Tänään on 18.04.2024, 06:33.

NFL Week 10

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 10

Viesti Kirjoittaja GWS »

Uutta viikkoa sisään

Arizona +4 @ Detroit kerroin 1,87 panos 3/10 Betandwin

Tämä peli on nyt laitettu sillä tiedolla, että Detroitilla aloittaa QB:na Joey Harrington, kuten esim. yleensä luotettava rotoworld kertoo. Tähän viittaa myös se, että suurimmalla osalla bookkereista linja on jo laskenut 3,5:een, joka tosin sekin riittäisi minulla vielä peliin. Harrington on ollut tämän kauden peleissä täysin yössä, enkä hänen pelatessaan pidä Detroitia yhtään Arizonaa parempana joukkueena. Tähän kun lisätään se, että Detroitin WR-osastosta Mike Williams ei näillä näkymin edelleenkään kykene pelaamaan ja muutkin potentiaaliset aloittajat ovat enemmän tai vähemmän puolikuntoisia, niin ei Lionsin heittohyökkäyksen kannalta hyvältä näytä. Juoksupelin puolella RB Kevin Jones loukkaantui viime matsissa, mutta ilmeisesti kykenee kuitenkin pelaamaan.

Arizonalta puuttuu myös toinen joukkueen hyvistä nuorista rissuista, Anquan Boldin, mutta joukkueen heittohyökkäys on silti ihan potentiaalinen. Jostain syystä joukkue peluuttaa sitkeästi Kurt Warneria QB:na, vaikka joukkueen ainoat voitot tällä kaudella ovat tulleet, kun Josh McCown pelasi Warnerin oltua loukkaantuneena. Arizonan juoksupeli on ollut surkeaa, joten heittopelin olisi syytä kulkea, jos voittoja halutaan. McCown on Warneria liikkuvampi, joten hänen johdollaan heittopeli on ehkä hieman monipuolisempaa, joka olisi mielestäni tärkeää juoksu-uhan ollessa muuten vähäinen. No, kaipa valmennus tietää mitä tekee. Warner näillä näkymin kuitenkin aloittaa tämänkin pelin.

Denver @ Oakland +3 kerroin 1.90 panos 3/10 Pinnacle

Ei Denver mun mielestä sentään noin paljon Oaklandia parempi ole, että ansaitsisi olla vieraissa näin suuri suosikki. Oaklandin hyökkäyksessä on kuitenkin niin paljon potentiaalia, että pystyvät hyökkäyksen toimiessa taistelemaan mainiosti voitosta. Puolustus Denverillä on toki parempi. Näiden joukkueiden välillä on vahva rivalry ja Raidersin olisi pakko voittaa tämä matsi, jos aikovat säilyttää edes jonkinasteiset playoff-haaveet. Tosin en tästä mitään erityisetua Raidersille laske, koska ei Denverinkään motivaatiossa mitään kyseenalaistamista ole. Denverin joukkue on kauden tähän vaiheeseen nähden jopa erittäin terve. Raidersilla Randy Moss ei ole vieläkään ilmeisesti täydessä kunnossa, mutta pitäisi kuitenkin olla taas paremmassa kunnossa kuin viime viikolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Laitetaan loput pelit jo nyt, kun en välttämättä ehdi viikonloppuna koneen ääreen. Yritän tosin laittaa BAWin spessut myös, kun (jos) ne joskus aukeavat. Mitään erityisen maistuvaa ei tällä viikolla tunnu olevan tarjolla.

Houston +17,5 @ Indianapolis kerroin 1,93 panos 2/10 Pinnacle

Hurja on tasoitus. Ei heti tule mieleen milloin olisin NFL-matsissa näin ison tasoituksen nähnyt. En pidä Houstonia ihan niin huonona kuin alkukausi on näyttänyt. Nyt kun hyökkäyspäässä ovat (tai ainakin pitäisi olla) lisäksi kunnossa myös RB Domanick Davis ja WR Andre Johnson pitäisi hyökkäyksen jotain saada aikaiseksi. Suurin heikkous Houstonin hyökkäyksessä on onneton linja. QB David Carr taitaa tälläkin kaudella johtaa liigan säkkitilastoa. Eniten tätä peliä puoltaa mulla se, että matsi haiskahtaa Indyn puolelta vahvasti potentiaaliselta let down peliltä. Takana on henkisesti erittäin tärkeä voitto Patsista ja ensi viikolla vastassa AFC:n kärkijoukkueisiin kuuluva Cincinnati. Kuinka mahtaa paskan Houstonin kohtaaminen sytyttää kahden ison matsin välissä? Tuo huomioiden Texans kelpaa tällä isolla tasoituksella pienellä panoksella peliin.

San Francisco +13 @ Chicago kerroin 1,96 panos 2/10 Pinnacle

Näköjään pohjasakalle valuu pelit tällä viikolla. 49ers on mulla liigan huonoin jengi, mutta Chicagon hyökkäys on kuitenkin niin tehoton, etten saa sitä noin suureksi suosikiksi edes ninersiä vastaan. Chicago toki johtaa omaa jämädivisioonaansa kerättyään viisi voittoa kahdeksasta matsista, mutta kun nuo viisi voittoa ovat tulleet vielä paskemmasta Detroitista (kahdesti) sekä kolmesta eri syistä enemmän tai vähemmän kriisissä olevasta joukkueesta (Bal, Min, NO), eivät nuo voitot vielä tee Chicagosta hyvää.

Green Bay @ Atlanta Under 41,5 kerroin 1,99 panos 2/10 Pinnacle

Green Bayn loukkaantumistilanne näyttää edelleen yhtä lohduttomalta kuin viime viikollakin. Aloituksessa pelaa nelos RB Sam Gado ja receivereinä aloittavat normaalisti järjestyksen kakkonen ja nelonen, Donald Driver ja Antonio Chatman. Lisäksi voi kyseenalaistaa mikä on ainoan jäljellä olevan tähden, QB Brett Favren, motivaatio pelata. Favre lopettanee kauden jälkeen ja tällä kaudella ei playoffeihin ole enää mahdollisuuksia. Ei lupaa hyvää Atlantan puolustusta vastaan. Atlantan juoksupeli jyrää vakuuttavasti. Viime viikolla QB Michael Vick näytti osaavansa myös heittää palloa pelaten heittopelin osalta yhden uransa parhaista matseista. Packersien hyökkäystilanteen ollessa mikä on ja Atlantan keskittyessä juoksupeliin tällä rajalla under kelpaa.

Cleveland @ Pittsburgh Under 35 kerroin 1,95 panos 3/10 Pointbet

Steelersillä QB Ben Roethlisberger parantelee yhä polveansa ja tilalla pelaa Charlie Batch. Batchin ensimmäinen startti neljään vuoteen viime viikolla Packersia vastaan ei paljon hurraahuutoja kerännyt. Näin ollen tässäkin pelissä Steelers tulee varmasti juoksemaan paljon. Pittsburghilta puuttunee puolustuksesta juoksupelin kannalta tärkeä James Farrior, mutta tuo puolustus on kokonaisuutena niin hyvä, ettei se yhden miehen puuttumiseen kaadu. Cleveland tästä huolimatta tuskin pisteillä juhlii.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

BAWin spessut.

Kansas City Chiefs at Buffalo Bills (How many receiving yards will Eric Moulds (Buf) record?) Over 43,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Viime kaudella Mouldsin keskiarvo 65 yds/matsi. Tällä kaudella neljässä ekassa matsissa, jossa QB:na rookie Losman pieniä lukuja. Sen jälkeen kun vaihtoivat veteraani Holcomben Losmanin tilalle Moulds on kerännyt luvut 59, 63, 36 ja 125, joten pistäisin tuon alkukauden lähinnä Losmanin piikkiin. Kansasin heittopuolustus on ollut hyvän alun jälkeen lähes yhtä huono kuin ennenkin. Tähän lähtis iso panos, jos BAW antais sellaisen lyödä.

Arizona Cardinals at Detroit Lions (How many rushing yards will Kevin Jones (Det) record?) Over 46,5 kerroin 1,85 panos 1/10

Normaalioloissa olis oikein hyvä, mutta Jones sai viime matsissa olkapäävamman ja jätti matsin kesken. Aloittaa tän pelin, mutten uskalla isommalla vetää jos vamma uusiutuu.

Denver Broncos at Oakland Raiders (How many passing yards will Jake Plummer (Den) record?) Over 196,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Ihmeen alas on tämäkin raja vedetty. Plummer heitti viime kaudella yli 250 yds/matsi ja tälläkin kaudella yli kahdensadan. Oaklandin surkeaa heittopuolustusta vastaan tuskin keskiarvot laskee.

Halukkaat voivat sitten kokeilla vielä seuraavaa.

Baltimore Ravens at Jacksonville Jaguars (How many passing yards will Anthony Wright (Bal) record?) Under 197,5

Wright ei aloita peliä, eli on aikamoinen ihme jos menee yli. Todennäköisin vaihtoehto on siis, ettei tule kentälle ja veto perutaan. Jos aloittaja Boller loukkaantuu tai pelaa muuten paskasti, että Wright vaihdetaan kentälle, niin sitten veto pysyy voimassa. En laita tätä kuitenkaan seurantaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin