Tänään on 16.04.2024, 07:37.

Pesäpallo 9.5.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Pesäpallo 9.5.

Viesti Kirjoittaja Zup »

Helsinkipelissä kohtaavat viimekauden finalistit Kitee ja Nurmo. Kiteellä vakuuttava sarja voittoja Nurmosta alla, mutta lähtökohdat otteluun on paljon tasaisemmat kuin kertoimista voisi päätellä. Nurmo jälleen kaapannut kovan luokan vahvistuksia joukkueeseensa ja tulee tälläkin kaudella kamppailemaan tasaisesti sarjan kärkipaikasta. Kiteelläkin vaihtuvuutta on ollut ja ulkopelin pitävyys onkin sarjaan lähdettäessä taas pieni arvoitus siksi haparoivaa Kiteen peli viime vuonna oli ennen joukkueen vahvistumista. Sisäpeliin kasassa on nyt todella kova nippu.

Itse otteluhan pelataan helsingissä joten kotietua ei liialti tule olemaan vaikka linja-autoja ainakin Kiteeltä on pääkaupunkiin päin lähdössä (miten lie Nurmosta). Koska Kiteen kentästä saattaa löytyä reikiä ja Nurmo varmasti on motivoitunut (+Kitee taas Juhannuksen paikkeilla alkaa pelaamaan???) revanssiin ja näyttämään, ettei joukkue ihan heittopussi Kiteen rinnalla ole kuten moni lajiin perehtymätön sai käsityksen finaalisarjasta 2005 on pakko ladata heti kauden ensimmäiseen peliin kunnon tykki. 45% oma arvaus ML kohteeseen ja peliä sen mukaan.

Kitee - Nurmo 2 2,85 ML (9/10) Expekt

Tästä eteenpäin omat maxit on 2%, jos se nyt jonkin ajatusmaailmaan vaikuttaa.

Edit: Niin se kerroin oli unohtua

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Santiago_83
Jäsen
Viestit: 21
Liittynyt: 11.10.2005, 17:15
Pisteitä: 0

Eipä tarvi Veikkaukselle Pesistä pelata..

Viesti Kirjoittaja Santiago_83 »

Helsingin pelin kertoimista päätellen ensi kesän veikkauksen pesistarjonta tulee olemaan niukkaa. Mielestäni kolmen merkin kohde olisi paljon mielenkiintoisempi ja samalla nostaisi kertoimia.
Noh, onneks on muitakin välittäjiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sammeri2
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 22.06.2004, 14:51
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Sammeri2 »

Kiteeltä puuttuu etukentän sielu, Partanen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sportti
Jäsen
Viestit: 150
Liittynyt: 11.03.2004, 18:26
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Sportti »

Zupin kanssa samaa mieltä Nurmon voitosta. Valitettavasti heräsin tähän pesiskauteen näin myöhässä, joten Expektin kerroin on jo pudonnut. Omat prosenttiarvioni ovat Kitee 54% - Nurmo 46%, joten kyllä Expektin Nurmolle tarjoama 2.50 kelpaa edelleen.

Viime vuonna Helsingin pelissä Kitee lähti suosikkina Sotkamoa vastaan, mutta hävisi. Viime vuoden peleihin ei tietysti hirveästi kannata tuijotella, eikä näin kauden alussa pysty tarkasti arvioimaan voimasuhteita. Varovasti panostaen lähdetään kuitenkin Nurmolla liikkeelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Kiteen Pallon teräsmiehet Toni Kohonen ja Sami Partanen ennakoivat Kiteen ja Nurmon välisen trillerin päättyvän supervuoron kautta "meille".

Kode: Kauden avausottelu on aina paha peli, mutta kyllä se meille kääntyy.

Eko: Kääntyy, kääntyy, mutta ottelusta tulee nihkeen nahkee. Töölön jalkapallostadionin nurmi on niin hidas alusta, että tilanteiden tekeminen on sillä todella vaikeaa, varsinkin hitaampijalkaisten kavereiden kohdalla. Juoksuilla tänään ei juhlita, mutta supervuoron kautta meille.

Kode: Meille ilman muuta. Nurmo on kova pomppujoukkue, mutta tänään heidänkin on pakko vaihtaa kovilla, sillä pomppu ei Helsingissä nouse.

Eko: Ei nouse. Se on meille selvä etu, sillä Nurmolla on oikeastaan vain yksi pelaaja, joka vaihtaa muillakin kuin pompuilla eli Murron Tommi. Myös nollan purkaminen on tänään normaalia vaikeampaa kentän hitaudesta johtuen.

Kode: Mutta hyvinhän me olemme Nurmoa vastaan pelanneet muillakin kentillä.

Eko: Mie laskin just, että olemme voittaneet Nurmon kahdeksan kertaa peräkkäin. Viime kauden finaaleissa, viime kaudella runkosarjassa ja sen päälle vielä hallissa. Luulenpa, että Järvisen Jussi on ollut pakko keksiä illan varalle jotain yllättävää. Mutta vaihtoehdot ovat kortilla, sillä Helsingissä on todella vaikeaa lyödä esimerkiksi läpäreitä. Siellä on oikeastaan vain se yksi paikka siellä jäähallille menevän portin alla, josta voisi tyhjentää koko pajatson.

Kode: No, sinä se et kuitenkaan tänään pelaa.

Eko: En pelaa, mutta olen mukana tv-osastolla. Jos omia tai kaveria pitää sytyttää, niin täältä löytyy.

Kode: Ota vaan nyt ihan rauhassa. Huhtasen Ville on pelannut ennenkin edessä ja Rautiaisen Aleksi pystyy hoitamaan Villen hommat.

Eko: Uskotaan.

Lähde: Urheilulehti.fi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin