Tänään on 29.03.2024, 00:46.

Mikkeli 4.6

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Mikkeli 4.6

Viesti Kirjoittaja jepson »

Muut bookkerit vielä miettivät, mutta Nordicbetiltä jo jotain huomiselle:

Pilarik - Vieskerin Viri 1,75-1,95

Vieskerin Viri kilpailee tasaisen hyvässä kunnossa, ja napsii totosijoja kerta toisensa perään. Huomenna voi olla tiukkaa, mutta ei totoon yltäminen silti mikään mahdottomuus olisi. Pilarik taitaa myös olla tuloillaan, mutta lähtö on kova ja epävarmuus haittaa melkoisesti. Keulaan sillä ei taida olla asiaa, joten jos se ei sorru lähtölaukkaan, on pussitusriski melkoinen. Minun mielestäni kertoimien pitäisi olla toisin päin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Johansson
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 05.02.2004, 14:30
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Johansson »

Jaahas. Jospa sitä illan ratoksi kirjoittelisi tännekin pitkästä aikaa.

Löysin kolme hyvää pelikohdetta Mikkelin raveista:

Pilarik - Vieskerin Viri 2 1.95(NORDICBET)

Jepsonin esilletuoma kohde maistuu itsellenikin todella paljon. Vieskerin Viri on tosiaankin suorittanut tasaisen hyvin viime aikoina ja on varmasti kärkipäässä finaalilähdössäkin. Pilarikille taasen ykkösrata on huonoin mahdollinen lähtöpaikka, sillä laukkariski on melkoinen eikä johtopaikan pitäminen onnistu missään tapauksessa. Ja vaikka Pilarik polkisikin koko matkan ravia, ovat juoksuasetelmat väkisin Vieskerin Virin puolella.

Sandy Håleryd - Miss Emilie 1 1.7(EXPEKT)

Miss Emilie on joka paikassa lähdön tipsihevonen, mutta mielestäni sen tehtävä takamatkalta on melkoisen hankala - juoksupaikka on ainakin kaukana kärjestä. Sandy Håleryd kirmaa puolestaan joka tapauksessa juoksulangalta johtoon, ja näistä asetelmista sen kuuluisi olla tähän pariin paljon selvempi suosikki.

Cannon Katcord - Armbro Waiver 1 1.8(EXPEKT)

Cannon Katcord kilpailee hurjassa tällissä ja takamatkan sisimmältä lähtöradalta se on heti parijonossa. Armbro Waiver pääsee tosin lähtemään parempien avaajien takaa, joten hyvällä tuurilla se voi päästä Cannon Katcordin edelle kiihdytyksessä. Juoksunkulkua on tässä melko hankala etukäteen psyykata, mutta vertailun vuoksi Nordicbet antaa CK:lle kertoimen 1,55, joka on lähellä totuutta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 12:59
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja jepson »

Ainakin tuohon Cannon Katcord - Armbro Waiver -pariin suhtaudun varovaisesti, sillä valmentaja Petri Salmelan Hevosurheilulle antamat kommentit Armbro Waiverista ovat todella optimistisia. Hevonen on Salmelan mukaan Oulun starttiaan paljon paremmassa kunnossa, ja päivän tilanne on "pirskatin hyvä". Voittokaan ei yllättäisi. Toki hurjassa iskussa kilpaileva Cannon Catcord ansaitsee olla lähtönsä suosikki, mutta kovin paljon Armbro Waiveria paremmaksi sitä en uskalla rankata. Jos jotain tähän pariin pelaisin, niin kokeilisin pienellä Nordicbetin ja Bet24:n kerrointa 2,1 AW:lle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


viesker
Jäsen
Viestit: 100
Liittynyt: 17.08.2005, 14:42
Pisteitä: 0

"hedareita"

Viesti Kirjoittaja viesker »

joo kyllä ehdottomasti Armbro Waiveria tossa parissa. Ja on muuten maistuva 75 varmakin. Tänään kengät pois ekan kerran ja muutenkin hieman tähdätty tähän starttiin, kun solvallasta karsittiin.
Mun löytöjä Unibetin Solomon blue chip>Barcode 2.0 ja Nordicin Dole ann>My dear Grace 2.2 tätä voi pitää helmenä. Tulee lopun tulisesti ja Hietasista paras puikoissa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


radar
Jäsen
Viestit: 169
Liittynyt: 16.10.2003, 21:58

Tuotto: -5.50 yks.

Palautus%: 69.44%

Panosten ka: 3.60 yks.

Vetoja: 5

Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja radar »

Salmelan kommenteista seuraavaa:

Onnittelut kuitenkin ensin osuneesta pelistä mutta kiinnitäisin huomiota kuitenkin Salmelan ylioptimistisiin kommentteihin. Jos Pekka Korpi on varovainen kehumaan niin Salmela ei sanojaan säästele, hevosten menestys V75:ssa on ollut viimeisten 10 vuoden vaatimatonta ennakkokehuihin ja odotuksiin nähden.
Tämä ihan varoituksena olla luottamatta P.Salmelan kommentteihin 100%sti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin