Tänään on 16.04.2024, 06:49.

NBA 7.3

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

NBA 7.3

Viesti Kirjoittaja Maverick »

LA Clippers - San Antonio 1,73 Pinnacle

San Antonion saaminen toisena päivänä peräjälkeen pelattavaksi kertoo joko omista vääristä arvioista ja yliarvostuksesta joukkuetta kohtaan tai sitten joukkueessa on jotakin mitä en osaa ottaa huomioon. Joka tapauksessa toisen pelin ilman lepoa ei pitäisi kauheasti rasittaa pelattaessa samassa kaupungissa ja edessä on päivän lepo ennen Phoenixin kohtaamista, joten tuskinpa siihen peliin vielä valmistaudutaan. Linja oli alussa 3:ssa ja tippui 2,5:een. Luulen linjamuutoksen johtuvan Duncanin loukattua silmäkulmaansa pelin lopussa Lakersia vastaan, mutta tuon ei luulisi haittaavan peliä pätkääkään. Kerroin kävi 1,78:ssa, mutta tällä hetkellä 1,73. Arvostan Clippersiä, joukkue pystyy vaihtamaan peliään sopimaan sekä hyökkääviä, että puolustavia joukkueita vastaan ja olikin oivassa vireessä vähän aikaa sitten. Nyt joukkueen vahvuutena olleet reboundit ovat menneet vastustajien hyväksi ja puolustus on pelannut heikommin kuin aiemmin. Tulevasta pelistä mitään kertova, mutta historiallisesti San Antonio on voittanut 10 joukkueiden viimeisestä 11:sta kohtaamisesta.

Muista otteluista jonkun verran. Odotin Minnesotan ja Houstonin kohtaamista ja Houstonin puolesta pelaamista, mutta McGrady meni ja loukkasi selkänsä jälleen kerran, ei kuulemma vakavasti, mutta epäilen. Mielenkiintoista nähdä totalsin raja, underi tulee kysymykseen rajan ollessa alle 187.
Dallasin ja Portlandin ottelussa saan Dallasin -15,5:n tasoituksella pelattavaksi, tällä hetkellä 2,03, mutta raja taitaa tulla tuosta vielä alaspäin. Jos tulee niin hyvä, mutta muuten saa olla, isot tasoitukset liian epävarmoja.
Atlantan ja Golden Staten ottelussa raha on mennyt otteitaan parantaneen Atlantan taakse, nostaen Golden Staten tasoituksen +1:een. Golden Staten toinen ottelu päivän levolla "viisi ottelua seitsemässä päivässä" vieraskiertueella. Ensimmäinen peli hävittiin Minnesotalle. Tänään ja huomenna ottelut Atlantaa ja Charlottea vastaan ovat ne joista pisteitä pitäisi ottaa ja viime otteluja vaivannut heikko viimeistely ei pitäisi olla yhtä suuri ongelma Atlantan heikkoa puolustusta vastaan yhtään Golden Staten puolustusta kehuen. Oman arvion mukaan Golden State 51%:n suosikki, mutta täytyy katsoa ottelua vielä tarkemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22712
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Atlanta Hawks - Golden State Warriors (210)
over 205 1.91 (Olympic)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin