Tänään on 19.04.2024, 03:15.

Manu - Newcastle 12.3.2006

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
dragsvik
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 04.03.2004, 12:18
Pisteitä: 0

Manu - Newcastle 12.3.2006

Viesti Kirjoittaja dragsvik »

Mukava peli Manulta. Ansaittu 2 - 0 voitto. Rooney iski ensimmäisen maalin puolustaja Ramagen virheestä ja toisen heti perään näyttävän kuvion päätteeksi. Manulla oli paikkoja vaikka viiteen maaliin ja maalintekotilanteet Manulle 28 - 4. Pallohallinta Manulla 58 - 42. Muutenkin herrat Rooney, Ronaldo ja Saha tuhlasivat maalipaikkoja liukuhihnalta. Ainoa Newcastlen pelaaja, joka erottui edukseen oli Emre. Tuntuu kuitenkin, että kaveri on aivan umpivasuri. Välillä kun käyttäis oikeaa niin ei olis niin ennalta arvattava. Newcastlen puolustuksen pitää petrata, tänään oli tosi surkeaa koko joukkueelta. Toki vastassa oli sarjakakkonen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Re: Manu - Newcastle 12.3.2006

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

dragsvik kirjoitti:Ainoa Newcastlen pelaaja, joka erottui edukseen oli Emre. Tuntuu kuitenkin, että kaveri on aivan umpivasuri.
No kaverihan on umpivasuri, mutta ei todellakaan erottunut tänään mitenkään muista. Oli todella kaukana normaalista tasostaan.

Kuten mainitsit ManUn 5-0 voitto ei olisi ollut kaukana vääryydestä ja näin Newcastle fanina oli muuten todella surkeaa katsottavaa koko peli. En vaan ymmärrä miksi Roeder luottaa sokeasti Ameobiin, koska on jo miljoonaan kertaan todettu, että kaveri on umpisurkea ja näyttää lähinnä haluttomalta lönköttelijältä kentällä. Hidas, huono lukemaan peliä, koostaan huolimatta surkea pääpelissä, turha kikkailija, huono viimestelijä jne...noin niinku muutamalla sanalla kuvailtuna Ameobi pähkinän kuoressa! Tarvis Roderin antaa mahdollisuus Luquelle, Chopralle tai pelata 4-3-3 formaatiolla, koska Ameobi & Shearer on yksinkertaisesti vaan surkea kärkipari Premershippiin(ja Owen on vielä kaukana pelikunnosta, jos nyt edes pysyy ehjänä).

Surkea tuuri noiden vetojen kanssa muutenkin, kun oli tasuri ja Over2.5 itsellä. Vähän paremalla viimeistelyllä MAnU olisi voittanut vähinttän 5-0 ja Rooney olisi paukuttanut kaksi hattrickkiä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dragsvik
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 04.03.2004, 12:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja dragsvik »

Katsoin matsin uudestaan... Ehkä Emre ei loistanut, mutta syötöt napsu kohdalleen ja kaveri on tosi taitava. Koko pelin aikana kolme harhasyöttöä Manulle ja kaikki oli keskityksiä... Hyvä peli äijältä. Toki muutama kalja on tullut nautittua... heh...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin