Tänään on 16.04.2024, 17:32.

Luottokorttiveloitukset

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
Punainen koira
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 11.07.2004, 23:23
Pisteitä: 0

Luottokorttiveloitukset

Viesti Kirjoittaja Punainen koira »

Törmäsin tässä itse ihan mielenkiintoiseen juttuun. Siirsin parbetille pari tonnia visan kautta useammissa erissä ja veloitus kirjataan kortille siten, että vaikka olisit ottanut ulos suuremman summan ei kortti toimi, koska katevaraukset painavat kortin toimintaa. Soitin luottokuntaan ja kysyin asiasta, he vain kertoivat ettei jotkut peliyhtiöt tee veloituksia kuin kerran kuussa ja näin ollen kortti saattaa olla loppukuukauden kiiinni vaikka katetta löytyisi. Että olkaahan varovaisia. :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Esim:
- Visan luottoraja: 500 eur

-> Talletat rahaa esim. Parbetille 500 eur
-> Tili on nollissa nyt, joten kotiutat esim. Ladbrokesilta 300 eur Visalle
(bookkereiden nimet ei relevantteja)

Lopputuloksena voisi kuvitella että visalla olisi 300 eur käyttövaraa mutta siellä on tasan 0. Johtuu siitä, että luottokunnan poliitikan mukaan tällainen pelitileiltä kotiuttelu ei ole Visan käyttötarkoituksen mukaista bla bla bla (näin itse sanoivat), joten ne täysin omasta veemäisyydestään johtuen (näin itse päättelin) maksavat noi rahat käyttöösi vasta kuun vaihteessa. Toi peliyhtiöiden kotiutus on aivan silkkaa paskaa, joka ikinen bookkeri on siirtänyt rahat Visalle alle viikossa mitä olen elämäni aikana kotiuttanut.

Vaikka katsoisit nettipankista että saldo on päivittynyt, ja tässä tapauksessa se olisi 300 eur, niin näin ei todellisuudessa ole. En tiedä mikä on tilanne muiden korttien kanssa, mutta Visan kanssa on näin ja asiaa olen aika monesti kysellyt.

Ongelman on kuitenkin olemassa ratkaisu: tee normaali viitteellinen tilisiirto. Sillä ei ole väliä tuleeko raha omalta vai naapurisi tililtä, mutta jokainen visan omistaja on varmaan tajunnut että Visa-laskun tili ja viite on joka ikinen kuukausi aina sama. Joten voit lyhentää visan laskuasi milloin vain ko. tilille ja ko. viitteellä.
-> eli jos haluaa saada Visaan lisää virtaa kesken kuukauden, niin toi on ainoa tapa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Juurikin näin, timanttinen kirjoitus Neolta. Lisään kuitenkin vielä yhden asian. Viime kuussa meikäläisellä oli pari tonnia plussaa Visalla ja olisin halunnut kotiuttaa kaiken plussan tilille; ei onnistunut ennen tämän kuun 10. päivää, kuten arvata saattaa. Kysyin Luottokunnasta, eikö tämä ole pakollista rahan lainaamista heille nollakorolla. Sain vastauksen että "on tästä meillekin kuluja". Kysyin "mitä kuluja, eikö LK sijoitakaan ylimääräisenä makaavia rahoja johonkin mistä ottaa korot!?!". Vastaus: "en kommentoi". Kysyin uudelleen, miksi LK pitää väkisin rahojani itsellään. Vastaus "koska tämä on tapa". Kysyin, "kenen idea tämä on, kenelle voin valittaa". Vastaus: "Soita luotonvalvontaan vaikka ei se valitus mitään auta. Ei tästä kannata jankuttaa". Lopetin puhelun.

Että näin meillä päin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

JAH kirjoitti:Juurikin näin, timanttinen kirjoitus Neolta. Lisään kuitenkin vielä yhden asian. Viime kuussa meikäläisellä oli pari tonnia plussaa Visalla ja olisin halunnut kotiuttaa kaiken plussan tilille; ei onnistunut ennen tämän kuun 10. päivää, kuten arvata saattaa. Kysyin Luottokunnasta, eikö tämä ole pakollista rahan lainaamista heille nollakorolla. Sain vastauksen että "on tästä meillekin kuluja". Kysyin "mitä kuluja, eikö LK sijoitakaan ylimääräisenä makaavia rahoja johonkin mistä ottaa korot!?!". Vastaus: "en kommentoi". Kysyin uudelleen, miksi LK pitää väkisin rahojani itsellään. Vastaus "koska tämä on tapa". Kysyin, "kenen idea tämä on, kenelle voin valittaa". Vastaus: "Soita luotonvalvontaan vaikka ei se valitus mitään auta. Ei tästä kannata jankuttaa". Lopetin puhelun.

Että näin meillä päin.
Samoja on kyselty LK:sta... Yksi keino on että tekee Visalle kotiutuksen n. viikko ennen kuun loppua. Jos VISA lasku tulee kuun viimeinen päivä, niin voi soittaa heille ja pyytää credittiä ko. kuun laskusta (eivät ilmeisesti tajua sitä itse välttämättä). Jos credittiä on enemmän kuin laskun summa niin loppu hyvittyy sitten seuraavassa kuussa. Eivät tosin maininneet tuosta 10. päivä jutusta mitään :shock:

Joo ja ei kannata yllättyä jos seuraavassa kuussa tulee kuitenkin karhu että edellisen kuun lasku on maksamatta, ainakin jos visalasku on suoraveloituksessa. Tuli nimittäin seuraavassa kuussa samana päivänä seuraavan kuun lasku jossa credit näkyi ihan oikein ja karhukirje jossa väitettiin että lasku on maksamatta. Bollocks :twisted:

Että ei muuta kuin VISA vinkumaan ja pelivoitoilla maksaa sitten bensa, rafla & kauppalaskut pois :lol:

Mutta, mieluummin siis rahansiirrot MB:llä ja Netellerillä..... Vaikka ihmeviiveitä niissäkin on bookkerilta tilille päin siirroissa... Betssoniltakin tein lauantaina 2 kotiutusta ja tänään oli niistä eka tullut MB:lle.

-Strat

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Juu hankin kanssa joskus Neteller-tilin ihan sen takia että on joku tili mihin rahan saa heti, eikä 3-4 päivän päästä. Tai näin minulle ainakin silloin mainostettiin, että heti on rahat netellerissä kun bokkerilta kotiuttaa ja sit voi laittaa toiselle tilille samantien. Vaan päivän viivettä on Netellerin kanssa kokoajan ollut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Punainen koira
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 11.07.2004, 23:23
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Punainen koira »

Joo no mitä tähän nyt sitten vielä lisäisi. Vituttaa aivan äärettömästi siirtää omalta tililtä rahaa visalle jossa katetta piisaa, ihan vaan sen takia ettei mitään varsinaista syytä edes ole. Eli todella tyhjentävää politiikkaa luottokunnalta. Kyllä heille kelpaa komissiot siirtojen päälle, mutta kotitutukset sitten tosiaan hoidetaan näin.

Asiaa voi kritisoida ja ja siihen voi olla pettynyt, mutta sepä ei juuri auta ketään. Itseni kannalta tilanne lienee nyt se, että nettelleriä pitänee ruveta käyttämään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peluri
Jäsen
Viestit: 206
Liittynyt: 04.05.2004, 13:27
Pisteitä: 6

Viesti Kirjoittaja Peluri »

Mulla on parempia kokemuksia Visasta. Jos nyt mulla on elokuun tapahtumat tulossa maksuun syyskuun lopussa, niin kotiutukset syyskuussa kuittaa niitä eikä vasta syyskuun tapahtumia kuten joskus kuulee väitettävän. Ei ole tullut karhukirjettä eikä viivästyskorkoa kun hoitaa eräpäivänä mahdollisen erotuksen. Ymmärrän kyllä LK:ta, jos ei satu olemaan varaa maksaa Visa-laskua mutta kuluvan kuun saldossa on varaa, esim. Ladsin kautta voisi maksupäivää siirtää kuukaudella :)

Myös Neon kuvaileman tilanteen olen saanut korjattua: viewtopic.php?p=61622#61622

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tomzie
Jäsen
Viestit: 296
Liittynyt: 29.01.2004, 10:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tre

Viesti Kirjoittaja Tomzie »

Peluri kirjoitti:Jos nyt mulla on elokuun tapahtumat tulossa maksuun syyskuun lopussa, niin kotiutukset syyskuussa kuittaa niitä eikä vasta syyskuun tapahtumia kuten joskus kuulee väitettävän.

Mulla on toiminut samalla tavalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

When life hands you lemons, ask for a bottle of tequila and salt.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin