Tänään on 29.03.2024, 09:37.

Tennis pe 28.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Tennis pe 28.10

Viesti Kirjoittaja timo »

On viikonlopun alku ja neljännesfinaaleita mennään…

ATP Petersburg

G.Rusedski – T.Johansson 3 sets 2.40 (Betfair)

Kahden kokeneen yli kolmekymppisen vääntö. Britti US Openin jälkeen 3-2. Eilen väänsi kolme erää Kimin kanssa. Viime vuonna oli täällä semeissä ja Moskovassa finaalissa.On parempi alustalla kuin ruotsalainen, jonka vire on ollut hyvä US Openin jälkeen (13-4). Kaksi vakuuttavaa 2-0 voittoa täällä alla ja nelinpelit päälle. Keskinäiset 4-2 Johanssonille.
Tässä ruotsalainen joutuu tekemään tosissaan töitä ja uskon, että kolme erää väännetään tiukasti.

ATP Basel

M.Baghdatis – J.Acasuso 1.97 (Betfair)

Kyproslainen on hyvässä vedossa. Oli muutama viikko sitten Tokiossa neljännesfinaalissa. Täällä 2-0 voitto Haasista on huomioitava, vaikkakin Haas on varjo menneisyydestä. Argentiinalainen väläytti olemalla Madridissa kolmannella ja täällä väänsi kolme erää sekä Massun että Ferreron kanssa. Kummallakin vain muutama mattopeli urallaan. Baghdatis on parempi kovilla ja varsinkin sisäkovilla ja jos pystyy eilisen kaltaiseen esitykseen kaataa Acasuson helposti.

WTA Hasselt

M.Krajicek +1.5 sets – N.Dechy 1.70 (Interwetten)

Ranskalainen toki tässä suosikki. Täytyy muistaa kuitenkin, että hollantilainen voitti tätä ennen Tashkentin turnauksen ja täällä pudotti Chakvetadzen ja Safarovan. 10 vuotta vanhempi Dechy pelaa pikkunättiä ja varmaa tennistä. Syksy ei kuitenkaan ole sujunut aivan putkeen ja Krajicekilla mahdollisuus vähintään eränriistoon.

S.Stosur – F.Schiavone -1.5 sets 1.70 (Interwetten)

Heikon aussin ei pitäisi minun papereissani olla tässä. Mutta vastustajat ovat täällä olleet heikkoja (N.Llagostera-Vives ja Flipkens). Muutenhan Stosurin kausi on fifty-fifty ja syksy on ollut alakuloista menoa. Schiavone on pelannut paljon kolme-eräisiä, mutta vastustajat ovat olleet huippuluokkaa eikä tappioita olekaan tullut pitkään aikaan kuin aivan terävimmältä kärjeltä (Pierce,Clijsters,Davenport). Tässä selkeän 2-0 voiton pitäisi olla selviö.

WTA Linz

S.Bammer +5.5 games – N.Petrova 1.80 (Nordicbet)

Rankinsijoitus ero on lähes 100, mutta tämä ei kerro kaikkea varsinkaan itävaltalaisen kyvyistä. Täällä voittanut jo Razzanon ja Douchevinan 2-0 ja yrittää kynsin hampain pysyä mukana WTA-turnauksissa. On voittanut haastajaturnauksia ja pelaa ehkäpä parasta
kauttaan. Petrova sen sijaan ei pelaa oman tasonsa mukaista kautta. Putosi Zürichissa toisella ja täällä ei vakuuttanut nuorta Arwidssonia vastaan, vaikka veikin 6-3,6-3.
Tässä Bammer kotiyleisön edessä pitää tämän tiukempana ja jo Petrovan 6-4,6-3 riittäisi.

ATP Lyon

M.Gicquel - G.Monfils 3.45 (Betfair)

Kahden fransun vääntö kertoimia tasaisempi. Keskinäiset 2-1 Gicquelille ja voitot sisäkovilta kotimaasta. Voitti kuun alussa Grenoblen haastajaturnauksen ja siellä kaatuivat mm.Enqvist ja Santoro ja jälkimmäiselle Monfils on hävinnyt tällä kaudella. Täällä Gicquel kaatanut 2-0 Ferrerin ja Sanguinettin ja peli näyttää kulkevan. ”Ranskan musta helmi” Monfils oli pari viikkoa sitten Metzin finaalissa ja täällä ekalla oli tiukilla (2-1) Hernychin kanssa. Eilen voitti 2-0 velton ja väsyneen Gaudion. Rankingsijoituksessa alempana oleva Gicquel varmasti antaa tässä kaikkensa ja omaa kerrointaan paremmat saumat.

S.Grosjean – O.Rochus 3 sets 2.40 (Betfair)

Ranskalainen pelaa parhaalla alustallaan ja on kokeneempi matolla. Lisäksi Grosjean pelaa kotiyleisönsä edessä. Täällä oli avauskiekalla kolmessa Hanescun kanssa. ATP-sarjan piskuisin pelaaja Rochus on vireessä: lokakuussa voitti Monsin haastajaturnauksen ja oli Tukholmassa semeissä sekä Madridissa kolmannella häviten finalisti Ljubille.
Täällä väänsi kolme erää myös avauskiekalla Puertan kanssa. Tämä matsi saattaa päättyä miten tahansa, mutta todennäköisimmin mennään kolmeen.

Illan peleihin iltapäivän kuluessa mahdollisesti lisää..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Loput pelit…

ATP Petersburg

N.Davydenko – N.Kiefer 2.60 (Betfair)

Tässä bookkerit antavat liikaa kotiedulle. Kiefer oli Moskovan matolla finaalissa ja neljässä voittomatsissaan ei menettänyt erääkään. Niskakipu pani luovuttamaan viime viikolla Madridin ekalla, mutta täällä siitä ei ole ollut tietoakaan. Kunto on kestänyt kaksi kolmen erän vääntöä. Davydenko lensi Moskovassa ekalla ulos ja täällä voittanut kaksi aika heikkoa (Dlouhy ja Goldstein). Nykyvireessään kokenut saksalainen tässä hyvä altavastaaja.

ATP Lyon

V.Spadea – F.Santoro 1.84 (Betfair)

Taikuri pelaa omintakeisella tyylillään kotiyleisön edessä. Dent ja Mathieu eivät saaneet häneltä erääkään. Halu näytää kotikentillään on kova. Ainoa keskinäinen juuri matolta 2-1 Santorolle vuosien takaa. Jenkki US Openin jälkeen 3-3 ja menestykset tulleet rapakon takaa. Tiukkaa vääntö, jossa Taikurin omintakeinen pelityyli on liikaa kokeneelle Spadealle.

A.Roddick 2-1 – M.Ancic 4.40 (Betfair)

Super-Mario on sananmukaisesti raivannut tiensä tähän voittaen Enqvistin oltuaan jo altavastaajana. On pelannut ikäänsä nähden paljon mattomatseja. Andylla vähemmän mattokokemusta ja US Openin jälkeen vain muutamia matseja (2-2). Täällä Mahut ja Ascione kaatuneet 2-0. Keskinäiset 3-0 jenkille, mutta kahdessa on Ancic napannut erän; viimeksi kauden alun Davis cup-kohtaamisessa. Myös tässä Ancic valmiimpi, mutta uskon Andyn vääntävän voiton kolmessa muutamankin tie-breakin jälkeen…

ATP Basel

F.Gonzalez 2-0 – A.Murray 2.64 (Betfair)

Vaikea nähdä yhäkin haastajaturnaustason britti-pelurin saavan tässä paljoa. Gonzolla ei kunnossa ollessaan ole tapana eriä menetellä. Ja nyt näyttäisi olevan vahvassa vedossa: 2-0 voitot Seppistä ja Berreristä. Murrayn kohokohta oli maanmiehensä Henmanin kaato ekalla ja tämä näkyikin eilen, jolloin oli Berdychin kanssa tiukilla. Gonzolla laajempi lyöntivalikoima ja hyvä volley-peli, joilla tässä otetaan selkeähkö voitto.

WTA Linz

P.Schnyder -2.games – D.Hantuchova 1.80 (Nordicbet)

Danielan pelasti eilen vain Martinezin käsivamma, sillä niin surkeasti hän pelasi ekassa erässä (2-6) ja joutui jo ekassa matsissaan kolmeen Koukalovan kanssa. Tytöt kohdanneet 11 kertaa ja 7-4 sveitsiläiselle. Schnyder oli ennen tätä Zürichin finaalissa ja taisteli Davenportia vastaan (7-6, 6-3) Täällä kaksi 2-0 voittoa Dementievasta ja Benesovasta. Eilisellä pelityylillään Hantuchovalla ei tässä pitäisi olla mitään jakoa ja 2-0 Schnyderille on enemmän kuin lähellä (joskin kertoimet tälle pyörivät vain siinä kahden nurkilla).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Kysymys timolle...

Viesti Kirjoittaja mario66 »

Pakko kysyä timolta, että miten perustelet sanomasi, jonka mukaan Andy Murray on yhä haastajaturnaustason kavereita?
Keskustelin asiasta juuri äsken mm. Eurosportille tennistä selostavan kokeneen tennisgurun kanssa, joka totesi aivan päinvastaista.
Odotan mielenkiinnolla perusteluitasi, jos sellaisia haluat antaa..? :roll:

Olen kuitenkin kaikesta huolimatta kanssasi samaa mieltä, että Gonzalez vie tänään pidemmän korren ja voittaa. Mutta Murray nähdään jopa jo 2-3 vuoden päästä top 25:ssä.. 8)

Teet hyvää työtä jaksaessasi kirjoitella tänne kommenttejasi peleistä, jatka samaa rataa! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Vois itsekin pistää kommentit tuosta Andy Murraysta. Se on tietty totta, että onhan kaveri ylihypetetty varsinkin Briteissä, jossa kaveria verrataan jo Federeriin ja odotellaan jo seuraavana vuonna suurten turnausten voittoja.

Tosiasiahan on, että onhan kaveri todella lahjakas ja omasta mielestäni kaukana haatajatason tyypistä. Eilistäkin peliä Berdychia vastaan katsottuani niin ainakin omasta mielesäni tuo Murrayn lyöntivalikoimakin on hyvä. Ei juuri missään lyönnissä suuria heikkouksia ja varsinkin pysäytyslyönnit oli hienoa katseltavaa ja lisäks kun kaverilla on hyvä taistelutahtokin niin onhan siinä paketti aika hyvin kasassa. Gonzaleziin verrattuna en sanoisi, että Murrayn lyöntivalikoima olisi yhtään huonompi. En ole kyl hetkeen nähnyt Gonzalezin pelejä, mutta ainakin joskus Gonzalez löi paikasta kuin paikasta pelkästään täysillä.

Itse uskon, että Murraylla on ruusuinen tulevaisuus, jos vain pää kestää kaiken myllytyksen. Itse arvioisin, että ens kaudella Murray nousee sinne 20-30. sijan nurkille ja jokusen vuoden päästä top kymppiin. Sitä on vaikea sanoa, että nouseeko hän ikinä grand slam kisojen voittajaksi tai maailman ykköseksi, sillä siihen tarvitaan paljon muutakin kuin lahjakkuutta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Kysymys timolle...

Viesti Kirjoittaja timo »

mario66 kirjoitti:Pakko kysyä timolta, että miten perustelet sanomasi, jonka mukaan Andy Murray on yhä haastajaturnaustason kavereita?
Keskustelin asiasta juuri äsken mm. Eurosportille tennistä selostavan kokeneen tennisgurun kanssa, joka totesi aivan päinvastaista.
Odotan mielenkiinnolla perusteluitasi, jos sellaisia haluat antaa..? :roll:
Ihmettelisin jos 18-vuotias nuorukainen, joka vasta tällä kaudella on pelannut ATP-tason matseja (ennen v.2005 vain 4 ATP-matsia) olisi muuta kuin ATP-tason etuovella? Murray pelannut ennen tätä 56 matsia, joista yli puolet haastajaturnauksissa. Turnauksiakin on pelannut enemmän tänä vuonna haastajatasolla kuin ATP. Lisäksi voittoprosentti on viidenkymmenen luokkaa. ATP Race sijoitus 66. Siksi hän on minun mielestäni yhä haastajaturnaustasoa. Tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta näitä hyviä nuorukaisia on paljon jäänyt sinne jonnekin eli mm.Ancic,Monfils,Gicquel,Baghdatis ym.

Jos pelaaja on vakiinnuttanut paikkansa ATP-tasolla ei hän yleensä montaa haastajaturnausta kierrä.

Mutta nämähän on näitä näkemyskysymyksiä ja hyvä, että keskustelua syntyy. Hedmanin Hessu (jonka kanssa luultavasti asiasta puhuit) on kunnioitettava ex-tennispeluri ja tietäjä / selostaja, mutta jolla hänelläkin on tietääkseni omat rajoituksensa kuten vähäinen tietous vedonlyönnistä :wink: :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 14:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Andy Murraysta voisi kiteyttää seuraavaa. Todella potentiaalinen kaveri 18-vuotiaaksi lyömään itsensä lopullisesti läpi heti, kun saa riittävää tasaisuutta otteisiinsa. Tämä läpimurron näen tapahtuvan jopa jo ensi vuonna alkuvuodesta kovilla kentillä. Erityisesti hänen ruoholla pelaamisensa on jäänyt tästä kaudesta positiivisena mieleen ja ilman vastoinkäymisiä näen hänen tekevän vähintään vastaavanlaisen nousun huipun tuntumaan, kuten Richard Gasquet samanikäisenä tänä vuonna teki.

Mitä tulee tämän illan Gonzo-Murray kohtaamiseen, bookkerini ovat 2-way vedoissa tehneet kyseisen kohtaamisen pelikelvottomaksi. Gonzon tie on kahdessa edellisessä turnauksessaan päättynyt tämän hetken ehdottoman top 5-miehen Ljubicicin huippuvireen myötä. Murray taasen Bangkokin finaalisti syyskaudella ja jos peliä tähän väkisin haluaa, niin ehdottomasti mielestäni Murray. Sen verran avoimelta vaikuttaa noiden erävetojenkin suhteen, joten itsellä selkeä nobet. 56-44.


Sen sijaan ensi viikon Pariisin Masters-kisaan valmistautumaan havittelevia "Nalle" Nalbandiania ja "Domino" Hrbatytia vastaan asettuvien Kristof Vliegenin ja Paradorn Srichaphanin kertoimet riittivät tänään peleihin:

Srichaphan, Paradorn
vs Nalbandian, David 24% 4.60 (Betfair)

Vliegen, Kristof vs Hrbaty, Dominic 32% 3.50 (Pinnacle)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Kysymys timolle...

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

timo kirjoitti: Tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta näitä hyviä nuorukaisia on paljon jäänyt sinne jonnekin eli mm.Ancic,Monfils,Gicquel,Baghdatis ym.
Nyt en käsitä kyllä tuota listaa?

Ancic joka on vasta reilu parikymppinen kaveri ja pelannu tällä kaudella atp-tourin otteluita voittoprosentil n.65%. Ollut kolmessa turnauksessa finaalissa joista voittanut yhden.

Monfils alle 20-vuotias pelaaja jolla on läpimurtokausi menossa. Kaksi atp-tour tason turnauksen finaalipaikkaa, joista toisesta ensimmäinen tämän tason turnausvoitto.

Baghdatis myöskin parikymppinen pelaaja joka on esittänyt hyviä otteita tällä kaudella. esim eteneminen Australian avointen neljännelle kierokselle oli ainakin minusta todella hieno saavutus.

Miten näistä kavereista joilla on jo hyviä saavutuksia tilillä ja vielä koko tennisura edessä voidaan sanoa "näitä hyviä nuorukaisia on paljon jäänyt sinne jonnekin"??

Lisäksi vielä tuo Gicquel joka on 77-syntynyt ja pyörii listoilla jossain 200 nurkilla, eikä ole koskaan voittanut mitään suurempaa (juniorivuosista en ole täysin varma) voidaan pitää minään suurlupauksena.

Jos tälläisiä pelaajia, jotka on olleet suuria lupauksia, mutteivat ole koskaan täyttäneet odotuksia niin ensimmäisenä mieleen tulee Malisse.

Lisäksi vielä mielipide Hedmanista. Todellakin hän ei varmaaan pärjäisi vedonlyönnissä, kun on kuunnellu kommentteja. Tämä ei kuitenkaa ei tarkoita sitä, ettei hän pystyisi tekemään hyviä pelaaja-analyysejä, koska sehän ei vielä vedonlyöntiin liity vaan vasta se kun näiden arvioiden pohjalta ruvetaan tekemään vertailuja eri pelaajien kesken ja arvioiden muuttaminen prosenttimuotoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 14:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Kun kattoo vaikkapa Grand Slam-mestarit poikien sarjassa viime vuosilta, saa jotain referenssiä lupausten ja tulevien ammattilaishuippujen tasojen suhteesta.

http://www.itftennis.com/juniors/histor ... s/USBS.asp

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Taisin ilmaista itseäni hiukan epäselvästi. Noiden listoilla olevien kohdalla on vain käynyt niin, etteivät odotukset juniorivuosien jälkeen ole ihan toteutuneet. Näin ovat monet "asiantuntijat" todenneet. Tietysti huipullehan ikäluokista nousee vain muutamia..

Totta, että esim.Super-Marion otteet ovat olleet hyviä (voitto% muuten ~55%), mutta se ryntäys maailmanlistan kärkisijoille ei ole toteutunut (vielä).

Ja Hedman on armoitettu tietäjä, ei siinä mitään :wink: :lol: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin