Tänään on 28.03.2024, 19:08.

Pingis joukkue-MM

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Uuno Hedin
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 08.04.2004, 00:28
Pisteitä: 0

Pingis joukkue-MM

Viesti Kirjoittaja Uuno Hedin »

Eli kyseessä siis joukkue MM-kisat, pelipaikka Bremen Saksassa. Laittelen nämä kohteet osittain siksi, että Expektillä specialvetona finalteams-vetomuoto johon jälkikäteen lisänneet Taiwanin listalle. Kun itse pelasin All other combinationsia kertoimella 30, ei sitä listalla ollut. Täysin uusi asia itselle, mitä sitten ilmoittavat tulokseksi jos juuri Taiwan sattuisi olemaan toinen finalisti. Joka tapauksessa nimien lisäileminen jälkikäteen kun field on myös olemassa aiheuttaa epätietoisuutta tuloksen suhteen.

Kohteet:

Expekt
-All other combinations 15 sisältää kuitenkin vielä Ruotsin (Waldner, Karlsson, Lundquist), Itävallan (Schlager, Weixing, Gardos), Tanskan (Maze), Tsekin (Korbel), Venäjän (Smirnov, Kuzmin, Mazunov), Kreikan (Kreanga, Gionis). Tässä vedossahan kyse on pitkälti Kiinan välttämisestä, Korea ja Saksa ovat usealle joukkueella kaadettavissa nimenomaan ykköspelaajan onnistuessa. Arviota on turhan aikaavievää laskea tälle, jokainen voi katsoa näiden maiden voittajakertoimet ja tehdä omat johtopäätökset.
-Wang Liqin yli 0,5 tappiota kisoissa 1,75. Jos pelattaisiin Kiinassa voisi tämä listaykkönen todellakin vetää turnauksen puhtaasti. Euroopassa tilanne on ollut toinen ja kiinalaiset yhtälailla kuolevaisia mitä muutkin. Otteluita tulee alkulohkossa 5, siihen päälle kvartat, semit ja finaali eli 8 ottelua joissa pelannee 2 ottelua. Kiinalla on mukana peräti 8 pelaajaa, joten rotaatiota tapahtuu. Liqin pelaa kuitenkin tärkeimmät pelit, alkulohkossa Ruotsi, Tanskan Maze ja Romanian Crisan.

Centre

-Lupulesku-Kamal 1 2,70 vähintään tasamatsi. Listasijoituksissa ei eroa, Lupulesku normaalisti ylempänä (käynyt vähän kisoja). Lupulesku kuitenkin konkari, mikä myös huomioitava.
-Hazinsky-Roy 1 4,25. Hazinskylle voi kevyesti 30 prossaa antaa, vaikka listalla Roy pari sataa pykälää ylempänä ei lista kerro suoraa totuutta vaan paljon ratkaisee aktiivisuuskin.

Nordic

-Suss-Jianfeng 1 1,60 70%. Saksan kakkonen vastaan Norjan kinkki, kotiyleisön edessä noususuuntainen nuori saksalainen on selkeä suosikki. Mielenkiintoisesti Jianfengin joukkuekaveri Erlandsen on ylivoimainen altavastaaja otteluissaan, Erlandsen ei kuitenkaan ole ainakaan huonompi mitä Jianfeng vaan yleensä parempi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pösilö
Jäsen
Viestit: 1363
Liittynyt: 16.12.2004, 19:14
Pisteitä: 26

Viesti Kirjoittaja pösilö »

Mukavaa analyysiä lajeista mistä itsellä ei ole mitään tietoa. Jos vielä saisi jostakin linkin mistä voisi pelejä seurata réaliajassa :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Mikään ei ole niin viisas kuin insinööri, paitsi majava, koska se sukeltaa
sateelta suojaan.

Minikommentit


Uuno Hedin
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 08.04.2004, 00:28
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Uuno Hedin »

www.ittf.com

Liveseurannassa ilmeisesti vain ylin divisioona, Usa-Intia kakkosessa päättynyt mutta tulosta ei vieläkään päivitetty. Oudon heikkoa toimintaa saksalaisilta, kun seuranta siellä toimii vaikkapa bundesliigamatseissa piste pisteeltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Uuno Hedin
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 08.04.2004, 00:28
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Uuno Hedin »

Pari kohdetta illan ratoksi:

Suss-Blasczyck 1 2,70 expekt
Blasczyck ei vaikuta olevansa parhaimmassa vireessään, heikkoa Norjaa vastaan 2 tappiota. Sarjassa viimeksi Suss voitti keskinäisen ja kotietu antaa lisäpotkua. 44%

Grujic-Jianfeng 1 2,20 expekt
Grujic on listalla 50 joukossa, Jianfeng 70 joukossa. Tuloksissa ylireagointia, Grujic pelannut vain kahta itseään parempaa vastaan joille odotetusti hävinnyt (Korbel, Weixing). Suostun taipumaan maksimissaan tasamatsiin, ottaen huomioon että Jianfeng vienyt aiemman keskinäisen.

Gionis-Chuan 1 1,95 centrebet
Tässä pelivalinnassa ei tasot huomioiden ole mitään järkeä, Chuan listalla heti 10 jälkeen ja Gionis n. 60. Pelityyli on sitten se syy tähän ratkaisuun, Chuan ei ole parhaimmillaan puolustuspelaajia vastaan. Sarjassa hävisi mm. 1-3 Gionista heikommalle puolustajalle Chetininille. Gionis pelannut hyvin, taisteli kuitenkin tasaisesti Hongkongin Lin kanssa ja voitti helposti pelinsä Slovakiaa vastaan. Mitään järkevää prossaa tälle on hankala antaa, Gionista ei voi järjellä laittaa suosikiksi mutta uskon että Chuanin ongelmat puolustajien kanssa voivat hyvinkin jatkua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Uuno Hedin
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 08.04.2004, 00:28
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Uuno Hedin »

Tänään voi sitten yrittää Valko-Venäjää Kreikkaa vastaan, 5.0 vaikutti olevan paras tarjous centrebet. Juoni tähän vetoon on seuraavanlainen, Samsonovin pitäisi ilman muuta voittaa Gionis ja ainakin 65% todennäköisyydellä Kreanga. Ottelu ratkeaa kakkos ja kolmospelaajien kesken, Kreikalla 2 puolustajaa ja V-V:llä puuttuu kisoista heidän kakkospelaajansa Chetinine. Koska Chetinine on myös puolustaja, voitaneen olettaa että v-v:n kavereille defensiivinen peli ei ole outoa. Mitään tilastoa ei näiden kavereiden kohtaamisista löytynyt ja ilmeisesti vain v-v:n valmentaja tietää osaavatko heidän kakkos ja kolmospelaajansa pelata puolustajaa vastaan. Kerroin 5,0 voi siis olla täysin väärin asetettu tai sitten v-v:llä ei ole teoriassakaan mahdollista tämän ottelun voittaminen. Ottelun pitäisi ratketa Tsiokaksen otteluun, v-v pystyy valitsemaan kumman pelaajistaan laittaa (kakkosen vai kolmosen) tätä vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin