Tänään on 29.03.2024, 16:41.

Alppihiihto 09.-11.12.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Alppihiihto 09.-11.12.

Viesti Kirjoittaja Shane »

Ei nyt mitään tykkikohteita mutta muutama ideantynkä naisten perjantaiseen Super-G-kisaan..

Elisabeth Görgl - Nadia Styger 1 2.05 Expekt
En mä oikein keksi, miksi Styger olisi tässä suosikki. Vei toki kauden ekan kohtaamisen (sijoitukset 9. & 5.), mutta viime vuonna keskinäiset menivät Görgl'n eduksi 5-1. Ja siinä missä Stygerille teki usein tiukkaa mahtua jopa top 30:iin, lasketteli Görgl tasaisesti tuonne 15:n sijan paikkeille.

Michaela Dorfmeister - Alexandra Meissnitzer 1 1.85 Expekt
Sama tilanne tässäkin, Meissnitzer voitti kauden avauskisan (jossa Dorfmeister oli kolmonen), mutta Dorfmeisterin näytöt edellisiltä kausilta ovat huomattavasti paremmat ja ennen kaikkea tasaisemmat. Esim. viime kauden kahdeksasta kisasta hän laski viiden joukkoon 6 kertaa voittaen näistä 3, kaksi heikompaa kisaa toivat sijat 13 & 14. Meissnitzer voitti yhden kisan ja oli toisessa kakkonen, mutta muuten sijoitukset olivat vaisuja (25, 27, 10, 6, 35, 13). Ja suht. samanlaista luettavaa ovat myös edelliset kaudet, Meissnitzerin suoritukset heittelevät rajusti siinä missä Dorfmeister on vuorenvarma top5-laskija joten kyllä hänen prosenttinsa menevät tässä tuonne 55-60:n väliin niin kuin ne muilla bookkereilla ovatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Styger räjäytti sitten pankin ja voitti koko kisan ennen kakkoseksi laskenutta Dorfmeisteria.. :shock: Meissnitzer nelonen, Görgl kahdeksas.

Miesten syöksyyn:

Johan Grugger - Fritz Strobl 2 1.85 NordicBet
Strobl ei juuri muuta laske kuin syöksyä ja se näkyy tuloksissa; 22:sta viimeisestä MC-syöksystään mies on laskenut top 10:iin 20 kertaa (top 3 -sijoja 7 kpl)! Niiden kahden muun kisan saldo oli ulosajo & 12. tila. Ei Gruggerkaan mikään turha mies ole, hänellä 22 viime kisaa on tuottanut top 10 -sijan 7 kertaa joista pallipaikkoja 5 mutta noin yleisesti hän on pyörinyt tuolla 15-20:n sijojen tuntumassa. Val d'Iseren vaativan ja pitkän radan uskoisin vielä sopivan juuri Strobl'n kaltaisille konkareille ja korostavan näin miesten tasoeroa, joten ainakin lähelle 60:tta menee Strobl'n prosentit tässä.

Aksel Lund Svindal - Ambrosi Hoffmann 2 2.15 Expekt
Onhan Svindal aloittanut kautensa hyvin, mutta ei hänellä syöksystä mitään kummoisia näyttöjä ole. Tämän kauden avauskisassa kuudes ja viime vuodelta yksi seitsemäs sija, mutta muuten on tehnyt tiukkaa mahtua edes kolmenkymmenen parhaan joukkoon. Hoffmann laski viime kaudella kerran palkintopallille ja 5 kertaa 15:n sakkiin, keskinäiset kohtaamiset menivät hänelle 5-1. Tämän kauden kisoissa ne ovat Svindalille 2-0 (sijoitukset 6. & 24. - 14. & 27.), mutta en silti näe häntä erityisenä suosikkina varsinkaan kun Svindal ei ole käsittääkseni koskaan kilpaillut Val d'Iseressä ja edelleen tämä rinne sopii varmasti paremmin kokeneimmille laskijoille (Hoffmann on norjalaista vajaat 6 vuotta vanhempi).

Muitakin pelejä tuli toki laitettua mutta tässä mielestäni parhaimmat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TJ
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 30.11.2003, 01:18
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja TJ »

Itse en ole älyttömästi syventynyt alppihiihtoon, mutta tällainen pisti silmään tämän päivän naisten suurpujotteluun Aspenissa:

Winner: Poutiainen 7.00 (~16%) BAW

Kauden avauksessa Poutiainen johti ensimmäisen kierroksen jälkeen selvästi, mutta mystiset ongelmat suksien(?) kanssa tiputtivat hänet 11. sijalle. Tanja on hyvässä kunnossa ja voitti viime kaudella Aspenin suurpujottelun joten rinnekin sopii. Mielestäni näistä lähtökohdista tuollainen ~16% arvio Tanjan voitolle lienee perusteltua?

:roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Aika myöhässä tulee nämä, mutta kuitenkin:

Kostelic - Rienda Contreras 2 1.90
Kostelic - Görgl 2 2.40

En mä ymmärrä miksi alkukaudesta kovin vaisusti laskenut Kostelic olisi näissä pareissa noin vahvoilla mitä kertoimet osoittavat. Viime kaudella hän hävisi nämä keskinäiset selvästi, sijoittui parhaimmillaan kerran kolmanneksi & viidenneksi mutta pari kertaa oli vasta kahdenkympin ulkopuolella. Esim. Contreras voitti 2 kisaa ja oli kahdessa kolmas, ja Görgl puolestaan laski tasaisesti top kympin tuntumaan ja kolme kertaa viiden joukkoon.

Tohon Puotiaiseen en osaa ite oikein mitään sanoa, ei oikein maistu nuo voittajavedot varsinkaan näin alkukaudesta.


EDIT: Nuo miehet laskivat niin kuin pitikin, Strobl löi Gruggerin ja Hoffmann Svindalin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Näköjään jäi eilen bookkeri puuttumaan noista tipseistä kun kiireellä ne laitoin mutta eipä näyttänyt ketään kiinnostavan.. Nordicillehan ne meni, ja kisahan meni niin että Rienda voitti selvästi, Kostelic oli avauslaskun jälkeen kahdeksantena mm. Görgl'n takana mutta pystyi toisella kierroksella puristamaan ohi ja oli lopulta neljäs.

Tämän päivän pujotteluun ainakin tämä yksi kohde:

Kathrin Zettel - Marlies Schild 2 1.80 NordicBet
Onhan asetelma! Zettel on 19-vuotias tyttö joka laskee vasta uransa kymmenennen MC-pujottelun tässä. Oli viime vuonna kerran kuudes ja kerran yhdeksäs, muista kisoista tuli sijat 19-21-27 + 3 ulosajoa. 5 vuotta kokeneempi Schild sen sijaan voitti kaksi kisaa ja oli neljä kertaa pallilla, ja viimeisestä 20 kisastaan hän on ollut kymmenen parhaan joukossa 14 kertaa (pallilla 10 kertaa)! Zettel toki on laskenut hyvin tämän kauden suurpujotteluissa (sijat 3 & 4), mutta eri lajista on nyt kyse ja pujottelussa Schildin näytöt ovat niin vakuuttavat että todella suuri suosikki hän tässä on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin