Tänään on 19.04.2024, 06:52.

NFL Divisional playoffs

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

NFL Divisional playoffs

Viesti Kirjoittaja GWS »

BAWin spessuissakin tällä kertaa jonkin verran pelattavaa, ei mitään huippukohteita kuitenkaan.

Pittsburgh Steelers at Indianapolis Colts (How many passing yards will Peyton Manning (Ind) record?) Over 240,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Pittsburghilla on liigan kärkipään juoksupuolustus, mutta heittopuolustuksella on paha tapa antaa pitkiä heittoja. Manningia vastaan tuo ei todellakaan lupaa hyvää. Steelersin hyökkäys on sen verran hyvä, että lukemat eivät pääse repeämään murskanumeroiksi, joten tämän ja hyvän juoksupuolustuksen vuoksi heittopeliä varmaankin pelataan lähes loppuun asti.

Pittsburgh Steelers at Indianapolis Colts (How many passing yards will Ben Roethlisberger (PIT) record?) Over 184.5 kerroin 1,85 panos 2/10

Pittsburghin hyökkäyksen vahvuudet ovat perinteisesti juoksussa, mutta tässä matsissa Big Benin on pakko heittää tavallista enemmän, kun Indy takoo pisteitä joka tapauksessa ja Steelers yrittää roikkua mukana sen minkä kykenee.

Washington Redskins at Seattle Seahawks (How many receiving yards will Bobby Engram (Sea) record ?) Under 69,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Engram ei ole ollut QB Hasselbeckin ykköstarget oikein missään vaiheessa kautta. Matsit, joissa Engram on kerännyt isoja jaardimääriä ovat tulleet melkoisen surkeita heittopuolustuksia vastaan. Washingtonin puolustus on sieltä paremmasta päästä, joten tuo raja on mielestäni liian korkealla.

New England Patriots at Denver Broncos (How many passing yards will Tom Brady (NEng) record?) Under 274,5 kerroin 1,85 panos 2/10

New England Patriots at Denver Broncos (How many passing yards will Jake Plummer (Den) record?) Under 249,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Molempien joukkueiden heittopuolustusten saldot ovat melkoisen rumia, jos pelkkiä tilastoja katsoo. Tilastot selittyvät New Englandin osalta sillä, että alkukaudesta puolustus oli todella pahasti loukkaantumisten vaivaama ja silloin vastustajat takoivat pisteitä mielin määrin. Kauden lopulla puolustus on ollut taas hyvä pl. runkosarjan viimeiset merkityksettömät pelit. Melkoisen korkea raja tuo on Patsin puolustusta vastaan playoff-pelissä.

Denverin tilastoja selittää jonkin verran se, että joukkue on ollut johdossa suurimmassa osassa matseissa ja vastustajat ovat olleet pakotettuja heittämään paljon. Kaikkea tuo ei tietty selitä. Brady on joutunut heittämään tällä kaudella hirmu paljon, kun hyökkäyksen on pitänyt kompensoida vuotavaa puolustusta. Nyt kun puolustus pitää taas, ei tuollaisiin heittomääriin pitäisi enää olla tarvetta. Näin ollen tuo raja on turhan korkealla.

Matsiin on luvassa kohtuullisen kovaa tuulta (n. 7 m/s), joka varmaankin hankaloittaa ainakin pitkien heittojen osumatarkkuutta, joten siitäkin on hieman apua näille undereille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

New England @ Denver Under 44 kerroin 1,95 panos 4/10 Pinnacle

Patriotsin matsien totals-linjat tuntuvat vielä heijastelevan noita kauden keskivaiheita, jollon joukkueen puolustus kärsi pahasti loukkaantumisista ja vastustajat mättivät mielin määrin pisteitä. Nyt puolustus on terveempi ja on pitänyt viime aikoina mainiosti, joten Pats ei ole myöskään joutunut hyökkäämään samanlaisella riskillä kuin pahimman loukkaantumissuman aikaan. Denverin puolustus on myös ihan hyvä ja ehkä hieman aliarvostettu. Hyökkäys Denverillä on tasapainoinen ja hyvä, muttei mikään Indianapolisin tyylinen pistekone. Tämä raja on mielestäni liian korkea tiukkaan kahden laadukkaan puolustuksen väliseen playoff-vääntöön.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

Carolina moneyline tänään n. 2.20 kannattaa pelata, minusta kuuluisi olla suosikki. Paljon parempi hyökkäyspeli kuin Chicagolla. Vierasvoitolta vaikuttas.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin