Tänään on 20.04.2024, 08:57.

NFL Week 9

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 9

Viesti Kirjoittaja GWS »

Tässä vaiheessa pari matsia joissa kertoimet laskussa / linjat liikkeessä epäedulliseen suuntaan.

Atlanta -2 @ Miami kerroin 1.98 panos 3/10 Pinnacle

Enpä tähän oikein muuta osaa sanoa, kuin että mulla Atlanta on niin paljon Miamia rankkauksissa edellä, että on vieraissakin tuota tasoitusta suurempi suosikki. Vickinkin pitäisi olla väliviikon jälkeen jo suht täydessä iskussa, tietää Miamin juoksupuolustukselle kiirettä, vaikka LB Junior Seau saattaakin palata tähän matsiin.

Oakland @ Kansas City Over 52 kerroin 1.96 panos 3/10 Pinnacle

Korkea raja, mutta kyllä tämän pitäisi olla melkoista ilotulitusta. Kummallakin joukkueella hyökkäys on selvästi puolustusta edellä. Kansas Cityn täksi kaudeksi vahvistunut puolustus näytti ekoissa matseissa hyvältä, mutta on sen jälkeen vajonnut vanhalle tasolleen. Tästä matsista lisäksi puuttuu mahdollisesti CB Patrick Surtain, jonka puuttuminen olisi iso menetys KC:n muutenkin ohkaiselle secondarylle. Oakland on myös menettänyt jo valmiiksi kehnosta puolustuksestaan CB Charles Woodsonin. Molemmat hyökkäykset ovat viime matseissa pelanneet odotusten mukaan varsinkin Raidersin hyökkäyspelin tökittyä jonkin verran alkukaudesta. Erikoista sinänsä, että Raidersin hyökkäys on pelannut parhaiten parissa viime matsissa, joissa sen suurin tähti Randy Moss on ollut puolikuntoinen. Moss ei liene täydessä kunnossa vieläkään, mutta varmaankin mukana kuitenkin pikku hiljaa enemmän ja enemmän. Kansas Cityltä saattaa puuttua RB Priest Holmes, mutta backup Larry Johnson on pätevä korvaaja, joten en tuosta isoa miinusta laske.

Indianapolis @ New England Over 47 kerroin 1,91 panos 5/10 Pinnacle

Manning vastaan New Englandin rikkinäinen secondary ja Brady vastaan Indyn ylihypetetty puolustus pitäisi tietää paljon pisteitä taululle. Patsin puolustus ei tällä hetkellä mun mielestä ole lähelläkään samaa tasoa kuin se, joka on pysäyttänyt Manningin playoffeissa kahtena peräkkäisenä kautena (eikä esteenä ole nyt myöskään pakkanen kuten tammikuussa pelatuissa playoff-matseissa). Coltsin heittohyökkäys taas toimiessaan on yksi liigan parhaista ellei paras, vaikka alkukauden pelit eivät ihan viime kauden kaltaista tulitusta olekaan olleet. Indyn puolustusta taas on hehkutettu hyvän alkukauden perusteella, mutta tarkemmalla tutkiskelulla vastustajista ainoastaan St.Louis on ollut sellainen, jonka heittohyökkäystä voi pitää hyvänä. Ramsin hyökkäys tekikin sitten Indyä vastaan 28 pojoa. Koska en usko Patsin kykenevän nykykunnossaan voittamaan matsia puolustamalla, on Bradyn pakko koittaa tehdä se hyökkäämällä, joten paljon pisteitä pitäisi olla tiedossa myös toiseen suuntaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Pittsburgh @ Green Bay Under 39,5 kerroin 1.92 panos 3/10 Pinnacle

Pittsburghilta puuttuu QB Ben Roethlisberger ja tilalla aloittaa Charlie Batch, joka on aloittanut matsin viimeksi vuonna 2001. Tarkoittaa Steelersin osalta juoksua juoksua ja juoksua. Toki pelaavat muutenkin juosten paljon, mutta ilman Big Beniä heittänevät vain pakon edessä. Packersilla aloittaa RB:nä kolmosmies Tony Fisher ja toisena aloittavana receiverinä normaalisti neljäntenä järjestyksessä oleva Antonio Chatman. Näistä ainakin Chatman vaikuttaa kyllä ihan kelvolliselta pelurilta, mutta kun Pittsburghin puolustusta vastaan hyökkäyksellä olisi vaikeaa terveenäkin, en kovin paljoa tuolta miehitykseltä osaa odottaa.

Edit: Lisätään vielä, että Weather.comin mukaan Green Bayhin on luvassa sunnuntaiksi sadetta 60% todennäköisyydellä, mikä ei ainakaan ole haitaksi underin kannalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

BAW saanut vihdoin spessut auki:

Tennessee Titans at Cleveland Browns (How many rushing yards will Chris Brown (Ten) record?) Over 69,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Liian alhainen raja backille, joka juoksi viime kaudella melkein 100 jaardia per matsi. Clevelandin juoksupuolustus on liigan heikoimpia. Matsiin lisäksi luvassa sadetta 80% todennäköisyydellä, eli paino varmastikin juoksupelissä.

San Diego Chargers at New York Jets (How many rushing yards will LaDainian Tomlinson (SanD) record?) Over 92,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Liigan paras RB vastaan Jetsin juoksupuolustus, jota on viety tällä kaudella pahasti. San Diego matsissa selvä suosikki, joten johtoasemassa LT saanee kantaa palloa paljon.

Indianapolis Colts at New England Patriots (How many passing yards will Payton Manning (Ind) record?) Over 211,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Indianapolis Colts at New England Patriots (How many passing yards will Tom Brady (NEng) record?) Over 265,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Indianapolis Colts at New England Patriots (How many receiving yards will Marvin Harrison (Ind) record?) Over 55,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Ks. perustelut matsin kohdalta ekasta viestistä. Tulee aika paljon riippuvaisia vetoja, mutta varsinkin toi Manning veto on todella maistuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Philadelphia @ Washington Under 40 kerroin 1,90 panos 3/10 Nordicbet

Tässä linjat laskeneet jo muualla. Philly asetti Terrell Owensin pelikieltoon tämän kritisoitua taas omaa organisaatiotaan, tällä kertaa siitä että nämä eivät järjestäneet juhlia kyseisen itkijän tehtyä sadannen TD:nsä. Pitkään ovat jaksaneet TO:n kusipäisyyttä katsellakin miehen ollessa kuitenkin kentällä niin tärkeä. Nyt siis hyökkäyksestä puuttuu tärkein WR. QB McNabb ilmeisesti pelaa, mutta on puolikuntoinen kuten on ollut koko kauden. Phillyn juoksupeli on ollut olematonta, joten ei hyvältä vaikuta Redskinsin puolustusta vastaan. NYG:n Tiki Barber teki tosin tästä puolustuksesta reikäjuustoa viime viikolla, mutta Eaglesilla samanlaista juoksu-uhkaa ei näyttäisi olevan. Eaglesin puolustus pysäytti kaksi viikkoa sitten LaDainian Tomlinsonin täysin, mutta romahti taas viime viikolla Denveriä vastaan. Washingtonin hyökkäys on ollut yllättävän hyvä, mutta jäi nollille viime viikolla Giantsia vastaan. Paluu omalle tasolle vai hetkellinen notkahdus? Joka tapauksessa tässä rajassa on näillä tämän hetken kokoonpanoilla ilmaa, joten underia peliin.

Carolina @ Tampa Bay Under 37 kerroin 1,93 panos 2/10 Pinnacle

Tampalla aloittaa QB:na Chris Simms, jonka debyytti ei ainakaan hyvältä näyttänyt Bucsin hävittyä liigan huonoimmalle joukkueelle 49ersille 10-15. Myöskään juoksupeliltä Simms ei tosin saanut tukea. Ilmeisestikään RB Carnell Williams ei vielä ollut tuossa matsissa täydessä kunnossa, mutta treeniraporttien mukaan pitäisi nyt olla jo ainakin lähellä täyttä kuntoa. Helppoa ei Cadillacilla terveenäkään ole, kun Carolinan juoksupuolustus on ollut toistaiseksi liigan toiseksi paras. En usko Simmsin pystyvän tekemään pahaa jälkeä Panthersin secondarya vastaan, joten Tampa tuskin pisteillä juhlii. Carolinan hyökkäyspeli on ollut kovasti Steve Smithin kiinniottojen varassa. Bucsin puolustus on ollut alkukaudesta liigan paras, joten yhden miehen pysäyttäminen ei pitäisi olla ongelma. Näin ollen QB Delhommen täytyy pikku hiljaa löytää heitoilleen muitakin vastaanottajia ja/tai juoksupelin täytyy parantua. Tampan puolustusta vastaan ei Panthersinkaan pitäisi pisteillä juhlia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin