietysti se, että vastustaja tietää tämän myös, joten Driver joutunee pelaamaan paljon kahta miestä vastaan. Siksi vain pieni panos tähän.

Washington Redskins at New York Giants (How many receiving yards will Santana Moss (Was) record?) Under 123,5 panos 2/10

Onhan Washingtonin heittohyökkäys toiminut yllättävän hyvin ja Giantsin secondary on paska, mutta on tää raja silti liioittelua.

Philadelphia Eagles at Denver Broncos (How many rushing yards will Brian Westbrook (Phi) record?) Under 69,5 panos 1/10

Erikoinen linja, kun yleensä tuntuvat laittavan kauden keskiarvon aika suoraan. Philly ei ole tällä kaudella paljoa juossut ja Westbrookin keskiarvo on vain vähän päälle 40 jaardia/matsi. Eagles varmaankin alkaa jossain vaiheessa pelalta juoksua enemmän, mutta kun Denverin juoksupuolustus on liigan kärkipäätä, niin tuo raja voi hyvin jäädä ylittymättä vaikka pelaisivatkin enemmän juoksua. Pieni panos tähän kuitenkin vain.

Buffalo Bills at New England Patriots (How many receiving yards will Eric Moulds (Buf) record?) Over 34,5 panos 2/10

Kovasti on alhainen raja. Mouldsin jaardimäärät sen jälkeen kun Holcombe tuli QB:ksi Losmanin tilalle ovat olleet 59, 63 ja 36 ja viime kauden keskiarvo 65, eli eiköhän nuo alkukauden lukemat mene enemmän nuoren Losmanin piikkiin. New Englandin repaleista secondarya on viety sen verran pahasti, että onhan tuo linja ihan liian alhaalla.

Edit: Kerrointa näissä kaikissa oli siis se tavallinen 1,85. Jonesit ja Moulds lähtis peliin vähän tippuneenakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Arizona +9,5 kerroin 1,93 panos 3/10 Pinnacle

Liioittelua tämä linja mielestäni. Dallas on ollut yllättävän hyvä ja oli viime viikolla jo voitossa kiinni vieraissa Seattlea vastaan mutta onnistui sähläämään voiton lopussa. Arizonan heikkous on juoksuhyökkäyksen puuttuminen, viime viikolla myös heittohyökkäys tökki ja joukkue voitti lähinnä puolustuksen ansiosta. Pidän Arizonan heittohyökkäystä kuitenkin sen verran potentiaalisena yhdestä heikosta matsista huolimatta, että sen pitäisi pystyä pitämään joukkue pelissä mukana. Näin ollen näin suurella tasoituksella Cardinals kelpaa peliin.

Oakland @ Tennessee kerroin 1.95 panos 2/10 Pinnacle

Raidersin hyökkäys toimi viime viikolla vihdoin siihen malliin kuin kauden alussa monet odottivat. Avain tähän oli se, että antoivat palloa enemmän RB LaMont Jordanille ja homma osoittautui toimivaksi. Tehokas juoksupeli avaa tilaa heittopelille, jonka pitäisi olla hyökkäyksen suurin vahvuus. Heittohyökkäyksen vaarallisin ase WR Randy Moss on tosin kärsinyt loukkaantumisista. Moss ilmeisesti pelaa, mutta ei liene kuitenkaan täydessä kunnossa. Tennesseellä ykkös-QB Steve McNairin pitäisi palata tähän matsiin, mutta tuskin hänkään yksin kykenee joukkueen hyökkäystä kantamaan. Oakland on mulla sen verran Titansia parempi joukkue, että on vieraissakin tuota kerrointa selkeämpi suosikki.

Chicago @ Detroit Under 32,5 kerroin 1,95 panos 2/10

Alhainen raja, mutta näiden joukkueiden kohdalla sen kuuluu sitä ollakin. Kummallakin puolustus on ollut hyökkäystä parempi osa-alue. Detroitin hyökkäyksessä tosin on merkittävä parannus Jeff Garcian paluu peliä rakentamaan. Ongelmana tosin on se, että Lionsilta näillä näkymin puuttuu kaksi aloittavaa receiveriä, varmasti Kevin Johnson ja ilman ihmeparantumista myös Roy Williams. Näin ollen paino lienee juoksupelissä. Juoksupeliä suosii myös Chicago, joukkueen ykkös QB Rex Grossmannin loukkaannuttua heti kauden alussa. Backup Kyle Ortonin lukemat eivät mitään mairittelevia ole, joten eiköhän joukkue keskity etenemään maita pitkin tässäkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin