Tänään on 17.04.2024, 00:15.

Vermo 18.1

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Vermo 18.1

Viesti Kirjoittaja jepson »

Kyllä Doug kirjoitti eilen asiaa noista pakkasten vaikutuksista peleihin. Kylmässä ei kaikkien hevostenkaan henki kulje toivotulla tavalla, ja se näkyy toisinaan pahoinakin notkahduksina. Toisaalta taas startteihin valmistautuminen voi myös olla puutteellista. Esimerkiksi pidempien kovien pakkasjaksojen aiheuttamat treenitauot näkyvät varmasti hevosten otteissa. Yhtä lailla ainakin pikkutallien valmistautumiseen vaikuttavat esim. liian kovat ja liukkaat ajokelit. Talviradoilla kannattaa myös huomioida hevosten lisääntynyt laukkariski. Talvikengitys, ja erityisesti pitkät hokit aiheuttavat monille hevosille ravivaikeuksia. Hokeista johtuu myös se, että kenkien irtoamisista suurin osa tapahtuu juuri talvisaikaan. Mahdotontahan noita kaikkia suoritukseen vaikuttavia tekijöitä on tarkasti arvioida, mutta suuntaahan niistä kyllä saa, ja kannattaa ottaakin. Nyt kuitenkin päivän pelien pariin:

Bet24: Line Lover-Simb Moonflower 2/2.4

Kun eilen illalla lähtölistoja selailin, arvioin Line Loverin lähtönsä suosikiksi, mutta kyllä sen prosentit V5-pelissä (54%) yllättivät minut täysin. Kannattaisi ehkä ottaa huomioon, että kyseessä on vielä rutinoitumaton havonen, ja laukkakin saattaa yllättää. EI siis voita tuota lähtöä joka toinen kerta. Ei millään. On kuitenkin hyvä hevonen, ja johtaa tänäänkin lähtöään pitkälle, ehkä maaliin. Simb Moonflowerin lähtöpaikkaa ei voi hyväksi kehua. 12 hevosta paalulla, ja takamatkan nelosrata lupaavat illaksi paljon kiertämistä. Tänään Simb Moonflowerin rattaille hyppää Ari Moilanen, ja ehkä sitäkin voitaneen pienenä plussana pitää. Veikkaan kuitenkin, että Ari ajaa, kuten Markkukin ajaisi, eli vaudin rauhoittuessa Simb Moonfower kiertää kuolemanpaikalle pitämään tempoa yllä. Voimaahan siltä kyllä löytyy. Jos jotain kerroinrajaa pitäisi arvioida, niin sanotaan sitten varovaisesti vaikka >2,30 :roll:


Edit: Nordicbetilta tipahti Simb Moonflowerille kerroin 2,55... Jotenkin tuntuu että olen aika yksin maailmaa vastaan tämän ajatukseni kanssa, ja mielelläni kuulisin jonkun toisenkin mielipiteen... Noh, pelit on jokatapauksessa jo tehty, illalla ollaan viisaampia. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja jepson »

Nordicille lisää: Farmer Kid - Play It Safe 2/2,3

Tätäkään kerroinasettelua en täysin ymmärrä. Play It Safella on kyllä hieman huono lähtöpaikka, mutta Perttunen kierrättänee sen siitä huolimatta aikaisin kuolemaan. Hevonen on suoritusvarma, hyvässä kunnossa, ja mielestäni lähdön todennäköisin voittaja. Näillä perusteluilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Nisula
Jäsen
Viestit: 240
Liittynyt: 26.06.2005, 12:22
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Kouvola - Helsinki

.

Viesti Kirjoittaja Nisula »

"Edit: Nordicbetilta tipahti Simb Moonflowerille kerroin 2,55... Jotenkin tuntuu että olen aika yksin maailmaa vastaan tämän ajatukseni kanssa, ja mielelläni kuulisin jonkun toisenkin mielipiteen... "

Siis jos tosissaan haluaa pelata raveja voitollisesti, niin tällaiset ravit on syytä skipata yli aivan automaattisesti.

Mutta syy Moonflowerin kertoimen nousuun on selvä; kukaan ei voi olla varma, ajetaanko kovalla pakkasella tosissaan voitosta, ja jos tällä ei ajeta voitosta vaan körötellään parijonossa, niin Line Lover voittaa tämän lähdön aivan pystyyn. Se on nähty monta kertaa, kun pakkasta on näin paljon kuin tänään on, että keula saa vetää aivan haluamaansa tahtia. Kierrä siinä sitten takaa... En koskisi tähän kohteeseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja jepson »

Line Lover näkyy jääneen pois, joten siihen loppui tuo Simb Moonfloverin jännittäminen.

Kaiken kaikkiaan on aika paljon poisjääntejä, sitä se pakkanen teettää...
Vaikka Nisula pakkasravit skippaakin, ei minua ainakaan kaduta tuo jäljelle jäänyt Farmer Kid - Play It Safe -veto. Joku voi tietty pakkasen takia jättää hevosensa pois, toinen antaa omalleen säästöreissun, mutta kyllä siellä suurin osa voitosta ajaa. Totta on, että kovilla pakkasilla tapahtuu outoja asioita, mutta koskapa ei sitten tapahtuisi. Itse en ainakaan jää optimioloja odottelemaan, kun noihin kuiviin kesäkeleihin on vielä niin pitkälti matkaa... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin