Tänään on 24.04.2024, 04:52.

FF Jaro - KuPS 26.7.

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Friesen
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 26.02.2003, 18:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

FF Jaro - KuPS 26.7.

Viesti Kirjoittaja Friesen »

Lauantai 26.7.2003
Pietarsaari, Keskuskenttä

Jaro - KuPS 4-2 (2-1)
23. Fredrik Svanbäck 1-0
27. Jani Hartikainen 1-1 rp.
38. Jukka Suikki 2-1
52. John Weckström 3-1
73. Chris Cleaver 4-1 rp.
77. Pietari Holopainen 4-2

Lauantaina nähtiin Pietarsaaressa täysin erilainen ottelu kuin aiemmin viikolla Tampere pelissä. Kuten arvelinkin, Jaro tuli aivan eri sykkeellä tähän otteluun kuin edelliseen. Myös KuPS oli selvästi pirteämpi ja yritteliäämpi vastus kuin TamU.

Jaro otti pelin haltuun alkuvihellyksestä alkaen ja piti sen lähes loppuun asti viimeistä kymmentä minuuttia lukuun ottamatta, kun peli oli jo käytännössä selvä. KuPS yritti kaikkensa, mutta vierasjoukkue oli koko ajan pari askelta jäljessä. Itse asiassa KuPS pelasi varsin hyvän ottelun verrattuna siihen materiaaliin mitä sillä on käytettävissä. Tosi asia vain on että joukkue oli kaikilla osa-alueilla jäljessä. Jaro palasi totuttuun peliin: vaikka vastus oli huomattavasti edellistä helpompi oli peli selvästi liikkuvampaa ja töitä tehtiin jälleen entiseen malliin.

Henri Myntti oli pudotettu avauksesta (lieneekö syynä huono esitys edellisessä ottelussa?) ja Niko Kalliokoski otti hänen paikkansa puolustuksen keskustassa ja täytti paikkansa enemmän kuin hyvin. Mini Svanbäck aloitti maalikarkelot 23. minuutilla lyhyen kulman jälkeen. Neljä minuuttia myöhemmin KuPSille annettiin rangaistuspotku tilanteesta, josta kahdeksan kymmenestä olisi jäänyt viheltämättä, kun keskitysyritys sattui osumaan Jaron puolustajan käteen. Hartikainen teki 1-1, ja tuomari Nykänen sai kuulla kunniansa pietarsaarelais yleisöltä koko loppupelin ajan. Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin Jukka Suikki maalasi 2-1. Mainittakoon että molemmat maalit syötti John Weckström. Jarolla oli ensimmäisellä puoliajalla useita hyviä maalintekotilanteita, KuPSilla ei yhtään. Kulmat Jarolle 4-1.

Toinen puoliaika jatkui samanlaisena. Jaro malttoi pelata palloa jälleen maassa ja varsinkin Svanbäck vasemmalla ja Weckström oikealla laidalla pelasivat upean pelin. Molemmat jaksoivat juosta, haastaa puolustajia ja jaella syöttöjä mallikkasti. KuPS yritti välillä maatapitkin, välillä ilmassa palloja kärjille, mutta hyvin liikkunut kotijoukkue ei paljon tilaa antanut. Weckströmin ja Cleaverin (rp.) maalit veivät Jaron 4-1 johtoon. (toinenkin rangaistuspotkutuomio tuli hieman herkästi, joten Nykänen "hyvitti" kotijoukkueelle KuPSin rankkarin). Neljännen maalin jälkeen Jaron suurin hyökkäysinto loppui ja KuPS sai rakenneltua pari hyvää tilannetta Jaron maalille, joista saatiin 4-2 kavennus aikaan. Jaro puolustus vain seurasi vierestä. Loppuminuutit kotijoukkue tyytyi vain suojelemaan omaa maaliaan. Kulmat Jarolle 4-0.

Mutta mielenkiintoisin havainto sattui pelin jälkeen, kun vastaani käveli Aleksei Eremenko Senior VIP-tarra paidassaan yhdessä Jaron organisaation edustajien kanssa. Tuskin mies ihan vain huvivierailulla Pietarsaaressa oli...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin