Tänään on 19.04.2024, 05:00.

Käy antamassa ääni

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

TT kirjoitti:pjl,

Ennen äänestyksen häviämistä KYLLÄ-äänillä oli 74% ja Ei-äänillä sitten se 26%. Äänestänietä oli joku 160?
Tuttua, eikun piiloon vaan...
Jotenkin vaan näyttää, että tiedotusvälineissä Veikkaus on se hyvä, joka taistelee ulkomailta tulevaa pahuutta vastaan kaikkien meidän suomalaisten hyvinvoinnin tähden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

TT kirjoitti:

Sputnik,

Tässä on kyseessä ulkomaille pelaamisen kieltäminen, ei pelkästään noiden sivujen kieli.
Juuh sisälukutaito toimii kyllä sen verran että tajusin. Ketjussa kun kuitenkin oli juttua tiettyjen kielisten sivujen sulkemisestakin (mm hollannin) niin kunhan heitin kommentin sitä vähän sivuten :wink:

Ja kyllä maailmaan kieltoja ja sääntöjä riittää joita rikotaan päivittäin...Kiellot ja säännöt muuttu vasta siten IMO kiinnostavaksi tässäkin asiassa kun kyseiset kiellot saadaan kunnolla valvonnan alaiseksi ja rangaistavaksi.Tällä hetkellä tosin mulle tulee mieleen heti enemmän keinoja kiertää ko kiellot kuin se että miten niitä saataisiin valvottua kunnolla...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Elvis
Jäsen
Viestit: 259
Liittynyt: 10.02.2003, 15:15
Pisteitä: 2

Greek games ban breaks EC rules

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Tossa pitäisi olla Euroopan Komission antama varoitus Kreikalle niitten nettipelikiellosta, mutta ainakaan mä en saanut sitä nyt toimimaan .

http://www.europa.eu.int/rapid/start/cg ... N&display=

Joten jouduin tyytymään tohon theregister.co.uk'ssa olleeseen juttuun asiassa

http://www.theregister.co.uk/content/6/31922.html

Greek games ban breaks EC rules
By Drew Cullen
Posted: 23/07/2003 at 15:51 GMT


The European Commission yesterday issued a warning against Greece for passing a law to crack down on Internet gambling.

A blanket ban was introduced in July 2002 on all electrical, electromechanical and electronic games, including computer games, in all public and private places, including cybercafés, with the exception of casinos.

The Commission thinks this is incompatible with EC Treaty provisions for the free movement of goods and services and the freedom of establishment. Also it says that Greece may have infringed EC rules that member countries should alert the Commision to national regulations at the draft stage in respect of on-line goods and services.

In a letter sent to the Greek Government in October 2002, The Commission said the ban "could in practice restrict the import of these products in contravention of the rules of the EC Treaty on the free movement of goods".

In a statement yesterday, the Commission said it now "extends its doubts regarding the compatibility of the measure with the freedoms to provide services and of establishment and with Directive 98/34....In particular, such an arrangement could be disproportionate, insofar as it tends to encompass, on the one hand, equipment (slot machines) and games of chance which might give rise to social concerns and, on the other, games of an entirely different nature which are not, in themselves, a source of particular disquiet with regard to public order or consumer protection."

The Commission has notified Greece that it is to begin infringement proceedings against the country.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tb
Jäsen
Viestit: 277
Liittynyt: 31.05.2003, 19:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tb »

Betfair protestoi Ruotsissa pelimonopolia vastaan.
http://www.betfairprotest.com/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 10:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ade »

Kuva

Tuossa toi aamulehden juttu..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 00:21
Pisteitä: 11
Viesti:

Re: Harvinaisen samaa mieltä

Viesti Kirjoittaja mikkou »

kumiluu kirjoitti:Kuuntelin Laihon vuodatuksia tänään YLEN Päivän Peilissä (ko. pätkä löytyy myös netistä Ylen sivuilta)
Mahtaakohan tuota löytyä enää mistään?

Koitin eilenillalla etsiskellä sitä Ylen sivuilta mutten onnistunut törmäämään kuin eiliseen päivän peiliin, joten jos jollakin on linkki niin laittakaa näkyviin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Punter
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 11.02.2003, 10:01
Pisteitä: 0

Nimetön petsari vastaa kumiluulle

Viesti Kirjoittaja Punter »

Vaikkakaan nimettömistä v-luista - varsinkin jos ne kohdistuvat niin ikään nimettömänä esiintyvään henkilöön - ei pitäisi provosoitua, niin en voi olla kommentoimatta kumiluun viestiä.

Olen siis tuo Radio Suomen haastattelussa ollut "nimetön petsari". Ensinnäkin nuo kommenttini oli leikattu n. tunnin haastattelusta, jonka alkuperäinen idea oli jotain ihan muuta, tuo Aamulehden juttu sattui vain tähän kohtaan ja toimittaja muutti omaa juttuaan. Vastauksiini oli siis leikattu muutaman kymmenen sekunnin pätkät, jotka olivat osittain vastauksia eri kysymyksiin.

Sitten varsinaiseen asiaan. Jos kumiluu haluaa suoraan lainata jotain, niin se pitää sitten olla lainattu oikein. On iso ero sillä, onko sana "kymmenkunta" vai"kymmeniä". Tiedän syistä, joita en nyt halua kertoa, todelliset luvut paremmin kuin ehkä kukaan suomalainen. Minä en laske ammattilaisiksi sellaisia, jotka voittavat ulkomailta (PAF ei kuulu tähän joukkoon) jonkun sata euroa kuussa, mutta saavat varsinaisen toimeentulonsa muualta, esim. leipätyöstään, vaimon kukkarosta, opintotuesta tai vaikka sossun luukulta. Näin laskien edes satoja ammattilaisia ei varmasti Suomessa ole. Toisekseen, kenen etua ajaa se jos liioittelemme numeroita? Minusta se aiheuttaa vain turhaa kiinnostusta alaan esim. verottajan taholta ja antaa Laiholle avaimet kertoa kansankusettajille, jotka lakeja säätävät, kuinka hirveän suuresta ongelmasta tässä on kyse. Tämähän on juuri se politiikka, jota Veikkaus ja virkamiehet harjoittavat.

Sitten naureskelusta: Olisiko meidän suhtauduttava noihin Laihon koohotuksiin tyyliin "hui, kauheaa, meillehän käy nyt tosiaankin hirmu huonosti, pelkäämme, antaudutaan". Parempi tapa minusta on se, että näytämme, ettei kehitystä enää voi mitenkään pysäyttää, vaan virkamiehet tuhlaavat vain aikaansa keksimällä kaikenlaisia jippoja. Ne kun voidaan aina kiertää. Näinhän asia on ja me kaikki tällä palstalla sen tiedämme.

Miksi muuten kumiluu pelaa ulkomaille? Minä ainakin pelaan nimenomaan siksi, että sieltä voittaa enemmän...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pelimanni
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 26.06.2003, 08:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Huittinen

Re: Nimetön petsari vastaa kumiluulle

Viesti Kirjoittaja pelimanni »

Punter kirjoitti:Ensinnäkin nuo kommenttini oli leikattu n. tunnin haastattelusta, jonka alkuperäinen idea oli jotain ihan muuta
Mikäköhän tuo alkuperäinen idea oli?
On iso ero sillä, onko sana "kymmenkunta" vai"kymmeniä". Tiedän syistä, joita en nyt halua kertoa, todelliset luvut paremmin kuin ehkä kukaan suomalainen.
Anteeksi nyt, mutta väitteesi siitä että tiedät tuon asian "paremmin kuin ehkä kukaan suomalainen" kuulostaa ainakin omaan korvaani todella kolkolta. En nyt halua haastaa riitaa enkä mitään muutakaan vastaavaa, mutta jos sinulla oikeasti on tästä asiasta ns. todellista tietoa(tarkkoja lukuja ei tiedä takuulla kukaan) niin kuulisin niistä mielelläni vaikkapa pm-viestillä mikäli tämä ei ole tarkoitettu kaikkien korviin. Sinällään tuollainen väite kuulostaa lähinnä huonolta vitsiltä.

Niin ja oliko kommenttisi tuossa haastattelussa "kymmenkunta" vai "kymmeniä"? Se jäi ainakin itselleni epäselväksi samalla tavalla kuin tuo haastattelu jäi ikävä kyllä kuulematta.

Muuten olen asioista täsmälleen samaa mieltä kuin sinä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Re: Nimetön petsari vastaa kumiluulle

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

pelimanni kirjoitti: Niin ja oliko kommenttisi tuossa haastattelussa "kymmenkunta" vai "kymmeniä"? Se jäi ainakin itselleni epäselväksi samalla tavalla kuin tuo haastattelu jäi ikävä kyllä kuulematta.
Eiköhän se kymmeniä ollut, kun edellisellä sivulla väitettiin kymmentä ja nyt Punter korjasi asian kymmeniin, mikä vaikuttaakin ihan realistiselta luvulta. Sehän voi tarkoittaa vaikkapa 40:tä tai 90:tä, sillä eihän kenelläkään ole tuosta tarkkaa lukua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Punter
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 11.02.2003, 10:01
Pisteitä: 0

Vielä kerran provosoiduin...

Viesti Kirjoittaja Punter »

Konsultointiyritykseni laskutus perustuu osittain asiakkaanani olevien vedonlyöntitoimistojen suomalaisasiakkaiden määrään. Asiakkaanani on tälläkin hetkellä monta toimistoa, joilta joko saan siitä raportit tai pääsen suoraan tietokantaan näkemään luvut. Olen päätynyt arvioihini suhteuttamalla näitä lukuja samojen asiakkaiden aiempiin lukuihin ja vastaaviin tietoihini aiemmin asiakkaanani olleista toimistoista, keskusteluihin ei-asiakkaanani olevien toimistojen edustajien kanssa sekä firmojen (toki vain olettamaani) asemaan ja sen kehitykseen Suomessa. Aika vaikeasti sanottu, mutta varmasti jäi siltikin vielä joku yksityiskohta sanomatta, jonka takia joku voi juttua halutessaan jatkaa. Minä en sitä aio enää tehdä, vaikka joku ilmoittaisi omaavansa sittenkin vielä vähän enemmän tai tarkempaa tietoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kumiluu
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.03.2003, 08:52
Pisteitä: 0

Kumiluu vastaa nimettömälle petsarille...

Viesti Kirjoittaja kumiluu »

Ensinnäkin - tarkoitukseni ei ollut vittuilla kenellekään. Toin vain esiin sen vaikutelman, minkä minä sain tuosta Päivän Peilin jutusta, piste. Käymieni keskustelujen perusteella en ollut ainoa, joka oli samanlaisen vaikutelman saanut. Arvosteluni ei kohdistunut kehenkään nimettyyn henkilöön, vaan ainoastaan tähän "nimettömän petsarin" haastatteluun. Jos siitä joku vetää herneen nenään, niin sille minä en voi mitään...

Jos luit nuo kommenttini oikein, niin huomasit että pidin mahdollisena myös sitä että nuo heitot oli irroitettu jostain isommasta kokonaisuudesta...kuten tässä tapauksessa siis oli tehtykin. Lopputulos oli mielestäni kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvä. En lähde tarkemmin arvailemaan, oliko jutun tehneen toimittajan pakko pätkiä mahdollisimman monta irrallista heittoa tuohon Päivän Peilin juttuun aikarajoitusten vuoksi vai oliko tarkoituskin saada haastattelu kuullostamaan sekavalta.

Ok, sinulla on siis faktat käytössä - hyvä. Minäkin kuvittelen tietäväni noista luvuista enemmän kuin keskivertopetsari, mutta saatan toki olla väärässä...Siitä olemme samaa mieltä, että ei ole mitään mieltä suurennella noita lukuja.

En ole sitä mieltä, että Laihon keksintöihin olisi suhtauduttava kauhistelemalla...mutta myös tuo Laiholle naureskelu ei mielestäni jättänyt asiallista vaikutelmaa. Ja asiallinen vaikutelmahan kannattaa petsareista antaa, eikö? Ja jos en ihan väärin muista, niin siinä haastattelussa naureskeltiin jotenkin siten että "kyllähän suomalaiset osaa englantia sen verran että pärjäävät englanninkielisilläkin sivuilla jos suomenkieliset suljetaan". Kysehän on käsittääkseni siitä, että Laihon porukka haluaisi evätä suomalaisilta petsareilta pääsyn kaikenkielisille sivustoille?

Kuka muuten on sanonut että Kumiluu pelaa ulkomaille... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

maalissa tasaista...

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 17:25
Pisteitä: 0

Re: Nimetön petsari vastaa kumiluulle

Viesti Kirjoittaja J.R. »

Punter kirjoitti:Vaikkakaan nimettömistä v-luista - varsinkin jos ne kohdistuvat niin ikään nimettömänä esiintyvään henkilöön - ei pitäisi provosoitua, niin en voi olla kommentoimatta kumiluun viestiä.

Olen siis tuo Radio Suomen haastattelussa ollut "nimetön petsari". Ensinnäkin nuo kommenttini oli leikattu n. tunnin haastattelusta, jonka alkuperäinen idea oli jotain ihan muuta, tuo Aamulehden juttu sattui vain tähän kohtaan ja toimittaja muutti omaa juttuaan. Vastauksiini oli siis leikattu muutaman kymmenen sekunnin pätkät, jotka olivat osittain vastauksia eri kysymyksiin.

Sitten varsinaiseen asiaan. Jos kumiluu haluaa suoraan lainata jotain, niin se pitää sitten olla lainattu oikein. On iso ero sillä, onko sana "kymmenkunta" vai"kymmeniä". Tiedän syistä, joita en nyt halua kertoa, todelliset luvut paremmin kuin ehkä kukaan suomalainen. Minä en laske ammattilaisiksi sellaisia, jotka voittavat ulkomailta (PAF ei kuulu tähän joukkoon) jonkun sata euroa kuussa, mutta saavat varsinaisen toimeentulonsa muualta, esim. leipätyöstään, vaimon kukkarosta, opintotuesta tai vaikka sossun luukulta. Näin laskien edes satoja ammattilaisia ei varmasti Suomessa ole. Toisekseen, kenen etua ajaa se jos liioittelemme numeroita? Minusta se aiheuttaa vain turhaa kiinnostusta alaan esim. verottajan taholta ja antaa Laiholle avaimet kertoa kansankusettajille, jotka lakeja säätävät, kuinka hirveän suuresta ongelmasta tässä on kyse. Tämähän on juuri se politiikka, jota Veikkaus ja virkamiehet harjoittavat.

Sitten naureskelusta: Olisiko meidän suhtauduttava noihin Laihon koohotuksiin tyyliin "hui, kauheaa, meillehän käy nyt tosiaankin hirmu huonosti, pelkäämme, antaudutaan". Parempi tapa minusta on se, että näytämme, ettei kehitystä enää voi mitenkään pysäyttää, vaan virkamiehet tuhlaavat vain aikaansa keksimällä kaikenlaisia jippoja. Ne kun voidaan aina kiertää. Näinhän asia on ja me kaikki tällä palstalla sen tiedämme.

Miksi muuten kumiluu pelaa ulkomaille? Minä ainakin pelaan nimenomaan siksi, että sieltä voittaa enemmän...
Ihan mielenkiinnosta miksi siellä radiossa pitää esiintyä nimettömänä? Onko tämä niin hämäräperäistä touhua, ettei omalla nimellään pysty? Antaa vain todella hämäräperäisen kuvan koko touhusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


666555
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 23.08.2003, 06:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja 666555 »

Koska kellään ei näytä olevan tarkkaa käsitystä minkälaisia rajoituksia
pelaamiseen suunnitellan niin olisi hienoa jos asiantunteva
toimittaja tekisi jutun siitä mitä sisäministeriö todella aikoo.
Esim. Riku Niittynen voisi tehdä tällaisen jutun hesariin jossa hän
todella nyhtäisi tarkkaa tietoa.
Tämä nyt on vaan hurskas toivomus mutta jos joku tuntee Niittysen
tai jonkun muun todella vedonlyöntiä ymmärtävän toimittajan
niin voisi yrittää vaikuttaa asiaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

ari

Minikommentit


Punter
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 11.02.2003, 10:01
Pisteitä: 0

Vastaus J.R:lle

Viesti Kirjoittaja Punter »

Siksi, etten halua olla ennakkotapaus siitä, miten ulkomailta saatuja voittoja verotetaan. En halua, että kukaan alkaa tonkimaan pankkitilejäni.

Jos tällaisista asioista olisi selvät ohjeet, jotka kaikki tietävät, tilanne olisi ihan toinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Tuli tänään Suomen gallupin järjestäma ja Veikkauksen kustantama pyyntö osallistua tutkimukseen, joka koskee ulkomaille pelaamista. On varmaan tullut kaikille muillekin OnNet asiakkaille. Pitänee varmaan käydä jossain vaiheessa vilkaisemassa, vai onko joku jo osallistunut?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Elvis
Jäsen
Viestit: 259
Liittynyt: 10.02.2003, 15:15
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Tuli tänään Suomen gallupin järjestäma ja Veikkauksen kustantama pyyntö osallistua tutkimukseen, joka koskee ulkomaille pelaamista. On varmaan tullut kaikille muillekin OnNet asiakkaille. Pitänee varmaan käydä jossain vaiheessa vilkaisemassa, vai onko joku jo osallistunut?
Mulle ei ole tullut tota, enkä tiedä edes mitä siinä kysytään, mutta mä luulen, että tolla vaan halutaan jonkinlainen tutkimustulos siitä, miten moni pelaa ulkomaille ja minkä kokoinen ongelma toi on! Eli halutaan vaan antaa esim sisäministeriölle (tai mikä lieneekään) jonkinlainen tekosyy ryhtyä järeisiin toimiin tollasen toiminnan kitkemiseksi :twisted: .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Punter
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 11.02.2003, 10:01
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Punter »

Maugella on menossa polli, mihin toimistoihin pelaatte. Käykääpä äänestämässsä, niin saadaan lisää mielenkiintoista spekuloitavaa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Elvis kirjoitti:
Tuli tänään Suomen gallupin järjestäma ja Veikkauksen kustantama pyyntö osallistua tutkimukseen, joka koskee ulkomaille pelaamista. On varmaan tullut kaikille muillekin OnNet asiakkaille. Pitänee varmaan käydä jossain vaiheessa vilkaisemassa, vai onko joku jo osallistunut?
Mulle ei ole tullut tota, enkä tiedä edes mitä siinä kysytään, mutta mä luulen, että tolla vaan halutaan jonkinlainen tutkimustulos siitä, miten moni pelaa ulkomaille ja minkä kokoinen ongelma toi on! Eli halutaan vaan antaa esim sisäministeriölle (tai mikä lieneekään) jonkinlainen tekosyy ryhtyä järeisiin toimiin tollasen toiminnan kitkemiseksi :twisted: .

Juuri tuota minäkin epäilen. Kerätään ensin tiedot ja kävellään sitten kaavakkeet kädessä sisäasiainministeriöön vaatimaan lakimuutosta, koska noin ja noin moni pelaa noin ja noin paljon ulkomaille. Taidankin piruuttani osallistua siihen kyselyyn ja ilmoittaa, etten ole koskaan kuullutkaan mistään ulkolaisista bookkereista.
Ovelasti kysely on verhoiltu "Veikkauksen toiminnan kehittämiseksi", vaikka todellinen syy on "lakimuutoksen aikaansaamiseksi".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Onhan se minunkin osallistuttava tähän keskusteluun. Se mikä minua ihmetyttää suuresti tässä koko typeryydessä on se, ettei julkisuuteen nouse ketään vedonlyönnin puolestapuhujaa. Luulisi että olisi myös "vihjepuljujen" pitäjien intresseissä pitää internet-vedonlyönti edelleen ainakin tällä tasolla sallittuna. Jos Laiho & co onnistuu kuin onnistuukin kieltämään vedonlyönnin Suomessa, mistä esim. Essu ja Jompe sitten saavat rahansa? Tuskin heillä ulkomaisia asiakkaita on riittämiin.

Jos minulla olisi toimeentulo kiinni tuosta asiasta ja havaitsisin julkisuudessa levitettävän siis aivan täyttä roskaa, niin totta hitossa minä jotain sanoisin. Varsinkin kun Vuoksenmaata ihmiset voivat jopa kuunnella, ei jollakin nimettömällä vedonlyöjällä tai vaikka Vedonlyöjä Virtasellakaan ole minkäännäköistä mahdollisuutta saada ääntään kuuluviin niin että sillä jotain vaikutusta olisi.

Henkilökohtaisesti olen pelännyt jo pitkään, että eiköhän ne koopäät pyydä valtiota apuun kun muut tulee ja jyrää. Ja helppohan kansanedustajat ynnä muut konttorirotat on saada mukaan, kun väläyttelee tuollaisia täysin tuulestatemmattuja 50 000 ihmisen työllistäviä juttuja. Huh. No joo, ei tämäkään teksti edesauta vedonlyönnin täysimääräistä sallimista Suomessa, mutta paine kattilassa laski riittävästi...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Berrie kirjoitti:Onhan se minunkin osallistuttava tähän keskusteluun. Se mikä minua ihmetyttää suuresti tässä koko typeryydessä on se, ettei julkisuuteen nouse ketään vedonlyönnin puolestapuhujaa. Luulisi että olisi myös "vihjepuljujen" pitäjien intresseissä pitää internet-vedonlyönti edelleen ainakin tällä tasolla sallittuna. Jos Laiho & co onnistuu kuin onnistuukin kieltämään vedonlyönnin Suomessa, mistä esim. Essu ja Jompe sitten saavat rahansa? Tuskin heillä ulkomaisia asiakkaita on riittämiin.

Jos minulla olisi toimeentulo kiinni tuosta asiasta ja havaitsisin julkisuudessa levitettävän siis aivan täyttä roskaa, niin totta hitossa minä jotain sanoisin. Varsinkin kun Vuoksenmaata ihmiset voivat jopa kuunnella, ei jollakin nimettömällä vedonlyöjällä tai vaikka Vedonlyöjä Virtasellakaan ole minkäännäköistä mahdollisuutta saada ääntään kuuluviin niin että sillä jotain vaikutusta olisi.

Henkilökohtaisesti olen pelännyt jo pitkään, että eiköhän ne koopäät pyydä valtiota apuun kun muut tulee ja jyrää. Ja helppohan kansanedustajat ynnä muut konttorirotat on saada mukaan, kun väläyttelee tuollaisia täysin tuulestatemmattuja 50 000 ihmisen työllistäviä juttuja. Huh. No joo, ei tämäkään teksti edesauta vedonlyönnin täysimääräistä sallimista Suomessa, mutta paine kattilassa laski riittävästi...

Itse asiassa laitoin ESBC:lle jokin aika takaperin jopa mailin, että ottaisivat asian esille. Vaan eipä ole ainakaan vielä näkynyt vaikka luulisi, että heitäkin asia koskettaa melko läheisesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Luokkahitsari
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 01.09.2003, 14:53
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja Luokkahitsari »

winorloose kirjoitti:
Berrie kirjoitti:Onhan se minunkin osallistuttava tähän keskusteluun. Se mikä minua ihmetyttää suuresti tässä koko typeryydessä on se, ettei julkisuuteen nouse ketään vedonlyönnin puolestapuhujaa. Luulisi että olisi myös "vihjepuljujen" pitäjien intresseissä pitää internet-vedonlyönti edelleen ainakin tällä tasolla sallittuna. Jos Laiho & co onnistuu kuin onnistuukin kieltämään vedonlyönnin Suomessa, mistä esim. Essu ja Jompe sitten saavat rahansa? Tuskin heillä ulkomaisia asiakkaita on riittämiin.

Jos minulla olisi toimeentulo kiinni tuosta asiasta ja havaitsisin julkisuudessa levitettävän siis aivan täyttä roskaa, niin totta hitossa minä jotain sanoisin. Varsinkin kun Vuoksenmaata ihmiset voivat jopa kuunnella, ei jollakin nimettömällä vedonlyöjällä tai vaikka Vedonlyöjä Virtasellakaan ole minkäännäköistä mahdollisuutta saada ääntään kuuluviin niin että sillä jotain vaikutusta olisi.

Henkilökohtaisesti olen pelännyt jo pitkään, että eiköhän ne koopäät pyydä valtiota apuun kun muut tulee ja jyrää. Ja helppohan kansanedustajat ynnä muut konttorirotat on saada mukaan, kun väläyttelee tuollaisia täysin tuulestatemmattuja 50 000 ihmisen työllistäviä juttuja. Huh. No joo, ei tämäkään teksti edesauta vedonlyönnin täysimääräistä sallimista Suomessa, mutta paine kattilassa laski riittävästi...

Itse asiassa laitoin ESBC:lle jokin aika takaperin jopa mailin, että ottaisivat asian esille. Vaan eipä ole ainakaan vielä näkynyt vaikka luulisi, että heitäkin asia koskettaa melko läheisesti.
Suattaapi olla, että huomenna aihetta käsitellään Sport FM:n ravi-eventissä. Joten virittäkää vastaanottimet oikealle taajuudelle (itse lienen Vermossa) ja kertokaa sitten minullekin jos muistin oikein. Toivoni mukaan paikalla olisi myös ns. tunnettuja pelimaailman ääniä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Luotan vain itseeni, muut maksaa käteisellä.

Minikommentit


Pete Bee
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 02.09.2003, 13:10
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pete Bee »

Toi hollannin päätös on täysin valvomaton. Ainoa kohta, jota tossa pystytään valvoon, on .nl - osoitteiden kielto. Kuinka kukaan voi kuvitella, että buukkerit rupee tekee softamuutosta asiakkaiden ja maan valvomiseksi.

Maakohtaisia ip-osoitteita ei voida sulkea pois, koska päätös puhuu vakinaisista asukkaista. Jos mä meen käymään meidän puukenkäkonttorissa, niin päätöksen mukaan mä saan pelata. Samoin veli Vim kun hän tulee Suomeen.

Eikö kerrointarjouksen osto ole verrattavissa mihin tahansa nettituotteen ostoon? Miksi Haka-Jaro ht/ft 1/2 kerrointarjous 120 olis erilainen ostos kun retkiteltan osto www.kusetus.com firmasta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Pete Bee kirjoitti:Toi hollannin päätös on täysin valvomaton. Ainoa kohta, jota tossa pystytään valvoon, on .nl - osoitteiden kielto. Kuinka kukaan voi kuvitella, että buukkerit rupee tekee softamuutosta asiakkaiden ja maan valvomiseksi.

Maakohtaisia ip-osoitteita ei voida sulkea pois, koska päätös puhuu vakinaisista asukkaista. Jos mä meen käymään meidän puukenkäkonttorissa, niin päätöksen mukaan mä saan pelata. Samoin veli Vim kun hän tulee Suomeen.

Eikö kerrointarjouksen osto ole verrattavissa mihin tahansa nettituotteen ostoon? Miksi Haka-Jaro ht/ft 1/2 kerrointarjous 120 olis erilainen ostos kun retkiteltan osto www.kusetus.com firmasta?
Eli Amsterdamissakin Hollantilainen "Veli Van Der Shiirer" pystyy pelaamaan Ajaxia ulkomaisille bookkereille kaikesta huolimatta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 17:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

Kysyinpä parilta Hollantilaiselta kaverilta asiaa ja sanoivat, ettei pysty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


Pete Bee
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 02.09.2003, 13:10
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pete Bee »

Eli buukkerit ( tai ainakin jotkut ) on vetäny laiskinta linjaa, eli jos kotiosoite on Hollannissa, niin tylysti laudat eessä ovien. Eihän buukkereilta koskaan tuu kotipostia, joten osoite ulkomaille vaan :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin