Tänään on 24.04.2024, 19:33.

Teivo 24.1

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Teivo 24.1

Viesti Kirjoittaja jepson »

Pikkuhiljaa palaillaan taas ravien pariin, mutta tänäänkin kokeillaan vain pienellä, sillä pakkasjakson jälkeen saatetaan taas nähdä mitä ihmeellisempiä alisuorittamisia.

Unibet: Max Flight- C.J's Saratoga 2/2,2

Max Flightilla ykkösrata, ja keulajuoksua tarjolla. Näyttää olevan V4-peliinkin eniten rastattu merkki, ja tiedä vaikka voittaisikin. Minulle ei vaan maistu, sillä viime esitykset ovat olleet umpisurkeita: Toissakerralla taisi sammua keulasta ja viimeksi kuolemasta. Ei hyvä. Vähän vaikuttaisi, että mikäli Max Flightin paikat ovat hiemankin tukossa pakkasjakson takia, tulee se tänäänkin hiljentämään loppua kohti, ellei ihan hölkkää saa vetää. C.J's Saratoga on puolestaan kohonnut hienoon iskuun, oli viimeksi aivan mainio, ja voitti lähtönsä selityksittä. Tänään huono lähtörata pikkuisen arveluttaa, mutta mikäli pakkasjakso ei ole vetänyt hevosta tukkoon, nousee se tässäkin lähdössä kärkitaistoon. Mutulla saan tähän melko lailla 50-50.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja jepson »

Foorumin säännöissä sallitaan analyyttinen jälkipeli vihjeitten yhteyteen, joten laitetaan tämä nyt tänne, eikä livetysketjuun. Mieluummin tosiaan postaan pienet jälkipelit ja mahd. tuuletuksetkin tänne, kun eipä noita pallon- ja kiekon livettäjiä varmaan ravit kiinnosta. :roll:

Pakkoruotsin jälkeen päästiin ihan mukavasti liikkeelle, ja C.J's Saratoga jatkoi siitä mihin viimeksi jäi. Ruuna matkasi neljännessä ulkona, nosti lopussa kolmannelle ja kiri helppoon, helppoon voittoon. Max Flight juoksi odotetusti keulassa, muttei lopussa pystynyt vastaamaan ja joutui taipumaan neljänneksi. Jälkeenpäin tuntuu, että fifty-fifty- arvio oli jopa alakanttiin... :roll:

Lupasin aloittaa jonkinlaista seurantaa, kunhan vihjattuja kohteita alkaa olla järkevä määrä. Järkevään lukuun saattaa tosin mennä vielä jonkin aikaa, sillä vihjaamisen arvoisia kertoimia tuntuu löytyvän niukanlaisesti. Ammattitaitoisia kertoimenlaskijoitako muka? No tiedä siitä, mutta suurin syy lienee itsessä, sillä kiireitten keskellä ei tahdo jäädä aikaa pelien riittävään analysointiin. Tähän mennessä tämän vuoden pelit ovat kuitenkin osuneet aika loistavasti: 9 vihjattua kohtetta, joista 6 on osunut ja yksi mitätöity (Unibet). Mitätöity kohde pelattuihin mukaan lukien palautusprosentiksi tasapanoksilla pelattuna tulee kohtuullisen makea 163,33 :D
Koskahan niitä tappioita alkaa tulla... :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin