Tänään on 18.04.2024, 21:46.

Pesäpalloa 19.8.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Pesäpalloa 19.8.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Alkajaisiksi heitetään kehiin nordicin hieno lahja:

Tyrnävä - Siilinjärvi 2 4.50

Edelleenkin joukkueet ovat vähintään samaa tasoa ja SiiPen on pakko yrittää voittaa kotietu takaisin, joten ainakaan taistelutta joukkue ei voittoa kotijoukkueelle anna.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Oulu kaivoi kuin kaivoikin taistelun päälle ja jatkaa edelleen otteluita sojyn kanssa...sunnuntain ottelun jälkeen, peleissä saattaa alkaa olla jo henkimaailman asioitakin...Sotkamolla on kuitenkin edelleen niskalenkkiote. Kertoimien valossa UB:n 7,0 ja CB:n 8,0 Oululle on liikaa, joten pienet rahat kakkoselle...ristikertoimet 2,95/3,35 ovat myös pelattavissa.

Pattu on pelannut käsittömän ponnettomasti Tahkoa vastaan ja nyt on puukko kaulalla. En usko tässäkään parissa, että suoraan toinen menee 4-0 jatkoon, hermot ne on oltava Tahkollakin, vaikkakin Patulla on huolia luokkaantumisista (Rasinkangas, tosin Hovi on ollut Tahkolta sivussa angiinan takia). Viime vuoden finalistin kotikerroin 2,1 ei kyllä oikein peleille riitä...risti 2,75 just pelattavissa...

Lottokohteessa kossu-kuopio voisi viime pelin tilastojen valossa sanoa kuopiolle suoralta käsin että hei hei, mutta ristinhän ne taas kuitenkin pelaa...? :D Kyllähän tosiasia on, että Kuopio on pelannut koko kauden yläkanttiin ja antanut erittäin hyvän vastuksen Kossulle. Mutta "joku tolkkuhan se oltava kerjätessäkin"...noutajan arvelen tulevan nyt Kuopiolle. Kertoimet UB:n suunnalla ei houkuttele...Kossun jatkosta puhuen, en löisi killinkejäni Kossun mitalin puolesta...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Mitenkään arvostelematta kysyisin vaan, että miten ihmeessä voit saada ristikertoimen 2.75/2.95 pelattavaksi. 2.95 vaatisi tasapelin todennäköisyydeksi vähintään 34%, ja kuten jo joskus aiemmin mainitsin, viime vuosien pudotuspeleissä tasuriprosentti on ollut vain 20 ja runkosarjoissakin se pyörii jossain 28-30 välillä. En kiellä, etteikö yksittäisessä pelissä todennäköisyys voisi olla jopa 35%, mutta pudotuspeleissä tuskin, kun pelataan vain voitosta ja "yksi piste" ei ketään hyödytä. Käsittäisin pelistrategiaasi paremmin, jos pelaisit aina "todennäköisintä" lopputulosta, mutta kun kuitenkin sivuutat todella pienet kertoimet, niin taidat kuitenkin jotenkin olla selvillä vedonlyönnin perusperiaatteista.

Nytkin, jos saat sekä Oulun että tasurin pelattavaksi jopa unin kertoimilla 7.00 ja 2.95, se tarkoittaa sitä, että arviosi tasurille on vähintään tuo 34% ja Oulullekin 15%. Jos katsotaan kahden viime kauden runkosarjoja (pudotuspelien tilastoja ei nyt juuri ole saatavilla), niin Sotkamon tasoiset huippujoukkueet ovat pelanneet kotonaan 65 ottelua. Ne ovat päättyneet jakaumalla 60%-29%-10%. Kun Sotkamolla on vielä mahdollisuus katkaista sarja kotonaan ja plaa plaa plaa... niin minä itse en millään voi saada Jymyn voittotodennäköisyydeksi alle 50%.

Korostan, että päättyi kyseinen yksittäinen ottelu miten tahansa, niin tämä kaikki on vain puhdasta matematiikkaa, jonka on tarkoitus auttaa vedonlyönnissä. Voit toki jäädä voitolle nykyiselläkin strategiallasi, mutta tutustuminen sarjan tilastoihin antaa kuitenkin vielä entistä paremman pohjan arvioida otteluita.

Ja ainoa pelivihje huomisiin miesten otteluihin on Hyvinkää kertoimella 3.65 (nordic). Ja sekin vain pikkupanoksella. Itse uskon vakaasti Sotkamon ja Kossun katkaisevan sarjat, mutta tapahtuuko se vasta supervuorossa, onkin sitten aivan toinen kysymys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Rakentava keskustelu on aina paikallaan! :D Itse vastasit kysymykseesi tasapelin todennäköisyydestä. Mitä tulee korkeaan tasapelikertoimeen, todellakin kun tarkastelee viime vuosien pleijareita niissä on pelattu käsittämättömän vähän tasapeleiksi luokiteltavia otteluita...mutta niin kuin Xavi huomaat, tämän vuotiset pudotuspelit ovat olleet taas aivan toista maata. Tasapeliprosentti on ollut huimaavat 60%, ja vain 3 ottelua on päättynyt 2-0. Sinäänsä tasapeliprosentti ei pitäisi yllättää ketään, kun muistelee runkosarjan tapahtumia - ennätystasainen. Mielestäni on vedonlyönnillinen virhe, jos tätä ei ota voimakkaasti huomioon. Sojyn tasapelikerroin ei todellakaan ole mikään "löytö" vaan pelattavuuden rajamailla. Arvion ko. tod.näk. noin 35-40 %:ksi. Se, että yksi piste ei hyödytä ketään on selvä, mutta voittoon tarvittvat jaksot on otettava yksi kerrallaan. Jaksopelissä yksi hävitty jakso ei tarkoita ottelun häviämistä. Jokainen jakso on mielestäni lähes käytännössäkin oma pelinsä. Em. tekee pesäpallosta vedonlyöntimielessä täysin erilaisen, verrattuna esim. jalkapalloon.

Mitä tulee vedonlyönnin perusperiaatteisiin, niin niistä ollaan perillä. Vetoa on lyöty harrastemielessä jo noin vuodesta 1987 (SSP oli eka pulju). Välillä vetoa on lyöty enemmän ja välillä vähemmän. Nykyisin työ vie suurimman osan ajasta ja vedonlyönti on saanut melkeinpä jäädä. Kellyn kaavoja en ole pahemmin pyöritellyt ja prosenttejakin vähemmän...kuten varmasti olet huomannut...vedonlyöntiä ei harrasteta täällä "otsa kurtussa" :D

Mitä tulee superpesikseen, itse mukana olleena, perstuntumaa löytyy, myöskin pleijareista, tosin em. ajasta on jo kulunut reilut puoli vuosikymmentä. Playoff-maailma on lähes tulkoon käsittämätön asia. Voittamisen pakko ei esim. yksinkertaisesti sovi kaikkien päänupille, kokemus on kuitenkin yksi asia mikä näissä asioissa auttaa.

Täytyy tässä yhteydessä kiittää kaikkia ketkä pesistä on täällä spekuloineet, erityisesti Xavia. Pesisvedonlyönti on ollut tänä kesänä erityisen "mukavaa" ja jopa voittoisaa, kiitos myös tasaisen sarjan. Vähän jos olisi ollut enemmän aikaa paneutua, niin tiliä olisi voinut todellakin tehdä kunnolla, mutta kun ne työt...Ei muuta kuin tekstiä taululle, jokainen omalla tyylillään! :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin