Tänään on 16.04.2024, 06:55.

Moderoinnista vain pieni kommentti

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Sen verran kommentoinen Jauden kirjoitusta, että harvassa on ne foorumit, joissa moderointi toimii moitteetta. Sellaista ei vaan ole olemassa. Kuten forumin alusta asti on todettu, modet tekevät myös virheitä, kuten käyttäjät. Niin se vaan on, vaikka varmasti kaikki tekevät parhaansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4460
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Jaude kirjoitti:Jokainen voi katsoa miten ko. nimimerkki on aikoinaan aloittanut uransa täällä. Sanoisin sivustaseuraajana, että ei paljon sen kummempia viestejä kuin, mistä nyt keskustellaan. En nyt niitä tähän liitä, mutta muistutuksena. Menestys on tainnut hivenen pistää ajatukset uusiksi. Jos tuolloin alkuaikoina olisivat muut ajatelleet samoin jne...tai moderaattorit noudattaneet sääntöjä...

Mutta älä aapo silti pahastu, tarkoitukseni ei ole hyökätä sinua vastaan, eikä minulla siihen varaa omilla ansioillani ehkä olekaan. Ehkä korkeintaan tipauttaa maan pinnalle, kun kuulosti vähän kornilta tuo suhteessa historiaan. Hienosti olet kyllä kehittynyt ja tulevaisuus näyttää hyvältä!

Se vaan, että kaltaisiasi ei todellakaan ole paljon. Ei voida olettaa, että moista tason nostoa kovin moni tekee... Valitettavasti.
Itse asiassa tarkoitukseni EI ole ollut missään vaiheessa aliarvioida tms. aloittelevia vedonlyöjiä. Oma huoleni on sama kuin monien muidenkin, eli hyvien vedonlyöjien lähteminen. Voisin vannoa, että esim. vuosi sitten täällä oli paljon enemmän voittoa tekevien vedonlyöjien vihjeitä tarjolla.

Kieltämättä pari vuotta sitten olin aikamoinen raakile :lol: Mutta kyllä kuka tahansa vuodessa/parissa pystyy sen verran kehittymään, että voittoa omilla arvioillaan pystyy tekemään. Tämä tietysti vaatii työtä. Omasta tulevaisuudestani en osaa sanoa vielä yhtään mitään. Mutta jos ajatellaan, kuinka paljon saat vetoja jätettyä tämän foorumin vihjeillä vuodessa, niin eipä taida siitä "tarvittavaa" muutamaa tuhatta kertyä, että pääsisi kiinni kunnon rahoihin.
Jaude kirjoitti:Vielä joskus oli tavoitteena tehdä tästä hyvä paikka keskustelulle - sittemmin rahanhimo ja kasvanut käyttäjämäärä ajoivat vip-puoleen ja tämä yleinen puoli tekee kuolemaa. Käyttäjiä tuli liikaa ja asianosaisilla ei ollut paloa uhrata aikaa ja vaivaa tämän yleisen puolen kehittämiseen. Ratkaisu vip-puolesta oli keskikastille huono, mutta epäilemättä kärkikaartille edullinen. Tulevaisuudesta olen huolestunut.
Tuo VIP-puoli on ihan yliarvostettu :lol: Silloin tällöin sinne tulee hyviä vihjeitä, mutta ei se oikeasti mikään taivas ole! Senkin pääsee kokemaan pienellä vaivalla :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Viesti Kirjoittaja moderator »

Moderaattorit tekevät välillä virheitä, sitä on turha kiistää. Ja hyvin usein poistot aiheuttavat keskustelua moderaattoreiden kesken. Viestin poistosta ei vain voida ymmärrettävistä syistä alkaa joka kerta järjestämään äänestystä. Ja valitettavasti jälkikäteen virhettä ei voida tällä nykyisellä taulusoftalla enää korjata. Jos oma viesti poistetaan, kannattaa kuitenkin ensimmäiseksi vilkaista sääntöjä, eikä niitä ketjun muita viestejä. Säännöt on tarkoitettu ohjaamaan kirjoittajia, ei ketjussa käytetty moderointilinja.

Säännöt ovat tarkoituksella vain ohjeellisia, ja niitä voidaan siis tulkita monella tavalla. Tasapuolisuuteen ei pyritä. Voi olla, että poistojen erikoismies saapuu paikalle vasta kun kuonaa on ketjussa häiritsevän paljon. Voi olla, että vain kaikista tuorein sonta poistetaan. Jälkimmäinen on prioriteetti numero yksi, eli nopeus. Täydellistä ketjun puhdistusta harrastetaan vain jos ehditään. Uusimmalla viestillä on siten paremmat mahdollisuudet joutua deleteen kuin pari päivää vanhalla, jonka kaikki lukijat ovat jo lukeneet. Näin kävi tässäkin tapauksessa.

Valitettavaa, että jotkut kirjoittajat ovat lopettaneet kirjoittelun moderaattorien toimien takia. Ehkä aiheesta, ehkä ei. Näin ei pitäisi tietenkään olla, mutta toisilla hermo vain menee herkemmin. Tässäkin ketjussa on monta kirjoittajaa, joilta on poistettu enemmän kuin 5 viestiä moderaattorien toimesta. Tiukka modelinja on vain hyväksyttävä, jos tälle forumille aikoo kirjoittaa. Se on yksi niistä asioista, joka erottaa tämän forumin muusta "vedonlyöntiforum-massasta".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja Berrie »

No jopas on ollut harvinaisen selväpäinen mode yöllä kukkumassa. Tuota on vaikeaa olla allekirjoittamatta.

Moderoinnin tulokset olisivat varmastikin tasapuolisempia, jos kaikki poistettavat viestit poistettaisi modeäänestyksen jälkeen, mutta se hidastaisi moderointia liikaa. Kuten jo mainittua, joskus pitäisi olla käytössä Undo-nappula poistetun viestin suhteen, mutta sellaista ei taulusofta tarjoa ja toisaalta tilanteet ovat kuitenkin niin harvassa, ettei sellaista varmaankaan kannata lähteä itse tekemäänkään.

Ketään yksittäistä kirjoittajaa ei ole otettu (ainakaan vielä :wink: ) silmätikuksi eli turhien poistojen takia ei kukaan liene taululta poistunut. Jos sulake palaa yksittäisluontoisten poistojen vuoksi, sille ei vaan voi mitään.

Hyvä että asiasta keskustellaan avoimesti ja mielipiteet tulevat julki. Ilma puhdistuu eikä miitistä tule välttämättä turpaanvetokilpailua. Joskin tämä natsi jää varmuuden vuoksi kotiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

JAH (ja muutkin), myönnän toki että viestini oli siinä mielessä aika turha koska pörsseissä kertoimet muuttuvat tiuhaan tahtiin. En ole kovin kauaa pörsseissä pelannut joten en ehkä osannut arvioida asiaa aivan oikein ja ehkä "innostuin" kertoimen muutoksesta vähän liikaa toivomaan että josko se siitä nousisi vielä enemmänkin jolloin sillä siis olisi ollut jo todellsita merkitystäkin. Sitä siis ajoin viestilläni takaa, että kyseisen kertoimen seuranta olisi voinut olla kannattavaa koska muualla ne tuntuivat vain ja ainoastaan laskevan. Mutta kyllähän ne pörsseissä tosiaan hienoisesti muuttuvat koko ajan molempiin suuntiin usein.

Mutta jos ette huomanneet tai ymmärtäneet, niin se "heh..." siellä viestini lopussa oli juuri nimenomaan sen takia koska kertoimen muutos oli niin mitätön. Ette kai nyt ihan oikeasti luule että olen niin hölmö että pitäisin yhden sadasosan kerroinmuutosta merkityksellisenä sinänsä? Mutta siis tosiaan toistan, että pidin sitä mahdollisen merkkinä siitä, että sitä kannattaisi seurata josko se nousisi siitä vielä enemmänkin jolloin sillä olisi jo merkitystä oikeasti.

No, täytyy jatkossa olla vähän viisaampi ja seurata kerrointa jonkun aikaa ja raportoida vasta sitten jos kerroin heilahtaa selvästi eikä innostua vielä pienestä mitättömästä heilahduksesta.
Tuota itkemistä muiden seurannoista en tajua yhtään. Hyvä mies(?), ÄLÄ katso ensimmäistäkään vihjettä jossa ei ole mielestäsi tarpeeksi tekstiä. Jos sinua ei kiinnosta täältä löytyvien hyvien vihjaajien vinkit, ÄLÄ seuraa niitä. Mutta ÄLÄ myöskään itke täällä turhasta (siis siitä, kuinka "kaikilta" ei seurantaa löydy ja siitä kuinka seuranta ei mielestäsi todista mitään). Kiitos.
Tätä kritiikkiä en kuitenkaan sulata. Miksi sitten modet ja muut "itkevät" jos joku muu ei laita kunnollisia perusteita jos se kerran sallitaan kuitenkin sellaisille joilla on seuranta? Eihän seuranta sinällään todista sitä että on taitava peluri. Kyllähän sitä seurantaa pitävät sellaisetkin joilla ei mene hyvin. Jos kerran jonkun seurannan mukaan on esim. tappiolla, niin miksi sellaisen kaverin ei tarvitsisi perustella pelivalintojaan siinä missä muidenkin? Eihän siinä ole mitään järkeä ollenkaan.

Ja kyllä ainakin omasta mielestäni myös menestyvien pelaajien olisi hyvä ja syytäkin laittaa perusteluita miksi tietyn valinnan tekevät. Siitähän olisi silloin paljon hyötyä muille kun he näkisivät millä perusteilla voitokkaat pelaajat tekevät palivalintojaan. Sehän jos mikä olisi hyödyllistä kaikille, eikö vain?

Enkä myöskään ymmärrä sitä, että omien rajakertoimien tai pelkkien prosenttiarvioidenkaan laittaminen viestiin riittää perusteeksi. Mitä perusteita ne sellaiset muka on ja miten ne ketään hyödyttää? Kuten aiemmin sanoin kuka vaanhan voi vetää vaikka hatusta numeroita ja laittaa niitä sitten viesteihinsä jolloin niistä sitten tulee sääntöjen mukaan hyväksyttäviä eikä niitä poisteta. Eikö pitäisi perustella että miksi on päätynyt kyseisiin prosentteihin/rajakertoimiin jne.? Silloinhan siitä vasta hyötyä olisi muille pelaajille.

Esimerkkinä mitä hyödyttää laittaa vaikka että "HPK 2,50 PAF 40%"? Eihän se kerro yhtään mitään muuta kuin että itse olet sitä mieltä. Ei siis ole mitään perusteita sille miksi kyseiseen todennäköisyysarvioon on päätynyt.

Jos joku toinen taas kirjoittaa pelkästään että "HPK 2,50 PAF" niin sehän on aivan yhtä hyödyllinen/hyödytön viesti kuin edellinenkin esimerkki. Sehän tarkoittaa silloin myös samalla lailla että kirjoittaja on sitä mieltä että kerroin on hyvä ja sitä kannattaa pelata, eikö vain? Ainoana erona edelliseen kirjoittaja ei mainitse sitä kuinka todennäköisenä valinnan toteutumista pitää.

Muita pelaajia oikeasti hyödyttäviä perusteita ei siis ole kummassakaan esimerkissä ja siis kuitenkin ensimmäisessä tapauksessa viestiä ei poisteta, mutta toisessa tapauksessa se poistetaan. Eli järkevästi ajateltuna säännöissä/moderoinnin linjassa ei ole mitään järkeä eikä tasapuolisuutta tässä suhteessa.

Ja tiedoksi niille jotka eivät vieläkään ymmärtäneet, että tämän takia siis avasin tämän viestiketjun ja laitoin kritiikkiä, en oma viestini sisällön takia!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

Niin ja moderaattoreille haluan sanoa että toki ymmärrän etteivät he mitään täydellisiä koneita ole ja tokihan modejen on toimittava sääntöjen mukaan eivätkä he itse niitä voi alkaa luomaan ja soveltamaan, elleivät sitten satu olemaan myös päättävässä asemassa foorumilla. Olen itsekkin moderaattorina eräällä foorumilla ollut jo vuosia enkä minäkään mikään virheetön ole. :)

Mutta olisiko säännöissä ja moderoinnissakin ehkä parantamisen varaa tämän asian tiimoilta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

römperi kirjoitti:Pakkohan tätä illan kuumaa aihetta on itsekin sen verran kommentoida,että nyt lähes kaikki selittävät ketjun avaajalle kuinka turha hänen viestinsä oli

Kuitenkin ketjun aloittaja halusi kommentoida yleensäkin moderaattoreiden toimintaa,ei itkenyt käsittääkseni tästä oman viestinsä poistamisesta

Kyllä DS-1 varmaankin näiden useiden viestien jälkeen jo VIIMEISTÄÄN tietää ettei 0,01 kerroinmuutos ole oleellinen,ei sitäkään nyt tarvi enään kaikkien suu vaahdossa tänne enään kirjoittaa :roll:
Kyllä ymmärsin että oma viestini oli turha. En ole mikään jäärä enkä niin ylpeä etten sitä voisi myöntää. ;)

Eli siis ketjun tarkoitus olikin esittää kritiikkiä moderoinnin tasapuolisuudesta ja myöskin säännöistä jotka ainakin omasta mielestäni eivät myöskään ole kovin tasapuoliset/järkevät siten että ne hyödyttäisivät kaikkia lukijoita ja pelaajia parhaalla mahdollisella tavalla.

Täytyy myöskin myöntää että avasin ketjun ehkä vähän huonosti. Taisin hiukan hermostua ja sanavalinnat eivät olleet kovin hyviä, mutta koitetaan ottaa rauhallisesti. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

JussiQ kirjoitti:
DS-1 kirjoitti: Tuollaista kieltä kuulee teinien suusta yleensä.
Kiitos :) Mukavaa kun kehutaan nuoreksi vielä.
No ole hyvä vain. Oli ehkä asiaton kommentti itseltäni myönnetään, mutta näköjään kuittasit sen tuossa vähän alempana joten ollaan kai sujut. Hehe....
DS-1 kirjoitti: Eikä kukaan sitäpaitsi tietääkseni kysynyt sinun mielipidettäsi. Tämä on käsittääkseni minun itseni ja moderoinnin välinen asia.
Jos näin, niin olisit lähettänyt ihmettelysi yv:llä moderaattoreille. Niin käsittääkseni selvitetään kahdenkeskisiä asioita. Ainakin aikuisten kesken.


No joo oikeassa olet.
DS-1 kirjoitti:Sinäkin voit siis häipyä täältä vai mitä?
Olen kyllä vähentänyt kirjoittelua tänne runsaasti, mutta pois en ole lähdössä. Tämä sinunkin episodisi tosin nostaa omaa kynnystä tänne vihjeitä enää laittaa.
Asiasta voi tietysti olla montaa mieltä. Olen kuitenkin omasta mielestäni esittänyt loppujen lopuksi asiallista ja aiheellistakin kritiikkiä joka kai on ihan hyvä asia paikan mahdollisen kehityksen kannalta josta voisi jopa olla kaikille jatkossa hyötyä vedonlyönnin kannalta. Eri asia sitten on onko tällä keskustelulla oikeasti mitään merkitystä, mutta ainakin se antaa ajattelemisen aihetta täällä varmasti monille.
DS-1 kirjoitti: Toki myönnän sen, mutta missä perustelut että se 2,00 kerroinkaan on kannattava? Kyseisessä veistissä oli vain mainittu kertoimet, ei muuta. Säännöissähän kerran sanotaan: "Pelkkien kerrointen/kerroinmuutoksien postaaminen on yleensä tarpeetonta etenkin suuria vaihtoja kerääviä palloilulajeja käsitteleviin ketjuihin."
Yleensä. Moderaattoreilla on varaa tulkita, mikä viesti on hyödyllinen, kuten juuri tuo yllämainittu esim.
On vai? Jahas.
DS-1 kirjoitti:Tai hyvästä tuurista?

Mielestäni ei ole kovin hyvä peruste millekään pelivalinnalle jos on saanut hyvälläkin prosentilla aiemmin vetoja oikein. Enkä sitäpaitsi ole pahemmin nähnyt näitä seurantoja kenenkään viesteissä tai linkkejä sellaisiin.
Mee poika kotiin ja tee 2000 pelivalintaa ~105-110% palautuksella ja tule sitten vasta tänne aukomaan päätäsi.
Luulenpa että se poika meistä on kuitenkin siellä päässä, mutta ei siitä sen enempää. Pysytään asialinjalla ja koitetaan jättää henk.kohtaset vähemmälle.

Palautusprosenteista en tässä ketjussa kommentoi. Pysytään aiheessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut DS-1, 10.03.2006, 12:41. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

mutanen_aapo kirjoitti:Pakko päästä mukaan :D
DS-1 kirjoitti:Tai hyvästä tuurista?

Mielestäni ei ole kovin hyvä peruste millekään pelivalinnalle jos on saanut hyvälläkin prosentilla aiemmin vetoja oikein. Enkä sitäpaitsi ole pahemmin nähnyt näitä seurantoja kenenkään viesteissä tai linkkejä sellaisiin.
Itse olen kyllä tästä vahvasti eri mieltä! Pitkä voitollinen seuranta on mielestäni paras mahdollinen peruste vedolle. Ihanteelisin tilannehan on, että saa jättää muiden vihjaamia vetoja tietäen tekevän niillä voittoa. Esim. mulle on ihan sama mitä jonkun JussiQn viestin perässä lukee, mua kiinnostaa vaan ne prossat :wink: Aloittelijoiden on tietysti hyvä kirjoittaa jotain perusteluita prossien lisäksi, niin sitä kautta saa nopeammin paremman kuvan kyseisestä vihjaajasta. Mun mielestä turhimpia äijiä tälläkin foorumilla ovat ne (anteeksi!), jotka vihjaavat milloin mitäkin ilman minkäänlaista seurantaa, kun yleensä perustelutkin ovat jotain seuraavaa: "Tappara on pelannut viime aikoina huonosti, mutta toisaalta musta tuntuu et ne vois kyllä tänään voittaa..." Ei noista ole oikeasti mitään hyötyä! Voihan sinne perään lätkäistä jotkut prossatkin, mutta kuka noista uskaltaa vetää? En minä ainakaan.
Olet kyllä oikeassa minunkin mielestäni siinä mielessä että jos on seurannan mukaan voitollinen pelaaja, niin silloin voi tietysti paremmin luottaa sellaisen pelaajan vihjeisiin, mutta eikö siitä olisi kuitenkin enemmän hyötyä jos nämäkin kaverit perustelisivat valintojaan jolloin muut myös oppisivat näiltä menestyviltä itsekkin ja täten eivät olisi niin paljoa muiden vihjeiden varassa?

Ja täytyy muistaa, että eiväthän kaikki pelaajat joilla on seuranta välttämättä ole voittoa tekeviä menestyviä pelaajia joiden vihjeet olisivat hyviä joten perustelut olisivat ihan paikallaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

laudrup kirjoitti:Modet kunniaan!

Kuten Xavi sanoi, jos toinen vaihtoehto on se että kukaan ei moderoi tätä palstaa, niin tuloksena olisi se että palstan kirjoitusten laatu laskisi lyhyessä ajassa sellaiselle tasolle, että moni (suurin osa) etevistä vihjaajista lopettaisivat kokonaan kirjoituksen.

Omiakin joitakin kommentteja on poistettu, osa syystä, osa mielestäni ei (omasta mielestäni) mutta kyllä nimenomaan aktiivinen moderointi (vaikkakaan ei aina ehkä täydellinen) on suuri syy siihen että tämä palsta lienee paras avoin vedonlyöntiin keskittyvä foorum Suomessa tällä hetkellä.
Totta puhut kyllä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

Bawdy kirjoitti:Eiköhän DS-1 ole ihan huumorimielellä liikenteessä? :wink:
Tai toinen vaihtoehto, että ei erota tavallista buukkeria pörssistä.

Olisi tosiaan mukava lukea DS-1en omia vihjeitä täällä :)
No kyllähän minä ne erotan, mutta ehkä tuli oltua vähän ajattelematon ja hätäinen. Enkä tosiaan ole kovin kauaa vielä pörsseissä pelannut. Mutta otetaan opiksi ja parannetaan! :)

Omien vihjeiden laitosta en tiedä... en taida olla tarpeeksi hyvä... vielä. ;) Katsotaan miten pelit jatkossa menee. Sen verran voin sanoa, että nykyisellään saan melko paljon vetoja oikein, mutta välillä tulee lipsuttua ja tehtyä typeriä ja ajattelemattomia valintoja jolloin tulee taas pudotusta. Täytyy vielä saada sitä "pelivarmuutta" ja " itsekuria" parannettua pidemmällä tähtäimellä. ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

moderator kirjoitti:Moderaattorit tekevät välillä virheitä, sitä on turha kiistää. Ja hyvin usein poistot aiheuttavat keskustelua moderaattoreiden kesken. Viestin poistosta ei vain voida ymmärrettävistä syistä alkaa joka kerta järjestämään äänestystä. Ja valitettavasti jälkikäteen virhettä ei voida tällä nykyisellä taulusoftalla enää korjata. Jos oma viesti poistetaan, kannattaa kuitenkin ensimmäiseksi vilkaista sääntöjä, eikä niitä ketjun muita viestejä. Säännöt on tarkoitettu ohjaamaan kirjoittajia, ei ketjussa käytetty moderointilinja.

Säännöt ovat tarkoituksella vain ohjeellisia, ja niitä voidaan siis tulkita monella tavalla. Tasapuolisuuteen ei pyritä. Voi olla, että poistojen erikoismies saapuu paikalle vasta kun kuonaa on ketjussa häiritsevän paljon. Voi olla, että vain kaikista tuorein sonta poistetaan. Jälkimmäinen on prioriteetti numero yksi, eli nopeus. Täydellistä ketjun puhdistusta harrastetaan vain jos ehditään. Uusimmalla viestillä on siten paremmat mahdollisuudet joutua deleteen kuin pari päivää vanhalla, jonka kaikki lukijat ovat jo lukeneet. Näin kävi tässäkin tapauksessa.

Valitettavaa, että jotkut kirjoittajat ovat lopettaneet kirjoittelun moderaattorien toimien takia. Ehkä aiheesta, ehkä ei. Näin ei pitäisi tietenkään olla, mutta toisilla hermo vain menee herkemmin. Tässäkin ketjussa on monta kirjoittajaa, joilta on poistettu enemmän kuin 5 viestiä moderaattorien toimesta. Tiukka modelinja on vain hyväksyttävä, jos tälle forumille aikoo kirjoittaa. Se on yksi niistä asioista, joka erottaa tämän forumin muusta "vedonlyöntiforum-massasta".
Asiallinen kirjoitus moderaattorilta.

En kuitenkaan ymmärrä tuota "tasapuolisuuteen ei pyritä" kommenttia. Miksi ihmeessä ei edes pyritä? Eikö tasapuolisuuteen pitäisi aina pyrkiä, siis niissä rajoissa kun se on mahdollista? Tietenkin jos aika/resurssit jne. ei riitä niin eihän sille tietenkään mitään voi, mutta kyllä kai silti siihen pitäisi pyrkiä että moderointi ja säännöt olisivat tasapuoliset kaikille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4460
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

DS-1 kirjoitti:Olet kyllä oikeassa minunkin mielestäni siinä mielessä että jos on seurannan mukaan voitollinen pelaaja, niin silloin voi tietysti paremmin luottaa sellaisen pelaajan vihjeisiin, mutta eikö siitä olisi kuitenkin enemmän hyötyä jos nämäkin kaverit perustelisivat valintojaan jolloin muut myös oppisivat näiltä menestyviltä itsekkin ja täten eivät olisi niin paljoa muiden vihjeiden varassa?

Ja täytyy muistaa, että eiväthän kaikki pelaajat joilla on seuranta välttämättä ole voittoa tekeviä menestyviä pelaajia joiden vihjeet olisivat hyviä joten perustelut olisivat ihan paikallaan.
Jep, näin se menee. Tietysti parasta olisi jos vihjaajalla olisi prosenttien lisäksi perustelut ja voitollinen seuranta. Aina vaan ei kerkiä/jaksa kirjoittaa perusteluita vetojen perään, ainakaan jos vetoja on vielä paljon kyseisenä päivänä. Itselläni tulee joskus kirjoiteltua perusteluita, joskus ei, mutta tuo riippuu aika paljon kohteesta. Jos panostaso on jotain 2/10, niin eipä tuollaiseen jaksa sen suurempia perusteluita kirjoittaa, kun kyseessä on kuitenkin enemmän tai vähemmän rajatapaus. Mitä suurempi panostaso, niin sitä enemmän yleensä perusteluitakin kannattaa kirjoittaa. Tällöin porukka saa tietää MIKSI arvio poikkeaa niin paljon bookkereiden linjasta. Siinä kyllä olet oikeassa, että HYVÄT perustelut kehittävät itsensä lisäksi myös muita, kunhan vain kaikki tajuaisivat ottaa oppia juuri noista hyvistä perusteluista. Niitä voi kuitenkin aika paljon halutessaan soveltaa omia arvioita tehdessään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

Jep, tosiaan välillä niitä vetoja on aika paljon eikä oikein käytännössä ole aina mahdollista kirjoittaa perusteluja jokaisesta yksittäisestä vedosta varsinkin jos kyseessä on tosiaan aikalailla rajatapaus. Ihan hyvä pointti.

Mutta kuitenkin usein näkee viestejä joissa ei ole kuin pari hassua peliä vihjattu mutta siltikään ei ole vaivauduttu perusteita kirjoittelemaan. Tässä olisi kyllä parantamisen varaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Mietein tässä kun tätä ketjua lueskelin, että kuinkahan mones kerta tämä on kun tästä viestien sisällöstä mahdetaan keskustella...
Taitaa olla jokavuotista touhua... :wink:

Veikkaan että vielä tänä vuonna joku palaa tähän samaan aiheeseen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

DS-1 kirjoitti:Mutta kuitenkin usein näkee viestejä joissa ei ole kuin pari hassua peliä vihjattu mutta siltikään ei ole vaivauduttu perusteita kirjoittelemaan. Tässä olisi kyllä parantamisen varaa.
Tähän on yksi todella yksinkertainen ja helppo tie: näytä itse esimerkkiä. Eikä tämä ollut vittuilua, vaan puhdasta faktaa kuinka homma toimii. Niin kauan kun keskittyy vain kritisoimaan muiden tekemisiä, se ei foorumin tasoa nosta. Eivätkä noi DS-1:n viestit kaikella kunnioituksella mitään tajuntaa räjäyttäviä olleet; jokaisesta olisit saanut 2 minuutin lisäpanostuksella asiasisällöltään aivan hyvän & hyväksyttävän.

Tämä sama asia on sanottu jo tuhat kertaa mutta sanonpa nyt 1001:n kerran: joka kerta kun tämä samainen aihe tulee ilmoille, sen avaajana on henkilö jolla on ~50 viestiä, joista ehkä 5 vihjettä. Suurimmat valittajat ovat yleensä ottaen aina henkilöitä, joiden oma panostus tason nostoon ja vihjeiden laadun parantamiseen on ollut tasoa nolla, tai hyvin lähellä sitä.

Enempää en tätä kommentoi, koska sama keskustelu on käyty kymmeniä kertoja tällä foorumilla, ilman että spekulointi sen kummemmin johtaa mihinkään. Vanhaan hyvään aikaan ei enää ole paluuta, syistä johtuen, jotka on itsekin tullut moneen otteeseen kirjoitettua. Taso on nyt tämä, ja siihen on tyytyminen tai sitten
a) yrittää itse nostaa sitä omalla tekemisellä tai
b) jättää lukematta foorumia

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

Neo kirjoitti:
DS-1 kirjoitti:Mutta kuitenkin usein näkee viestejä joissa ei ole kuin pari hassua peliä vihjattu mutta siltikään ei ole vaivauduttu perusteita kirjoittelemaan. Tässä olisi kyllä parantamisen varaa.
Tähän on yksi todella yksinkertainen ja helppo tie: näytä itse esimerkkiä. Eikä tämä ollut vittuilua, vaan puhdasta faktaa kuinka homma toimii. Niin kauan kun keskittyy vain kritisoimaan muiden tekemisiä, se ei foorumin tasoa nosta. Eivätkä noi DS-1:n viestit kaikella kunnioituksella mitään tajuntaa räjäyttäviä olleet; jokaisesta olisit saanut 2 minuutin lisäpanostuksella asiasisällöltään aivan hyvän & hyväksyttävän.
En ole itse kirjoittanut pahemmin vihjeitä tänne koska en koe että minulla olisi paljoa annettavaa sillä saralla ainakaan toistaiseksi, joten olen tyytynyt lähinnä vain lukemaan foorumia. Toisekseen ei ole yleensä kovin paljoa aikaakaan ja se vähä aika mitä on käytettävissä vedonlyöntiin menee paljolti omien vetojen tekemiseen ja tiedon etsimiseen/keräämiseen.

Jos joskus koen että on jotain annettavaa tulen varmastikin kirjoittamaan tännekkin mikäli aikaa riittää. Toistaiseksi olen vain muutaman kerran jotain kirjoittanut. Valitettavasti edellinen viesti oli mitä oli ja olisi saanut jäädä kirjoittamatta. Mutta eipä kukaan ole täydellinen.
Tämä sama asia on sanottu jo tuhat kertaa mutta sanonpa nyt 1001:n kerran: joka kerta kun tämä samainen aihe tulee ilmoille, sen avaajana on henkilö jolla on alle 50 viestiä, joista ehkä 5 vihjettä. Suurimmat valittajat ovat yleensä ottaen aina henkilöitä, joiden oma panostus tason nostoon ja vihjeiden laadun parantamiseen on ollut tasoa nolla, tai hyvin lähellä sitä.
Johtuisikohan kenties sellaisesta yksinkertaisesta asiasta että yleensä ulkopuoliset ja uudet henkilöt huomaavat monia asioita helpommin kuin kun jo tapoihin juurtuneet vanhat käyttäjät ja jotka eivät ehkä enää viitsi käydä keuskustelua vaikka asioita huomioisivatkin? Ja postien vähäinen määrä ehkä johtuu siitä että ovat uusia käyttäjiä eivätkä ole vielä kovin montaa postia ehtineet kirjoittaa.

Jonkunhan sitä valitustakin täytyy tehdä jos kerran siihen on aihetta. Vanhat käyttäjät varmaan mieluummin pitäytyisivät aina ja iankaiken siinä samassa vanhassa välittämättä siitä olisiko aihetta muutokseen jossain asiassa tai ei. Hyvin tuttua muiltakin elämän aloilta.
Enempää en tätä kommentoi, koska sama keskustelu on käyty kymmeniä kertoja tällä foorumilla, ilman että spekulointi sen kummemmin johtaa mihinkään.
Siihen ei voi todeta muuta kuin että ikävää jos täällä ei keskustelu koskaan johda mihinkään.
Vanhaan hyvään aikaan ei enää ole paluuta, syistä johtuen, jotka on itsekin tullut moneen otteeseen kirjoitettua. Taso on nyt tämä, ja siihen on tyytyminen tai sitten
a) yrittää itse nostaa sitä omalla tekemisellä tai
b) jättää lukematta foorumia
No, koitan ainakin itse ottaa opiksi ja miettiä tarkemmin mitä vastaisuudessa kirjoitan jos vihjeitä ym. tulen laittamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Johtuisikohan kenties sellaisesta yksinkertaisesta asiasta että yleensä ulkopuoliset ja uudet henkilöt huomaavat monia asioita helpommin kuin kun jo tapoihin juurtuneet vanhat käyttäjät ja jotka eivät ehkä enää viitsi käydä keuskustelua vaikka asioita huomioisivatkin? Ja postien vähäinen määrä ehkä johtuu siitä että ovat uusia käyttäjiä eivätkä ole vielä kovin montaa postia ehtineet kirjoittaa.
Eipä johdu.

Et ehkä tiedä/muista foorumin alkuaikoja, mutta joskus muinoin (onko siitä jo 3 vuotta?) täällä oli muutama sata heppua jotka kirjoittelivat hyviä vihjeitä ja paljon ja elämä oli mukavaa. En muista lukeneeni koskaan silloin viestejä, että yhy yhy kun taso on huono, miksi mun paska viesti poistettiin, joka sisälsi ei yhtään mitään. Kun valittamisen sijaan käyttäjät kirjoittelivat vihjeitä, eli suomeksi, tekivät töitä.

Sitten on tapahtunut yhtä sun toista, käyttäjämäärä tuli 10x, ja siinä vaiheessa kun huuhaafoorumeilla mellastaneet vesselit löysivät yk.comin niin tuli tarvetta moderoinnille, että homma pysyy jollain tasolla käsissä. Ja tämän uuden nousun (ei tason vaan käyttäjämäärien) myötä laatu hävisi muille maille, ja sen myötä on yleistyneet myös nämä valitusketjut. Toki kritiikki on sallittua ja joskus se on myös varsin asiallistakin ja aiheesta, mutta nykyään on nimeomaan yleistynyt tämä nenänkaivuu-osaston valitus, johon tuo kirjoitukseni viittasi.

Suoraan sanottuna: oikeus valittaa pitää minusta ansaita. Ja harva näistä ikuisista valittajista (jos yksikään) on tehnyt käytännössä mitään foorumin eteen, että omaisi edes pientä pohjaa alkaa sylkemään esim. moderaattoreiden suuntaan.

Jokaisen selitys tuntuu olevan: no en minä viitsi kirjoitella kun en ole kuitenkaan niin hyvä. Mistähän luulette että enemmän vihjeitä kirjoitelleet ovat oikein aloittaneet? Kirjoittamalla tänne 1000x typerämpiä juttuja mitä esim DS-1 osasisi vaikka yrittäisi. Siinä on vain sellainen hassu puoli, että tuomalla näkemykset esiin & perustelemalla niitä, oppii kummasti kun joku viisaampi tulee neuvomaan. Jos vain raapii päätään oman koneensa ääressä ja varoo vahingossakaan kirjoittamatta mitään, ei taatusti myöskään kehity.

Tuollainen käytös kelpaa kyllä minulle, sillä mitä huonompia vastapelurit ovat sen enemmän itse voittaa. Se ei kuitenkaan tätä foorumia edistä. Toki joskus saa myös vittuilua osakseen ja naureskelua, mutta jos ei oma ylpeys tai nahka sitä kestä niin voi voi. Kuten sanottu, toiset haluavat kehittyä ja ne jotka pistävät itsensä peliin myös joku päivä tienaavat. Lisäksi kun kirjoittelee nimimerkin suojissa, niin eipä kadulla kukaan tule osoittamaan että vitun idiootti kun vihjasit Liverpoolia 65%. Ja jos oikeasti yrittää asiallisesti niin saa myös hyviä neuvojakin, vastaukset riippuvat aivan siitä millä tasolla itse lähtee hommaan mukaan.

Hyvä esimerkki on Aapo alias mr. Salibandy; kyllähän sekin vielä joku aika sitten kirjoitteli sellaisia viestejä että meinasi kahvit lentää näppikselle, mutta veikkaanpa että kaveri on nyt aika helvetin tyytyväinen että tuli kyseltyä. Ainakin jos omia vihjeitään pelaa niin lienee tekee mukavaa tulosta. Mutta hengissä aapokin on selvinnyt ja ihan yhtä typeriä %-arvioita olen itsekin tehnyt aikoinaan, no, sanotaan nyt että kyllä ylsin itse varmaan 10x paskempiin vihjeisiin, ja niistä täällä väitellyt. Mitä vitun väliä jos ei ole niin hyvä tipsari kuin muut eikä osaa kirjoittaa niin hyviä vihjeitä? Turha kuvitellakaan että koskaan olisi paras, aina on joku fiksumpi.

Tältä pohjalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pjl »

DS-1 kirjoitti: Enkä myöskään ymmärrä sitä, että omien rajakertoimien tai pelkkien prosenttiarvioidenkaan laittaminen viestiin riittää perusteeksi. Mitä perusteita ne sellaiset muka on ja miten ne ketään hyödyttää?!
Itse valitat, että sinulla ei ole aikaa kuin jättää pelejä ja kuitenkin kehtaat valittaa siitä, että joku ei perustele prosenttiarvioitaan. Suosittelisin vahvasti katsomaan peiliin ennen tälläisten kommenttien laukomista. Suoraan sanottuna vituttaa tälläiset kommentit, jossa kaikki työ pitäisi kantaa valmiiksi eteen. Todennäköisesti vastauksessasi toivot vielä, että pelikohteen mennessä ohi vihjeen jättäjä maksaa tappiosikin.
DS-1 kirjoitti:Kuten aiemmin sanoin kuka vaanhan voi vetää vaikka hatusta numeroita ja laittaa niitä sitten viesteihinsä jolloin niistä sitten tulee sääntöjen mukaan hyväksyttäviä eikä niitä poisteta. Eikö pitäisi perustella että miksi on päätynyt kyseisiin prosentteihin/rajakertoimiin jne.? Silloinhan siitä vasta hyötyä olisi muille pelaajille.
Totta kai voi, mutta jokainen joka tätä lajia harrastaa huomaa varmaan hyvinkin nopeasti kenen arviossa on tolkkua ja kenen ei. Minä lähetän ne prosentit jotka olen omasta mielestäni hyviksi havainnut. Joku niitäkin lukee ja ehkä jopa saattaa pelata niiden rohkaisemana jotain. Ei ehkä suoraan, mutta jos on miettinyt että Preston voisi olla hyvä kohde 2,00:lla ja sitten minulta tai joltain muuta tulee vaikka samaan kohteeseen arvio 54 %, niin kyllähän antaa osviittaa siitä että ehkä kyseessä on oikeastikin hyvä kohde. Voin nyt kertoa tässäkin että itse yritän pitää Excelissä tarkimmin seuraamastani sarjasta (League 1) jonkinlaista kp-listaa, omaa sarjataulukkoa ja 10 viime vuoden tuloksia ja näiden pohjalta lähden tekemään arvioitani. Eli ainakaan minun arvioni eivät koskaan tule suoraan hatusta. Kuten sanoin, hyvin nopeasti oppii huomaamaan että kenen arviot ovat edes siellä päin, että niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ikävän vähän täällä nykyään vaan näkee prosenttiarviota.
DS-1 kirjoitti:Ainoana erona edelliseen kirjoittaja ei mainitse sitä kuinka todennäköisenä valinnan toteutumista pitää.
Sanoisin, että tämän eron ymmärtäminen on yksi vedonlyönnin kulmakiviä. Jos Henkka sanoo, että Kuitunen voittaa 52 % todennäköisyydellä ja kerroin on 2,00 niin tuskin jaksan edes pelata. Jos tuo ensimmäinen luku onkin 60 %, niin todennäköisesti työhanskat putoavat hetkeksi ja käyn pelaamassa ko. kohdetta. Eikä minua oikeasti edes kiinnosta lukea jostain itselleni vieraasta futisliigasta litaniaa esim. loukkaantuneista pelaajista koska en kuitenkaan osaa suhteuttaa nimilistaa mihinkään. Infoarvo minulle on nolla, mutta jos sama hyväksi todettu vedonlyöjä on laskenut kohteeseen 55 % ja kerroin on 2,00 niin pelaan sitä. Ei minua kiinnosta miten kyseinen peluri on arvioonsa päätynyt, vaan se mikä se lopputulos on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Waverunner
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 19.02.2004, 15:30
Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja Waverunner »

Shut up!

Lassilan lemjöö puhuu...

Eniten ihmetyttää se, että ainakin kaksi Veikkausliigan tasoa koskevaa kritiikkiä on poistettu moderaattorien toimesta.

Kaikki kritiikit ovat olleet aiheellisia ja täynnä faktaa. Saisko jotain perusteluja, että miksi arvostelua ei sallita yhtään?

W

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Viesti Kirjoittaja moderator »

Tietokantavirheen takia viestisi oli jostain syystä kadonnut.

Nyt se löytyy tuolta:

viewtopic.php?t=14584

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuiranKingi
Avatar
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 31.08.2006, 15:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Itä-Tuira

Viesti Kirjoittaja TuiranKingi »

Kylläpä on tiukkaa moderointia ja moni muu heittää ihan shittiä seinälle josta ei ole iloo kenellekään. Tässä sentää oli ideaa. Ei kai nyt kukaan F1 artikkelia ala aíheesta kirjoittelemaan. Mitä mieltä muu jengi on ihan noin yleisesti moderoinnista.



Hei,

seuraava viestisi on poistettu:

Lainaus:

Nick ja BMW on vauhdissa. Ruuspärin poika on aivan sumussa.

Unibet:
11:00 7618 Heidfeld, N - Rosberg, N
Paras Sijoitus (Aika-ajot)
Loppulliset sijoitukset välittömästi aika-ajojen jälkeen huomioidaan. FIA:n määrittelemät aika-ajojen aikaiset aikarangaistukset huomioidaan. Muita muutoksia sijoituksiin ei huomioida. 1.72 2.00




Syy: riittämättömät perustelut. Jotta vihjeestä olisi lukijoille jotain hyötyä, siinä saisi olla hieman enemmän perusteluja.


Terveisin,

moderaattorit

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.01.2004, 15:52

Tuotto: -1.50 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 1.50 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 260

Viesti Kirjoittaja KR »

TuiranKingi kirjoitti: ...
Lainaus:
Nick ja BMW on vauhdissa. Ruuspärin poika on aivan sumussa.
Unibet:
11:00 7618 Heidfeld, N - Rosberg, N
Paras Sijoitus (Aika-ajot)
...
En ole asiantuntija F1:ssa mutta mutta.. tuo viestisi ei sisällä mitään informaatiota. Olen moderointiryhmän kanssa tässä kohdin samaa mieltä. Olihan tosin viikko sitten keskiviikkona Kubica nopein Monzan testeissä BMW:llaan (Michelin) mutta Rosberg oli viides jättäen toisen BMW kuljettajan Heidfeldin taakseen sijalle 8. Seuraavana päivänä torstaina BMW ei ollut vauhdissa vaan olivat testien sijoilla 12. ja 16. (Heidfeld ei ajanut) Rosbergin ollessa jälleen 5. nopein kuljettaja - toinen Williams (Wurz) oli 7. nopein. Jos viittaat siihen että kaksi edellistä aika-ajoa on menneet Heidfeldille niin tämä perustelu olisi syytä kertoa niille jotka hakevat "tärppejä" ja ottavat vihjeet vakavasti mutta kyllä joku minimiperustelu olisi syytä mainita. Ehkä olisi syytä mainita myös että kauden aika-ajomenestys Heidfeld-Rosberg parin välillä lienee suht tasan. Erityisen huolissani olisin ennakoista joissa todetaan Bridgestonen olevan vahvoilla Micheliniin verrattuna jolloin tämä tuo etua Rosbergille. Tämähän on ”headline” tason tieto – ei siis mikään salaisuus. Tieto löytyy helposti esim mtv3 F1 sivulta: ” Monzan uusi asfaltti huolettaa Michelin-kuskeja”

Mitä moderointiin tulee niin se on hieman parantunut ja forum on pysynyt siistinä. Erimielisyyksiä moderoinnista tulee väistämättä kun toiset moderoijat ovat tiukkapipoisempia kuin toiset. Esim itse olen edelleenkin moderointilinjasta eri mieltä siltä osin että pelkkä %-luku ei ole riittävä perustelu hyvälle vihjeelle (ilman seurantaa!) koska oletusarvoisesti kaikki annetut vihjeet ovat ”ylikertoimia”. En esim. vielä pitäisi yllä olevaa Heidfeld vihjettä hyvänä esimerkkinä ”hyväksyttävästä tavasta” vaikka siihen olisikin lisätty vaikkapa ”Heidfeld 60%”. Moderointilinjan mukaan se OLISI ollut riittävä peruste. Ehkäpä ”one linereita” varten kannattaisi perustaa vapaa alue ”Club Alikerroin” jossa kaikki vihjeet kelpaisivat??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut KR, 07.09.2006, 14:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
@Rajainmaki

Minikommentit


TuiranKingi
Avatar
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 31.08.2006, 15:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Itä-Tuira

Viesti Kirjoittaja TuiranKingi »

Kiitos KR:lle asiallisesta viestistä. Totta tosiaan täällä voisi olla myös "lievemmän moderoinnin alue" johon voisi heittää vinkkei hieman enemmän fiilis pohjalta.
P.S lupaan syödä Kärppä-piponi ja lopettaa tänne kirjoittelun jos Nico voittaa Nickin aika-ajoissa. Lisäksi häviän 100e ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.01.2004, 15:52

Tuotto: -1.50 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 1.50 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 260

Viesti Kirjoittaja KR »

TuiranKingi kirjoitti:Kiitos KR:lle asiallisesta viestistä. Totta tosiaan täällä voisi olla myös "lievemmän moderoinnin alue" johon voisi heittää vinkkei hieman enemmän fiilis pohjalta.
P.S lupaan syödä Kärppä-piponi ja lopettaa tänne kirjoittelun jos Nico voittaa Nickin aika-ajoissa. Lisäksi häviän 100e ...
Älä suotta lopeta JOS Rosberg voittaa - se vain on kaikkien etu jos koetamme parantaa esitystämme. Paremmat perustelut/vihjeet ovat loppupeleissä kaikille eduksi. Vaikka tämä forum onkin ainoa "kunnollinen" suomalainen vedonlyöntiforum niin tätäkin voi ja pitää kehittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin