Tänään on 19.04.2024, 11:38.

Tennis la 28.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Tennis la 28.10

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Grand Prix de Tennis de Lyon

Richard Gasquet 2-0 - Arnaud Clement 2.00 (Centrebet)

Kolmekymppinen Clement pelaa hyvää kautta ja siitä todisteena kaksi turnausvoittoa (ATP + Challanger). On hyvä nimenomaan kovilla alustoilla. Pelasi kaksi kertaa kolme erää (Baghdatis ja Llodra) ja eilen voitti odotetusti massamies Almagron kahdessa. Arnaud voitti peräti 91% ykkössyötöistään ja tykitti 10 ässää ohi Almagron. Gasquet vastaavasti päihitti Safinatorin ja kovasyöttöisen Normanin kahdessa ja eilen kaatoi vastoin odotuksiani kovassa kunnossa olevan Söderlingin kolmessa. Vaikka keskinäiset ovatkin 2-0 Clementille sisäkovilta, niin tässä uskon Richardin päivän vireeseen ja vievän tämän selkeästi.

Xavier Malisse – Marc Gicquel 2.34 (- komissio) (Betfair)

En olisi uskonut kummankaan pääsevän edes tähän!
Belgi Malissella oli tänne tullessaan kolmen matsin tappioputki. Täällä kontrasi ekalla kolmessa Spadeaa vastaan ja sen jälkeen suorat voitot Benneteausta ja Ginepristä. Vastaavasti fransulla US Openin neljännen kiekan (Federer) jälkeen 4-2 saldo. Täällä Seppi ja Hrbaty kaatuivat kahdessa ja eilen Grosjean kolmessa. Tuntee alustan vastustajaansa paremmin ja oli viime vuonna täällä neljännesfinaaleissa.
Tämä on aika lailla 50-50 matsi ja kerrointen valossa peliä fransulle.

ATP - St. Petersburg Open

Mario Ancic -4 games - Ernests Gulbis 1.80 (Unibet)
Mario Ancic - Ernests Gulbis under 20.5 games 1.85 (Unibet)

Kyllä nyt ihmettelee 18-vuotias latvialainen tämän kisan sensaatiopoika Gulbis missä mennään kun joutuu kovasyöttöisen Super-Marion kyytiin. Männä viikoilla Gulbis hävinnyt sellaisille suuruuksille kuin Tourte (227) ja Gorban (698). Itse Ernests on maailmanlistan 204:s. Joten jokainen tajuaa mikä tasoero on kun vastassa on rankingin 12:s.
Gulbis pelannut jo 3 kolmen erän matsia ja eilisestä Hernych-kaadosta huhutaan sopumatsina. Oli miten oli, latvialaisella on maha makeaa täynnä ja jaloissa painaa.
Super-Mario kaatanut kaikki vastustajansa suoraan kahdessa ja suht helposti. Hänellä on myös mielessään pisteiden saalistus ajatellen pääsyä kauden Shanghain lopputurnaukseen.


Richard Gasquet - Arnaud Clement
Thomas Johansson - Igor Kunitsyn

Yhteensä 2.48 (Centrebet)

ToJo on kokenut kettu ja voitti viime vuonna matolla täällä tittelin! On päässyt helpolla saatuaan toisella luovutuksen pelaamatta palloakaan. 6 vuotta nuorempi venäläinen on myös kova luu matolla, mutta kokemattomampana on tässä selkeä altavastaaja.
On nimittäin aivan eri asia päästä semeihin kuin puristaa siitä finaaliin. Tämän huomaa kun katsoo näitten ~100 rankingin omaavien kavereitten tilastoja. Lisäksi Tojo tietää, ettei näitä finaaleja enää hänen uralleen montaa satu!

WTA Generali Open, Linz

Nicole Vaidisova – Nadia Petrova -3 games 1.80 (Unibet)
Nicole Vaidisova – Nadia Petrova under 21.5 games 1.85 (Unibet)

Toissa viikolla tytöt kohtasivat Moskovan matolla ja tulos oli 0-6,6-4,7-6. Tämän jälkeen Nadia voitti koko turnauksen ja tämä oli ainoa erä, jonka menetti. Vaidisova kävi Zürichissa häviämässä Golovinille 2-6,0-6. Täällä eilen Nicole näytti hyvin hermostuneelta väännettyään Jankovicin kanssa 3 erää. Nadia murskannut täällä molemmat vastustajansa (Peer 6-1,6-1 ja 6-1,6-3). Nadia on yksi sirkuksen sporttisimpia naispelaajia ja kunnossa ollessaan voittaa kenet tahansa. Muut huiput saavat loppukauden olla varuillaan…

Toinen finalistihan on tietysti Sharapova.

Baselissa Fed-Ex murskaa Paranormaalin, mutta Gonzalez - Wawrinka on paha, sillä Gonzolla voi jo jaloissa painaa, vaikka onkin periaatteessa parempi kuin sveitsiläinen, jolla taasen janoa finaaliin kotiyleisön edessä. Lisäksi pelasi hyvin eilen Nallea vastaan! Jos valita pitäisi niin pitkin hampain 3 erää ja Wawrinka...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin