Tänään on 28.03.2024, 20:26.

Tampere 21.2.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Nisula
Jäsen
Viestit: 240
Liittynyt: 26.06.2005, 12:22
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Kouvola - Helsinki

Tampere 21.2.

Viesti Kirjoittaja Nisula »

Eilen tuli mannaa mahan täydeltä kun 5 idealampun Woodnet sitkutteli ihan kohtuullisesti maaliin saakka. Tänään löytyi myös yksi ihan ok kohde Nordicilta:

Catch Crown - Super Vein 1.95 1.75

Asemat puoltavat rajusti Catch Crownia joka saanee tässä johtavan Bebeton selän. Lisäksi kun kunto on kohdillaan, Seinäjoella napakka lopetus kuten myös Jyväskylässä, joten tässä voisi olla ideamerkki jopa V4:een. Vertailun vuoksi Unibetin näkemys samaan kohteeseen joka on 1,70 - 1,90, ja tuo on minusta lähempänä oikeaa. Varovaisemmin kuin eilen, mutta :idea: :idea: :idea: /5 vois olla paikallaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 12:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Doug »

Nisulan vedon hyvyydestä on paha sanoa mitään, kun Super Vein ailahtelee ihan tolkuttomasti. Nyt se on kuitenkin unohdettu taas niin, että se kuuluu itselläni V4-lapulle väkisin. Kiihdytyksessä veikkaan Catch Crownin jäävän kuemmas kuin johtavan taa, mutta en olisi ensimmäistä kertaa väärässä, mikäli käy toisin...
Ainakin Morbid Angel lähtee kuin lintu kämmeneltä, joten veikkaan että se juoksee aluksi joko keulassa tai ainakin Bebeton (lähtönopeus itselleni ? ) takana.

Koska en H2H-tarjonnasta löytänyt mitään ihmeellistä, niin laitan alle oman hahmotelmani illan V4-pelistä:

3,6,7,10
4,6,7,8,9,12
8 Loisto-Vokker
2,6,7,8,11

Avauksessa neljä hevosta erottuvat selvästi, ja tämä nelikko kattaa mielestäni kaikki juoksunkulut. Pavarotti Hornlinen kiri oli hieno viimeksi, joten se olkoon ykkössuosikkini. C.J.Saratoga ailahtelee, mutta teki välillä pari niin hienoa esitystä, että kuuluu kaikille kupongeille. Tuppy Blue oli viimeksi toivottomissa asemissa matkalla ja Divine Emil on voitokas menijä sopivassa sarjassa startti alla.

Bebetosta vedän ohi, koska rutinoitumaton hevonen ei saa olla noin kova suosikki tässä varsin hyvätasoisessa lähdössä. Keulapaikka ei tule välttämättä helpolla ja avauksen venyessä muiden mahdollisuudet kasvavat. Sprinter tykittää välillä loppua hurjasti, joten se on ehkä pahiten unohdettu.

Loisto-Vokker varmaksi. Lähtee toivottavasti takamatkalta ravilla ja kun lähtö ei näytä yhtään edelliskertoja pahemmalta (päinvastoin), niin ehjällä juoksulla sen täytyy olla lähellä voittoa.

Viimeisessä on vanhusten kokoontumisajot kyseessä, eikä näistä ole yksikään pahemmin säväyttänyt. Toivottavasti tällä viisikolla pysytään mukana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin