Tänään on 29.03.2024, 14:27.

AC Oulu-PP-70

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 15:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

AC Oulu-PP-70

Viesti Kirjoittaja Lv »

AC Oulu-PP-70 0-2(0-1)Puretaanpa tuntoja.

Oulu ei pelannut, yksinkertaisesti ei _pelannut_. Joukkueella oli pari kulmapotkua ja aivan lopussa pari jonkinlaista tilannetta kun koko kalusto oli nostettu ylös. Muuten ei mitään, ei yhtikäs mitään. Jotakin tämänhetkisestä tilanteesta kertoo se että pallotteluun maalivahdin kanssa tuhlaantui noin 10 minuuttia koko pelistä. HJK:n roiskinta europeleissä on melkein samanlaista mitä tänään nähtiin Oululta. Suuri kuningasidea tapahtui puoliajalla, kaksi keskikenttämiestä vaihdettiin pois ja tilalle tuli hyökkääjä ja puolustaja. Näin joukkueella ei ollut ollenkaan mitään pelinrakenteluun viittaavaa koska ulkomaalaisvahvistus Jefferson "aeroplane" Pires oli todella surkea. Roisk roisk..

PP:sta ei ole paljoa kerrottavaa, luultavasti Oulun surkea pelaaminen sai näyttämään heidät hyvältä mutta omasta mielestäni he pelasivat keskiverron pelin. He tekivät kaiken minkä tarvitsivat, 2 helppoa maalia(kummatkin läpiajoista).

Oulusta olen jo pitkään sanonut että he ovat liian korkealla taulukossa. Viimeiset pelit ovat "hieman" tukeneet tätä olettamusta, tätä joukkuetta vastaan kannattaa pelata...Uskallanpa väittää että AC löytyy kauden lopussa kamppailemassa sarjapaikasta :!:

Toivotaan että näemme huomenna _taistelevan_ oululaisjoukkueen eikä muovijoukkueen onnetonta räpellystä.

edit: mainitaan vielä että PP-70 pelasi melko rumaa peliä, muistaakseni korttia heiluteltiin ainakin 5 kertaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin