Tänään on 28.03.2024, 23:54.

Halvin komissio vetopörsseissä?

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Halvin komissio vetopörsseissä?

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Betfair taitaa olla muuten kallein aloitus komissio paitsi kohteissa "aasialainen tasoitusveto" ja "maalien määrä", joka on vain *1%*. Hassua kun kuitenkin "yli/alle 2.5 maalia" on kuitenkin 5% vaikka voisi pelata maalien määrää 1% lähes samalla kertoimella myös siellä "3 maalia tai yli". :) Kaiken lisäksi kun pelaat enemmän niin 1% komissio vielä laskee hieman pienemmäksi eli hyvin halpa komissio. Kai yrittävät houkutella ihmisiä näiden vetomuotojen pariin halvalla komissiolla.

Jos siis tykkäät jompaa kumpaa pelata paljon isolla kassalla, niin Betfair on mielestäni silloin paras hinta/laatu suhde BACK muotona. Usein tuntuu olevan bookkereita isommat kertoimet ja mahdollisuus tinkiä isompaa kerrointa, joka tekee kertoimet myös maistuviksi. Miinusta Betfairissa on että vähemmän suosituissa kohteissa (b-sarjat) ei isolle kassalle riitä tarpeeksi euroja järkevillä kertoimilla, joten joutuu vähintäänkin odottamaan että joku vastaa kerroin pyyntöösi, mutta muuten kyllä on yleensä satoja euroja jaossa. Opiskelija kassalle riittää kuitenkin mainiosti volyymia lähes jokaisessa 1% kohteessa.

Jos yleisesti mietitään komissiota kaikissa kohteissa, niin varmaan Parbetilla olisi realistista päästä n. 3% jos pelaa ahkerasti? Aina kun ei pelkkä komissiojärjestelmä riitä vaan myös kuinka hyvin kohteissa on euroja ja kertoimien taso, jotta kyseisessä firmassa kannattaa todella pelata? Parbet ei ole oikein minun mieleeni tarjonnan perusteella vaikka komissio voisi olla halvempi. En tosin ole viime aikoina pahemmin vertaillut komissioita/tarjontaa muihin pörsseihin, joten kertokaahan kokemuksistanne.

Tärkeintähän on tietysti keskittyä vedon voittamiseen eikä komissio prosentin "sentin venyttämiseen" kuin laihialla. :)

Vetopörssejä joita tiedän, lisätkää jos on tullut uusia:

Redbet
Parbet
Betsson
Betfair


Eräs Laura möläytti mukavan sammakon suustaan kun kerroin vetopörssin ideasta ja "palvelumaksusta", joka on aluksi 5% Betfairilla:"Kauheen paljon ne ottaa 100e voitosta, 5e! Eiks sun kannattais sitten voittaa vähän vähemmän ettei tarvitse niin paljon maksaa?" :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 15:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

Onhan niitä pörssejä nykyään vaikka kuinka monta, mutta BetOnBetillä on aloituskomissio kai 3% ja sen saa melko nopeasti tiputettua 2.9%:n. Ei siellä mitään ihme vaihtoa ole, mutta jääkiekosta löytyy joskus ok under/over-kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Numeero
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 09.02.2004, 17:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Numeero »

Parbetillä muuten jenkkikohteet ja AHt 0% komissiolla at the moment..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juuso_s
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 20.05.2004, 15:14
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja juuso_s »

Tsekatkaa Mansion. Komissio muistaakseni 1% ja todella hyvä tarjonta. Jos pelaisin pörsseissä valitsisin ehdottamasti ton.

www.mansion.com

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

Onko kukaan kokeillut tuota Mansonia?
BA Terjen mukaan luotettava yhtiö, samaa mieltä SBR:n Bill Dozer(B+), lähde: http://www.sportsbookreview.com/.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


EuroLord
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 27.03.2005, 05:28
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja EuroLord »

Kävin lueskelemassa ja Mansion vaikutti oikein hyvältä ja turvalliselta yhtiöltä.

Komissiosta tuollaisen löysin.

MANSION Sports Exchange is the home of great value. Welcome to the future of Sports Betting where you can bet person-to-person and save a bundle. MANSION Sellers (i.e. members that place an offer that is not immediately matched by an existing inverse offer) pay 0% fees. MANSION Buyers (i.e. members who take an existing offer or place an offer that is immediately matched) pay a small fee of only 1% of the win amount.


Tarkkaa touhua. Hyvä niin.


Here at MANSION the security of our customers’ details and funds is of top priority. It is for this reason that we request a copy of the front and back of every credit card to which a withdrawal is to be made. When sending us the copy of the back of your credit card, please make sure that the signature is clearly visible. If you have any concerns about sending a copy of the front of your card, you may block out parts of the card number provided that the last four digits are clearly visible.

Photographic ID

Supplying current, valid photographic ID is a prerequisite of any MANSION account holder before making a withdrawal for the first time. This can be either a photographic driving license or a passport. When sending your ID to MANSION, please make sure that your photograph and signature are clearly visible. Providing us with your ID assists us in preventing fraud and helps us to verify that our customers are at least 18 years of age.
Both types of ID can be sent to us one of three ways: via email to customerservice@mansion.com, by fax to +350 41001 or by post to MANSION Member Services, PO Box 1234, Gibraltar. ID need only be sent once. When received, your account will be immediately updated and you will be able to withdraw from your MANSION account.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

Olen käyttänyt Mansonia nyt muutaman viikon ajan ja tässä muutama ajatus:

*Likviditeetti huono. Yleensä johonkin NBA peliin löytyvät kertoimet joukkue A :1.96- B: 1.96. Jos mielestäni vaikka joukkue A:n voittotodennäköisyys on 55% pelaan tietysti sitä tuolla kertoimella. Järkevämpi vaihtoehto on silti layata joukkueen B: n kerrointa 0% kommisiolla ja tarjota muille sijoittajille todella huokeaa kerrointa esim 2,04:ää joukkueen B: voitosta. Näin ollen minä saisin kertoimen 1.04+1/(1)=1.96 tuon(1.96, 1% kommisiolla-->1.95 sijan). Tämä onnistuisi muutamassa sekunnissa BF:ssä mutta eipä näytä onnistuvan yhtä helposti Mansonilla.
*Pelitarjontaa vain TODELLA suurin liigoihin(ITA Serie A, ENG Premiership/Championship) jne...Ei myöskään erikoisvetoja Correct score, HT/FT
*Sivun layoutistakin kielteistä: käsittämättömän pienet numerot/kirjaimet, johtaa helposti huolimattomuksiin ja virheisiin joka on aika kielteistä kuin puhutaan rahasta.
*Mikä on yhtiön liikeidea? Kuinka yhtiö saa tarpeeksi voittoa sen pyörittämiseen pyytämällä asiakkailtaan vaan yhden(1%)kommision heidän nettovoitoistaan?
*Positiivistä: Pitkässä juoksussa jos yhtiö tänään jo näillä menetelmillään takoo rahaa tulee se myös tekemään sitä tulevaisuudessa ja saamaan valtavasti asiakkaita. Samalla pelitarjonta myös tulee laajenemaan.0% kommisio myydyistä vedoista ja 1% kommisio ostetuista vedoista ovat tosiaankin pari seikka joista innostuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 15:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

Mansion kirjoitti:As of Saturday 1st April 2006 at 08:00 GMT we will be allowing all MANSION Members to buy completely for FREE at the MANSION Sports Exchange:

* MANSION Buyers pay 0% fees
* MANSION Sellers pay a small fee of only 1% of the gross win amount per bet

We hope that you will enjoy betting for FREE at MANSION, and that you make the most of our great odds across a wide range of sports.
Toivottavasti ei ole aprillipilaa. Eli ovat vaihtaneet kertoimen ostamisen ja myymisen komissioita keskenään. Minulle kelpaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Nyt kun Betfair rupesi itkemään tästä tilapäisestä olinpaikastani (tiukentaneet käytäntöään 5 kuukaudessa, kun silloin asiaa kyselin. Ei olisi pitänyt kysellä mitään, vaan jatkaa pelaamista :evil: ) tarvitsen uuden vetopörssin SM-liigaan, Elitserieniin sekä Saksan II-liigaan.
Mansionin kautta hoituu pelit suurempiin sarjoihin, ainakin yleensä, mutta kuten nim. Erik tuossa aikaisemmin kirjoitti, niin likvi on välillä aika heikkoa. Välillä ei kukaan ota vetoa vastaan, vaikka pistää vedon tarjolle samalla kertoimella kuin Betfairilla ollaan valmiita ottamaan vetoja vastaan suurillakin panoksilla.

BetonBetillä komissio on suurimmillaan 3% ja laskee ilman ongelmia 2.9%
Parbetillä komissio maksimissaan 4% ja saan sen omilla peleilläni lasketuksi tuonne 3.2%:n pintaan
Bettsonilla kiinteä 4%

Jos olisi sellainen tilanne, että Betfairilla on kohde jossa BACK puolella on 100%:n palautus hyvällä vaihdolla, niin oletteko saanet vedot kaupaksi aina tarjoamalla saman kertoimen tai jopa hieman paremman jollekin näistä kolmesta mainitusta pörssistä? Mulle on tärkeämpää se, että vedot menee kaupaksi kuin se, että alan miettimään mistä saan revityksi kaikista pienimmän komission.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

No jos paremman kertoimen tarjoat niin kyllä muutama kymppi aina kaupaksi menee, joskus voi mennä satasiakin. Ainakin SM-liigassa ja Elitserienissä. Noissahan on joku botin kanssa tarjoamassa joten aika ison kertoimen joutuu tarjoamaan. Kävin äsken pitkästä aikaa kokeilemassa Betssonilla, Timråsta oli tarjolla 1.57, tarjosin 1.58, minuutin päästä botti nosti 1.59:ään, nostin 1.60:een, minuutin päästä botti tarjosi saman eli botin rajana on 1.60. Eli sen kun tarjoat niin pääset myymään, muuten botti menee keulille. Vaihto on pientä, tällä hetkellä Timrå ei ole käynyt kaupaksi eurollakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

tipeto kirjoitti:No jos paremman kertoimen tarjoat niin kyllä muutama kymppi aina kaupaksi menee, joskus voi mennä satasiakin. Ainakin SM-liigassa ja Elitserienissä. Noissahan on joku botin kanssa tarjoamassa joten aika ison kertoimen joutuu tarjoamaan. Kävin äsken pitkästä aikaa kokeilemassa Betssonilla, Timråsta oli tarjolla 1.57, tarjosin 1.58, minuutin päästä botti nosti 1.59:ään, nostin 1.60:een, minuutin päästä botti tarjosi saman eli botin rajana on 1.60. Eli sen kun tarjoat niin pääset myymään, muuten botti menee keulille. Vaihto on pientä, tällä hetkellä Timrå ei ole käynyt kaupaksi eurollakaan.
Betssonin ja Parbetin botit seuraa yleensä fairia viiveellä. Eli jos katsoo fairista tasot niin voi vähän yrittää ennakoida tilannetta. Jos vaan fairilla on botit häärimässä. Lätkään ei aina ole kovin hyvin likviditeettiä sielläkään? Eli botti toimii siten ettei anna parempaa tarjousta kuin fairilla on vaan vähän huonomman, tuossa tapauksessa varmaan se 1.60 oli fairillakin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

Itse asiassa annoin paremman tarjouksen kuin Fairilla. Taitaa olla saman ihmisen botit kaikissa firmoissa, joten se rajakin lienee sama, kuitenkin niin, että ne toimivat itsenäisesti. Eli jos tarjoan Betssonilla 1.59, niin botti nostaa 1.60:een vain Betssonilla eikä muissa firmoissa. Kun poistin tuon tarjouksen, niin botti tiputti heti 1.57:ään kun se Parbetillä tarjosi 1.60 ja Betfairillä 1.58. Eli joka firmassa botti tarjoaa vain sen verran kuin tarvitsee keulilla pysyäkseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin