Tänään on 29.03.2024, 03:06.

Tennis pe 14.07

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Tennis pe 14.07

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Synsam Swedish Open, Båstad

Juan Carlos Ferrero - Jarkko Nieminen 2-1 4.50 (Bet365)

Hiukan sinivalkoisin lasein tästä saa aika lailla tasabuukkimatsin. Jarkon voittokerroin on laskussa, mutta valitaan tämä eräpeli, johon sopiva kerroinkin löytyi.
Espanjalainen ei ole enää parhaiden päiviensä vedossa. Täällä kaatanut pari heikkoa (rankingissa Eleskovic 579 ja Marach 79) ja oli ekalla kolmessa ruotsalaisnuorukaisen kanssa eikä koko kaudella ole saavuttanut mitään mainittavaa.
Jarkon saavutukset kaikki tietävätkin ja omien sanojensa mukaan alustan vaihto ei tuottanut vaikeuksia. On tällä hetkellä mielestäni myös mentaalisesti kovemmassa kunnossa kuin JCF. Täällä ollut jo molemmissa aiemmissaan kolmessa (Chela ja Dlouhy) ja ei kahta ilman kolmatta (?). Jarkko pelaa paljon näitä kolmieräisiä paras kolmesta matseissaan (tällä kaudella ~38%). Tässäkin mennään todennäköisesti kolmeen ja uskotaan, että Jarkko vie.

ATP - Allianz Suisse Open, Gstaad

Richard Gasquet - Gaston Gaudio 2.38 (- komissio) (Betfair)

Argentiinalaisen kausi ei ole mennyt aivan entiseen malliin, mutta 18-10 saldo massalla ei ole huono. Roland Garrosissa Gaudio antoi poikkeuksellisen masentuneita lausuntoja pelihaluistaan ennen peliään 3.kiekalla Ferreroa vastaan, mutta voitti matsin kuitenkin suoraan kolmessa. Täällä kaksi suoraa voittoa (Daniel ja C.Rochus) ja oli kovilla vain Danielin kanssa ekassa erässä (tiebreak).
Ranskalaisella paljon vähemmän kokemusta alustalta ja kaudella pelannutkin vain 10 massamatsia. Voittanut täällä molemmat matsinsa (Greul ja Vik) suoraan ja eilinen voitto Vikistä (6-1,6-1) oli vakuuttava. Mutta kumpikaan vastuksista ei ole kummoinen massalla.
Keskinäiset 2-0 Gaudiolle ja kun tähän lisää sen, että Gaston puolustaa viimevuotista titteliään täällä, saan argentiinalaisen tässä pelattavaksi kerroinasettelun huomioiden!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Samaa mieltä Timon kanssa Gaudiosta ja tuo kerroin on pikkaisen alaspäin tullutkin.

Callerin uskon pistävän Söderlingin lujille. Callerille 50% Söderlingin kotiedun kanssa. Pinnaclella 2,22. Prosentteihin vaikuttamatta Callerin voitto Almagrosta vaikuttavampi kuin Soderlingin voitto Ferreristä.

Davydenko - Massu ottelussa raha on ilmeisesti liikkunut Davydenkon taakse, Massun kertoimen noustua jo 3,41:een Pinnaclella. Aika hulppeana ylikertoimena pitäisin tai sitten jokin asia jää tiedostamatta. Kukistihan Davydenko Massun helpohkosti samantapaisesti käyttäytyvällä alustalla Hamburgissa vähän aikaa sitten, mutta nyt pitäisin "hetken kuntoa" Massun puolella.

Lisäksi vielä hatkinnan alla Korolevin voitto Robredosta. 3,41 Pinnaclella ja jos kerroin tuosta nousee lähtee ainakin peleihin. Waske oli eilen lievästi sanottuna aseeton Robredoa vastaan, mutta Korolev tarjoaa vähintäänkin astetta kovemman vastuksen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin