Tänään on 25.04.2024, 20:29.

Vermo 17.5.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 12:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Vermo 17.5.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Bet 24:lta läjä kohteita, perustelut valitettavasti lyhykäiset, mutta tunnustaako joku niitä joskus lukeneensa 8)


Quickstep Kemp - Race 4 - Mit Mit Mit 1.80 1.90

Kaikon polle parin viime kerran perusteella löytämässä tasonsa, paikka paras mahdollinen, matka sopii jne :arrow: aiheesta suosikki. Mit Mit Mit palasi lounaalle ihan ok kunnossa, mutta ravi ei loppukurvissa hivellyt silmää (toivottavasti muistan oikean hevosen), joten laukka ei tänään ole utopiaa. Ravillakin voi olla Quickstepin loppukirin edessä vaikeaa.

Arbok
- Race 4 - Marlon Raiso 2.10 1.65

Tähän vain pieni panos. MR ei ole onnistunut Vermossa millään, ja jälleen paikka vie suurimmat toiveet. Arbokilla on juoksut menneet lähes järjestään päin reisiä (sama vaara jälleen), mutta aina reissun onnistuessa kohtuudella tulosta on tavannut tulla. Siksi tämän pitäisi olla mielestäni tasabuukki, jayli kahden kertoimella Arbokkia peliin.

Shooter Hanover - Race 6 - Callela E Mail 1.95 1.75

Korven talli ei ole juhlinut ihan viime aikoina, ja Shooterin viime voitto tuli tavallaan lahjaksi. Silti pidän SH:ta niin hyvänä hevosena, että sen kuuluu olla lähdön suosikki. Callelalla lähtölaukkariski, vaara jäädä roikkumaan yms. Sopivalla selkäjuoksulla se voi tehdä muista lopussa haketta, mutta keulassa paahtavaa luokkahevosta voi olla vaikea tavoittaa.


Chairman - Race 6 - Lazarus Bisa 1.50 2.40

Eikös tämä LB ollut vimeksi kaikkien vihjepuljujen kuningasidea. Esitys oli ihan hyvä, mutta kun voittoa ei tullut, niin nyt ei kelpaa enää kellekään???
Voltin kakkoselta on varmaan laukkapeikko, mutta ravilla lähtiessä voittohaaveita jopa koko lähtöön voi pitää yllä. Pekka prässää Chairmanin mehut jo alussa, joten hyvänä lopun tulijana LB ohittaa alussa liian kiirettä pitäneet vastustajansa, joihin Chairmanin tässä lasken.


Bluehill's Boss - Race 7 - Silver Quattro 1.85 1.85

SQ jatkaa kanuunavedossa, sillä viime kerran epäonnistuminen menee kuskin piikkiin. Kouvolassa se kesti kovan avauksen hienosti, ja taas Vermossa se tuli takaa lentämällä, joten juoksupaikka ei merkitse tälle juuri mitään (pl kuolemanpaikka, josta käy kylmät). BB joutuu satsaamaan alkuun, keulasta se on antanut monasti periksi, ja taas sisältä ulospääsy on tuurissaan. Lisäksi se on ailahdellut sen verran, että varmana kilpailijana SQ kelpaa hyvin peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin