Tänään on 24.04.2024, 13:35.

NHL 06-07 joukkueanalyysit ja rankingit

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

NHL 06-07 joukkueanalyysit ja rankingit

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

NHL 06-07 joukkueanalyysit ja rankingit

Potkaistaas tämänkin sarjan spekuloinnit käyntiin täällä. Ylikerroin.comin NHL Tietäjät korjannevat kaikki mahdolliset (ja mahdottomat) asiavirheet 8)

Ottawa

05-06 runkosarja
Pisteet: 113 (2.)
Tehdyt maalit: 314 (1.)
Päästetyt maalit: 211 (3.)
Ylivoima: 21 % (4.)
Alivoima: 85 % (4.)

05-06 pudotuspelit
Ottawa - Tampa Bay voitot 4-1
Buffalo - Ottawa voitot 4-1

Tärkeimmät tulleet
G Martin Gerber ** 60 ottelua torjunta-% 90,6 % / maalit 2,78 ( Carolina )
D Joe Corvo * 81 ottelua 14 + 26 = 40 pts. / +16 / 38min ( Los Angeles )
D Tom Preissing * 74 ottelua 11 + 32 = 43 pts. / +17 / 26min ( Los Angeles )
C Aleksei Kaigorodov * ( Magnitokorsk )
LW Dean McAmmond * 78 ottelua 15 + 22 = 37 pts. / -25 / 32min ( Los Angeles )

Tärkeimmät lähteneet
D Zdeno Chara *** 71 ottelua 16 + 27 = 43 pts. / +17 / 135min
D Dominik Hasek *** 43 ottelua torjunta-% 92,5 % / maalit 2,09
C Bryan Smolinski ** 81 ottelua 17 + 31 = 48 pts. / +8 / 46min
LW Martin Havlat ** 18 ottelua 9 + 7 = 16 pts. / +6 / 4min

Avainpelaajat

Hyökkäys
RW Daniel Alfredsson *** 77 ottelua 43 + 60 = 103 pts. / +29 / 50min
LW Dany Heatley *** 82 ottelua 50 + 53 = 103 pts. / +29 / 86min
C Jason Spezza *** 68 ottelua 19 + 71 = 90 pts. / +23 / 33min

Puolustus
D Wade Redden *** 65 ottelua 10 + 40 = 50 pts. / +35 / 63min
D Andrej Meszaros ** 82 ottelua 10 + 29 = 39 pts. / +34 / 61min

Maalivahdit
G Martin Gerber ** 60 ottelua torjunta-% 90,6 % / maalit 2,78 ( Carolina )

Loukkaantuneet
D Wade Redden *** QUESTIONABLE
D Anton Volchenkov ** QUESTIONABLE

D Joe Corvo * OUT

Ranking A
Mahtava joukkue runkosarjassa, ei ole pärjännyt playoffeissa. Vaikka lähteneitä on vaikea korvata, varsinkin Charaa, Ottawa on niin laadukas joukkue hyökkäyspäässä ykkösketjunsa Heatley-Spezza-Alfredsson johdolla, että säilyttää asemansa parhaiden joukkueiden tasolla.
Ottawa on paperilla viime kautta heikompi sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, mutta joukkueesta löytyy potentiaalisia hyökkääjiä (Eaves, Kelly, Kaigorodov) ja joukkueen superketju saatetaan jälleen hajottaa että tulivoimaa riittäisi useampaan ketjuun, kuten viime kauden lopulla tehtiin.
Charan lähtöä paikkaamaan hankittiin hyvän kauden San Josessa pelanneet Preissing sekä Los Angelesin puolustusta pystyssä pitänyt Corvo, kahden Superpakin (Chara-Redden) sijasta Ottawalla on nyt 1 Superpakki ja 3 hyvää puolustusparia.
Hasekin lähdettyä Ottawassa ei ole selkeää ykkösveskaria, mutta hyvä maalivahtikaksikko Gerber-Emery.
Joe Corvon lisäksi Ottawan sairaslistalle liittyi kaksi vielä tärkeämpää pakkia, Redden ja Volchenkov, joten Ottawalla saattaa olla vaikeuksia saada kolmea kunnollista puolustusketjua kasaan kauden avausotteluun Torontoa vastaan (pitkäaikaispotilas Corvo sivussa varmasti).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Ei nyt mitenkään liity aiheeseen, mutta kun ei tullut NHL:ää pahemmin seurailtua viime vuonna, niin ei ole tietoa miten jenkkivälittäjät määrittelevät nykyään vedon tuloksen. Lasketaanko jatkoaika mukaan, vai onko siirrytty 60 minuuttiin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lalli20003
Jäsen
Viestit: 102
Liittynyt: 02.03.2004, 15:02

Tuotto: +4.15 yks.

Palautus%: 131.32%

Panosten ka: 3.31 yks.

Vetoja: 4

Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja lalli20003 »

Minnesota

05-06 runkosarja
Pisteet: 84 (22.)
Tehdyt maalit: 231
Päästetyt maalit: 215
Ylivoima: 17%
Alivoima: 87.4%


05-06 pudotuspelit
Ei päässyt pudotuspeleihin

Tärkeimmät tulleet


Niklas Bäckström
Petteri Nummelin
Branko Radivojevic
Pavol Demitra
Keith Carney
Kim Johnson
Mark Parrish


Avainpelaajat

Hyökkäys
C Brian Rolston
LW Pavol Demitra
RW Marian Gaborik

Puolustus
D Kim Johnson *½
D Martin Skoula *½
(D Petteri Nummelin) ?

Maalivahdit

G Manny Fernandez **

Loukkaantuneet
_



Ranking C++/B-

Minnesotalla on mielestäni paperilla hieman parempi joukkuen kuin viime vuonna. On tehty hyviä hankintoja ja satsattu hieman sinne hyökkäypäähänkin kerrankin. Minnesotalla on viime vuosien tapaan erittäin puolustusvoittoinen joukkue joka päästää vähän maaleja mutta valitettavasti verkot toisessa päässä ei pahemmin heilu. Minnesotalla on kylläkin potentiaalia parantaa hyökkäyspäässä. Kaksikko Demitra-Gaborik tulee olemaan yksi pelätyimmistä tutkapareista liigassa ainakin paperilla... Petteri Nummelin on suuri kysymysmerkki taino paremminkin että miten hän sopeutuu pelityyliin. Jos kaikki osuu nappiin uskoisin Petterin olevan loistava lisä Minnesotan ylivoimaan joka ei viime vuonna ollut mikään murhaavan tehokas!
Näin ennakkoon katsottuna uskoisin että Minnesotasta voi alkukaudesta etenkin saada pieniä ylikertoimia viime kauden menestyksen takia. Edellytyksiä löytyy mielestäni jopa playoff kotiedun saavuttamiseen!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Kommentteja St.Louisista, Ylikerroin.comin NHL Tietäjät varmaan korjailee mokat, ja foorumilta saattaa löytyä sellaisia yhtä joukkuetta erityistarkkaan seuraavia tietopankkeja, joilta me muut saadaan tärkeää tietoa vetoja varten 8)

St.Louis on yksi mun näkemysjoukkueita, PUOLESTA

Plussat

+ Ei menettänyt ketään tärkeää pelaajaa, ja oli yksi siirtomarkkinoilla eniten vahvistuneista joukkueista. Hankinnoista 5/7 on tällä kaudella jopa avainroolissa. St.Louis vahvistui selvästi hyökkäyspäässä, aika selvästi myös maalivahtipelissä ja vielä hieman puolustuksen osalta. Tehdyissä maaleissa voi odottaa selvää parannusta paremman materiaalin ansiosta, mutta myös päästettyjen maalien voi olettaa putoavan, kun joukkue parempien pelaajien turvin pitää kiekkoa paljon viime kautta enemmän (viime kaudella moni Key Player oli sivussa n. puoli kautta tai kymmeniä otteluita)
+ Uusi omistaja, uutta virtaa ja innostusta saada joukkueesta hyvä, sillä on aina iso merkitys, varsinkin tilanteessa jossa ex-omistajat vaan halusit päästä joukkueesta eroon ja myydä parhaat pelaajat
+ Hyviä vahvistuksia: Doug Weight C ***, Bill Guerin RW **, Martin Rucinsky LW ** kaikki hyviä pistemiehiä ja ehdottomasti 1.-2.ketjukamaa, ja vielä alakertaan kova puolustaja Jay McKee D ** niin Blues sai hyvän kakkospakkiparinkin
+ Kun ykkösketjun sentteri Doug Weight kävi puolen kauden ajan Carolinassa voittamassa Stanley Cupin, piti sanansa ja palasi heti takaisin kun tuli vapaaksi agentiksi, ja Bill Guerin hankittiin Dallasista, niin sen ansiosta joukkueella on kasassa laadukas ja varma Jenkkivitja Tkachuk *** -Weight *** -Guerin **. Nyt St.Louisilla riittää maalintekijöitä jopa ykkösketjun ulkopuolelle, kakkosketju voisi olla esim. Tsekkivitja Rucinsky ** -Cajanek ** -Dvorak **
+ Viime kaudella flopanneen ja kovien odotusten veskarin Patrcik Lalimen (vain 4 voittoa 31 ottelusta, torjunta-% 88,1) tilalla St.Louisilla on nyt tasapäinen mv-kaksikko Manny Legace (Detroitissa hyvä kausi, 37 voittoa, torjunta-% 91,5) – Curtis Sandford (viime kauden kolmesta StL veskarista paras, torjunta-% 90,8 ), joten yhden maalivahdin huonoon vireeseen peli ei kaadu. St.Louisin 1mv:ksi hankkimalla Manny Legacella on maine NHL:n parhaana kakkosmaalivahtina, hän on aina tiukan paikan tullen noussut ja ottanut vastuuta, ja päästettyjen maalien keskiarvo koko uralta on sarjan parhaita. Legace sai vihdoin viime kaudella näyttöpaikan ykkösveskarina Detroitissa, ja veti tosi hyvät 51 ottelua. St.Louisissa maalivahti joutuu toki pelaamaan huonomman joukkueen takana. St.Louisin onni kuitenkin on että viime kaudella vakuuttanut Curtis Sandford saattaa syrjäyttää Legacen taas kakkosvahdiksi
+ Pakkihankinta Jay McKee oli yksi Buffalon puolustuspelin arvokkaimpia palasia, on arvostettu voimanpesä ja tulee pelaamaan 1. tai 2. pakkiparissa. Kun ottaa huomioon että St.Louisin muista 1.-2. pakkiparin tasoisista pelaajista kaikki kolme olivat pitkät ajat sairaslistalla viime kaudella (Eric Brewer *** missasi 50 ottelua, Barret Jackman *** oli poissa 19 ottelua, kumpikin kärsineet loukkaantumisista mutta hankittu joukkueen ykköspakeiksi, ja Christian Bäckman ** vielä poissa 30 ottelua), niin nyt St.Louis saa kasaan 2 laadukasta pakkiparia. Viime kaudella liian suureen rooliin puolustuspelissä joutui pakkikaksikko rookie-Wideman * ja Salvador (-), pelasi pitkät ajat ykköspakkiparina ja se näkyi plus/miinus –tilastoissa, Wideman –31 ja Salvador –24. Tilastot taitavat olla sarjan heikoimpia, ja saavat luvan olla joukkueen 3.pakkipari tällä kaudella. Selvä parannus siis kun kahden viime kauden eniten pelanneen pakin eteen tulee 4 parempaa pelaajaa, nyt joukkueen tärkeimmät pakitkin ovat taas joukkueelle ominaisemmin hyvää NHL-tasoa. Hyökkäyspelissä sama -> Joukkueen hyökkäyspelin sielu, 1.sentteri Doug Weight *** oli myös poissa puoli kautta, johti joukkueen pistepörssiä 47 ottelun jälkeen (kun siirtyi Carolinaan) niin selvästi, että esim. Weightin syöttöpisteet 33 pts/47 ottelussa ei St.Louisin muut hyökkääjät saaneet rikottua edes 82 ottelussa, lähimmäksi pääsi Petr Cajanek 31 syötöllä. Ja vielä ykkösketjun laituri Tkachuk *** oli loukkaantuneena 41 ottelun verran. Ja siihen vielä Detroitista hankittu maalivahti muodostamaan vahvan mv-kaksikon, joten joka osa-alue St.Louisilla nyt taas ihan eri tasoa (ainakin paperilla) kuin millä ryhmällä viime kaudella joutui pitkät tovit eli noin puoli kautta pelaamaan.
+ St. Louis alisuoritti selvästi viime kaudella ja jäi sarjataulukossa viimeiseksi (syitä monia, osasyy loukkaantumiset). Materiaalin perusteella joukkue oli selvästi saldoaan parempi, kaikilla odotuksissa D tasoa. Verrattuna selkeisiin E tason joukkueisiin jotka jokainen osaa nimetä siitä etteivät ne koskaan selviä pudotuspeleihin, St.Louis jäi viime kaudella playoffien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa 25 vuoteen, ja kun materiaalikaan ei pitäisi olla sarjan heikoimpia viime kaudella eikä nyt, niin jumbosija pitäisi jäädä aika kauas
+ Joukkueella säilyi sama pelaajien suosiossa oleva valmentaja Mike Kitchen, jonka johdolla St.Louis sai kiitosta siitä että ei viime kaudella koskaan lopettanut taistelua, vaikka menestys oli surkea ja pelaajat vähissä. Voi saada huomattavasti enemmän aikaan paremman materiaalin turvin, viime kaudella kyllästyneet (ja 300 miljoonaa dollaria jääkiekkoon menettäneet) ex-omistajat halusivat vain myydä pelaajia, ei lainkaan hankkia vaikka tuli pahoja loukkaantumisia, ja valmentajan tehtävä oli lähes mahdoton

Miinukset

- Koko Jenkkikolmikko on yhteisiältään yli 100 vuotta (35+35+34=104), ja kun vielä hankinta Rucinsky on 35v, niin joukkueen tärkeimmät pelaajat alkavat olla jo parhaat päivänsä nähneet
- Nopeus ei välttämättä riitä tällä joukkueella, vaikka viime kausi menee osittain alisuorittamisen piikkiin, eikä pelaajilla ollut ”kiva olla” kun joukkueen tulevaisuus oli epävarmoissa käsissä, niin silti viime kausi kertoi osoittain siitä että St.Louisin materiaali ei avainpelaajien eikä koko joukkueen osalta ole juuri nyt paras mahdollinen uuteen nopeita ja ketteriä taitopelaajia suosivaan NHL:ään
- Se että uusien hankintojen odotetaan heti olevan niin ratkaisevassa roolissa, kertoo paljon St.Louisin muusta materiaalista -> Aivan liian kapea!

YHTEENVETO

Ei mitään asiaa sarjan keskitasolle ja playoffeihin, kun materiaali ei ole tarpeeksi nopea eikä riittävän laadukas. Materiaali riittää silti jättääkseen sarjan heikoimmat joukkueet taakseen. Sisuuntunut viime kaudesta.
Arvio D tasolla jolla roikkuu niukasti, kaiken mennessä nappiin alussa voi olla jopa hyvä D.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

BUFFALO

+ Yksi NHL:n nopeimmista joukkueista sopii täydellisesti uuteen NHL:ään
+ Huippuvalmentaja Lindy Ruff (valittiin viime kaudella Vuoden Valmentajaksi) hioi taktiikkaansa koko NHL-lakon ajan Buffalon farmijoukkueessa AHL:ssa, ja sai siirrettyä sen täydellisesti NHL:ään
+ Sarjan parhaita vierasjoukkueita koska joka pelaaja noudattaa kurinalaisesti valmentajan laatimaa vieraspelitaktiikkaa
+ Buffalo on myös kotona vahva joukkue, viime kaudella liigan paras ylivoimapeli kotiotteluissa (25%) sekä liigan paras alivoimapeli kotiotteluissa (90,1%)
+ Hyvä ylivoimapeli (viime kaudella NHL:n 3. paras)
+ Tasaisuus josta moni joukkue saa olla kateellinen riittää hyvään, agressiivista ja nopeaa peliä esittävään sekä ennen kaikkea maaleja tekevään neljään hyökkäysketjuun (11 Buffalon pelaajaa teki viime kaudella yli 40pts runkosarjassa., NHL:n ennätys, 10 pelaajaa teki yli 15 runkosarjamaalia, 6 pelaajaa teki yli 20 runkosarjamaalia, ja vielä 6 pelaajaa teki yli 5 pudotuspelimaalia)
+ Myös Buffalon aliarvostettu puolustus loistaa tasaisella hyvällä materiaalillaan josta saa kolme hyvää pakkiparia
+ Buffalo on selvinnyt yli vaikeista ajoista, joten yhteishenki joukkueessa on mahtava
+ Viime kausi osoitti että tasainen materiaali päihittää yhden Tähtiketjun joukkueet
+ Hyvä mv-kaksikko Ryan Miller – Martin Biron, joista hyvät pudotuspelit pelannut nuori Miller noussut ykkösmaalivahdiksi ja tulee aika varmasti parantamaan runkosarjan otteitaan
+ Daniel Briere on joukkueen hyökkäyspään hahmo, teki viime kaudella 25 maalia vaikka pelasi vain 48 ottelua
+ Chris Drury, sen lisäksi että teki viime kaudella joukkueessa eniten maaleja (30), on myös yksi sarjan parhaita aloittajia (viime kaudella liigan 3.)
+ Buffalo ei muuttunut viime kaudesta juuri lainkaan, uusien pelaajien sisäänajoa ei tarvita, joten joukkueen voi olettaa toimivan jo heti alkukaudesta
+ Sai puolustukseen lisää taitoa hankkimalla Edmontonista syöttökone Jaroslav Spacekin
+ Pieni palkkabudjetti, joten varaa vahvistua selvästi kauden mittaan, jos tarvetta (varsinkin jos saavat 2. mv:ksi pudonneen Bironin myytyä)

- Alivoimapeli (ja pukukoppi) tulee kaipaamaan sekä kiekkojen eteen mielellään heittäytynyttä vahvaa puolustajaa Jay McKeeta (blokkasi koko liigassa eniten kiekkoja viime kaudella) että myös hyökkääjä Mike Grieria
- Viime kauden jälkeen Buffaloa ei ainakaan enää aliarvioida, kaikki syttyvät sitä vastaan, joten helppoja pisteitä ei ole yhtään luvassa (kuten viime kaudella saattoi vielä tulla, jotkut vastustajat erehtyivät pitämään Buffaloa konkurssin partaalla keikkuvana joukkueena jolla ei pitänyt paperilla olla mitään mahdollisuutta edes pudotuspeleihin, ja ilman kovaa loukkaantumissumaa pudotuspeleissä olisi tod.näk. pelannut Stanley Cup –finaalissa)
- Joukkueessa ei ole yhtään kunnon Supertähteä
- Tim Connollyn pitkä loukkaantuminen heikentää hyökkäyspeliä
- Myöskään J.P. Dumontin (teki 20 maalia vaikka pelasi vain 54 ottelua) lähtöä Nashvilleen ei pidä unohtaa, Buffalon viime kauden vaarallisin hyökkäysketju oli Daniel Briere, Jochen Hecht, J.P. Dumont

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Hyvää vääntöä esim. Buffalosta tuolla eilisen NHL-otteluiden ketjussa! 8)

Jos joku sattui lukemaan tästä ketjusta Buffalo-kommentit jotka laitoin yöllä kun odottelin matsien alkua, niin halukkaat voi lukea yllä olevan viestin uudestaan, lisäsin muutaman pointin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin