Tänään on 18.04.2024, 21:56.

Pesäpalloa 20.8.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Pesäpalloa 20.8.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Ensimmäiseksi kiitokset laurille tyhjentävästä vastauksesta. Prosenttisi poikkesivat matemaattisista malleista siis ammattimaisuuden (eikä amatöörimäisyyden, kuten virheellisesti kuvittelin... :D) vuoksi. Olisit vaan jo aiemmín tuonut taustasi esille, niin olisi ollut helpompi ymmärtää pelipäätöksiäsi ja hyötyä tiedoistasi.... No yhtä kaikki, kausi jatkuu yhä ja bookkereiden rahastaminen saanee toivottavasti jatkoa.

Huomenna pelataan jo aiemmin mainitun Tyrnävä - Siilinjärvi -välierän lisäksi miesten karsintasarjan avauskierros.

Arvioiden tekeminen on erittäin vaikeaa näin alussa, koska mitään konkreettista tietoa joukkueiden välisistä voimasuhteista ei ole saatavilla. Oma arvaukseni on kuitenkin, että kaikki superin joukkueet jatkavat myös ensi kaudella korkeimmalla sarjatasolla. Ulvila ja Kouvola ovat toki heikoimmilla, mutta jos joukkueiden peli säilyy samalla tasolla kuin runkosarjan lopussa, niin ongelmia ei pitäisi syntyä.

Tätä taustaa vasten valintani kohdistuvatkin juuri Kouvolaan ja Ulvilaan, jotka saavat ihan pelikelpoiset kertoimet vierasotteluissa Nurmoa ja Joensuuta vastaan. Nurmo ja Joensuu ovat toki suurimmat ennakkosuosikit ykkösen puolelta ja varsinkin Joensuun hiekkakenttä saattaa aiheuttaa ongelmia siihen tottumattomalle vierasjoukkueelle, mutta kaikesta huolimatta arvioni näihin otteluihin on suuruusluokkaa 30-30-40, joten vierasjoukkueille tarjottu 2.60 (nordic) on niukasti pelattavan puolella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

No joo, en tiedä tuosta ammattimaisuudesta...hetihän noita 2-0 voittoja alkoi ropista... :D

Pattu otti puhtaan voiton Tahkosta ja nousi vielä taisteluun mukaan, saa nähdä miten sarjassa lopulta käy. Mielestäni kautta aikain parhaimpiin lukeutuva esimerkki pesisplayoffien luonteesta nähtiin vuonna 2000. Runkosarjan nelonen nuori ja kokematon Pattu, joka tuli pleijareihin runkosarjassa saavuttaman sensaatiomaisen 13 voiton putken jälkeen, voitti ensimmäisessä pleijarikamppailussa sarjavitosen kokeneen Oulun 1-0, mutta hävisi sen jälkeen kolme seuraava ja putosi jatkosta.

Karsintasarjassa on todellakin "pureskelemista". Mainitsemasi Mehtimäen hiekkakenttä tuo varmasti monelle ryhmälle päänvaivaa, syyssateet eivät ainakaan pomppupeliä tule suosimaan. Toivottavasti Centre- ja Unibetkin julkaisee kertoimia...


Lisäystä viestiin... Toinen hyvä pleijariesimerkki on vuodelta 1997, kun kokematon Kitee voitti ylivoimaisesti runkosarjan ja meni tappioitta finaaliin kokeneen Sojyn kanssa. Mutta finaalissa tulikin "tenkkapoo" ja sojy vei finaalin puhtaasti 3-0!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut lauri, 20.08.2003, 16:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Unikin sitten asetti karsintasarjaan kertoimet pelattaviksi. Lisävetoina mukaan lähtivät tasurit Kitee - Vimpeli (5.10) ja Imatra - Jyväskylä (3.80) peleihin.

En tiedä, miten paljon pelaamattomuus vaikuttaa pesäpallossa, mutta Jyväskylän pelituntuma on varmasti huomattavasti Imatraa parempi. Onhan takana jo kolme kovaa vääntöä Alajärven kanssa.
Ja kyllä kai Kiteen ulkokenttäkin haparoi kerran 40 vuoroparissa (=5 ottelussa) sen verran, että yksi läpilyönti uppoaa ajotilanteessa. Muuta kun ei jaksovoittoon useasti tarvitakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Mantti
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 20.08.2003, 08:43
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Mantti »

Kyllä Nurmoa kannattaa pelata tänään Kouvolaa vastan. Nurmon peli lähti oikealle raiteelle kun vaihtoivat HaVen kanssa lukkareita. Tämän vaihdon jälkeen Nurmo pelasi viisi peliä runkosarjassa voittaen mm. Joensuun ja Kirin puhtaasti 2-0. Lisäksi Soini sai kupperinsa loppukierroksilla kuntoon ja yhdessä Piuholan kanssa lyövät kyllä tarvittavat juoksut. Kouvolalla kotiuttajia yksinkertaisesti ei ole. Joten Nurmoa eikä missään nimessä Kouvolaa. Ja Nurmo tulee pelaamaan Superia ensi kaudella mahdollisesti Kouvolan tilalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Joo nyt vois taas laittaa rahaa pesikseen...

Joensuu - Ulvila
Itse lähden siitä, että Joensuu nousee ja silloinhan on voitettava myös Superin joukkueita. Joensuun materiaalin katson olevan laajempi kun Ulvilan. Tilanteita kotijoukkue varmasti saa rakenneltua, sen takaa Monni(KL% melkeen 85%) joka Kiteellä jatkaessaan olisi nähty varmasti Itä-Lännessä. Jos heillä olisi vielä heittää Raittilan tasoinen lyöjä jokeriksi niin 2-0 olisi mielestäni selvästi todennäköisin tulos. Nytkin Unibetin tarjoama 3.25 riittää mielestäni ihan hyvin.

Pelit: Joensuu - Ulvila 1 3.25 Unibet (8/10)
Pelit: Nurmo - Kouvola 1 2.7 Unibet (1/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Täytyy todeta heti alkuun, että ykkösen kärjen ja superin joukkueiden vertaileminen ei ole ainakaan näin alkuun helppoa ole, mutta pohditaan ja yritetään jotain...

Jymy-KPL. Kyllähän Nurmon suunnalla pelaajamateriaalista löytyy superin miehiä ja varsinkin kotonaan ykköspesisryhmillä on parhaimmat aseet taistella superin ryhmiä vastaan ja voittoon kotona pitääkin tsempata, sillä yksinkertaisessa sarjassa kotiottelujen merkitys korostuu entisestään. Nurmossa on taatusti kova halu ja odotus superin paikkaan pitkän tauon jälkeen. Näyttää, että Piuhola on Nurmon ykköstykki lyöntipuolella, joten häneen kannattaa vastustajien huolella tutustua. SMJ:n entinen lukkari, nykyinen jokeri J-P Soini on ajoittain väläytellyt kupperiaan, mutta kun miehen parhaimman aseen tuntee, niin ulkokentän ryhmittymisellä ja liikkuvuudella se pitäisi pystyä eliminoimaan. Viime vuoden tehokkaimman pelimiehen Vainionpään lähtö, ei voinut olla näkymättä tällä kaudella. KPL nousi viime vuonna ykkösestä ja tuntee varmasti hyvin karsintasarjan ja Nurmon metkut, joten näkisin, että KPL:llä on hyvät saumat pärjätä Hyllykallion kentällä...KPL:n 2,5 UB:llä on kyllä ihan pelattavuuden rajoilla...

Tasapelejä karsintapeleissä ei myöskään aikaisempina vuosina liikoja ole pelattu, mutta arvioisin prosentin asettuvan 20-30% väliin.

Kipa-ViVe. Vimpeli oli viime vuonna päästä superiin ykkösestä, mutta hävisi tasapisteissä Kouvolalle. Kitee oli koko superin runkosarjan toiseksi paras kotijoukkue, joten saarikenttäläiset pitäisi olla selvää kauraa rantakenttäläisille. 5,1 ristille, no kuulostaahan se aika kovalle suoritukselle, jos pelattaisiin 10 jaksoa, eikä kitee häviäisi niistä yhtään...jätän kuitenkin itse tällä kertaa pelaamatta...

Joma-UPV. Vastakkain ensimmäistä kertaa karsintapeleissä oleva Joma ja ennen sarjakautta kevyesti 8 sakkiin rankattu UPV...Vaikka Joman "Rudi" Monni onkin mielestäni edelleenkin valtakunnan taidokkain pesäpallomailankäsittelijä, ei tässäkään tapauksessa yksi mies kesää tee, valitettavasti. Lisäksi Wiberg, Tuhkanen, Heiskanen ainakin edustaa superpesis-kokemusta. Mehtimäki varmasti tuo joukkueelle etua, mutta näin ennakkoon olen myöskin sitä mieltä, että eväitä nousuun ei mahd. vielä ole. UPV oli pettymys runkosarjassa, mutta mielestäni rutiinia pitäisi riittää sen verran, että superia länsirannikolla hakataan ensi vuonnakin. UPV:n kerroin 2,15 UB:llä on kyllä painettu turhan alas, joten jätetään tämäkin kohde väliin..

IPV-Kiri. Kiri myöskin muutaman vuoden jälkeen yrittää superiin. Hiukan on oudompi ryhmä, mutta ainakin Linna (iki-kiri), Ikäläinen (HP-K), Kahila (HP-K) ja Lindsberg (mm. SoJy...) ovat päässeet superissa aikoinaan esiintymään. Kertoimet eivät ainakaan UB:llä suosi pelaamista.

Pieni veto lähti KPL:n suuntaan, katotaan miten alku lähtee ja nostetaan panoksia pelien edetessä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin