Tänään on 18.04.2024, 06:32.

Nordicbet:mitä tapahtuu vuonna 2007 urheilu+muut erikoiset

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Nordicbet:mitä tapahtuu vuonna 2007 urheilu+muut erikoiset

Viesti Kirjoittaja erik »

Nordicbet on taas julkaissut tukun erikoispelejä vuodella 2007, olisin kiitollinen jos foorumin muutkin jäsenet voisivat julkaista tähän alle löytämiään sijoituskohteita.

Suomalainen pelaaja voittaa Stanley Cupin, YES!!!@1.5(vajaat 80%)

Tässä Centrebetin kertoimet joulupyhän alla. Mainittu vaan yksi suomalainen pelaaja jos useampia joukkueessa, joukkueen voitto kerroin. Huomoioitavaa on että että en tiedän tarkempia yksityiskohtia vetoon(tietäkö NB niitä edes itse). Mitä jos esim. Filipulla (Detroit) pelaa Detroitin joukkueessa ja hänet tradataan/ei saa pelata ollenkaan playareissa.

1. Buffalo-6-Numminen
2,Anaheim-6,5-Selänne
3.San Jose-9-Toskala
4.Nashville-12-Timonen
5.Detroit-13-Filippula
6.Ottava-13-Ei kukaan
7.Dallas-15-Lehtinen
8.Atalanta-15-N.Kapanen
9.Calgary-17-Kipper
10.Carolia-17-Ei kukaan

Myöskään NJ 11., Toronto 16. samoin 20 Tampa Bay ja 21. Boston ei lainkaan suomalaisia. Älyttömän pienet mahd. Stanley Cupin voittoon ovat myös Washingtonilla(ei suomalaisia). La, Phx ,St Louis omaavat sijaat 27-29 Centren rankingissa eikä näillä joukkueilla ole juurikaan mahdollisuuksia voittaa Stanley Cupia, kertoimet olivat 126-151.

Huomioitavaa:
8/10 parhaimmassa joukkueessa suomalainen pelaaja.
20/30 joukkueessa suomalainen pelaaja, joka oikeuttaa kertoimen 1,5 (30/20) :D
3:ssa umpisurkeassa joukkuessa(tämän vuoden perusteella) on suomalainen pelaaja

Sm-liigan playoffsien pistepörssin voittaja suomalainen pelaaja 2,1(sain itse sisään 2,4 kertoimella, yli 50%)

Joukkue nimeltään Lukko on ehdottamasti tämän vedon suurin uhkatekijä. Kun katsoo nopeasti taulukkoa ihmettelee miksi. Ne harvat pelit joita olen nähnyt Lukon pelaavan, ovat heidän isokoiset pelaajat suorittaneet hyvin. Lukon sijoitus on tällä hetkellä 8:s mutta tuskin aivan syyttä monet vedonvälittäjät tarjoavat niinkin matalia kun 20-25 kertoimia mestaruudesta. Joukkueessa on hyviä suomalaisia pistenikkareita (Saarenheimo, Haataja) mutta myöskin Toporowski ja Straka, ja mikäli Lukko tajuaa hankkia maalivahdin on tämä koko veto suuressa vaarassa.

Kärppien parhaat pelaajat ovat ehkä ulkomaalaiset pakit (Lupasschuk, Boumedienne) mutta varsin epätodennäköistä että varsinkaan Boumedienne voittaisi pudotuspelien p-pörssin. Hyökkäyksessä ainakin Hyvönen, Pyörälä, Viuhkola, Pesonen ja ehkä myöskin Sahlstedt tulevat arvojärjestyksessä ennen Ujickia ja Brosia. Huomioitavaa on että Kärpät pelaa suurinpirtein 50% todennäköisyydellä finaalissa.

Jokerit, mestarisuosikki nr. kaksi. Tässä joukkueessa en näe ulkomaalaisia suurena uhkana. Pienikokoinen Stapleton saa yllättävän paljon peliaika, vaikka ei olekaan kummoinen pelaaja. Wilm on pelanut vissiin ihan hyvin, mutta tuskin hänestäkään on play-offsien p-pörssin voittaja aineksia.

Hpk. Parhaat tehomiehet koostuu suomalaisista. Moravec saattaa innostua, mutta näen tämän hyvin epätodennäköisenä.

Tappara. Hieman todennäköisempää että suomalainen pelaaja voittaa tässä joukkueessa sisäisen pistepörssin (Kontiola, Ojanen, Laine vs. Hancock,Öhman). Tappara menee pitkälle, toden. välieriin.

Tps. Nurminen ellei loukkaannu, voittaa sisäisen pistpörssin.

Blues. Mikäli Blues päättää mennä pitkälle saattaa M. Kariya kääriä voiton.

Ilves-Hifk-Pelicans-Ei asiaa pitkälle. Toisaalta jos Hifk etenee klaaraa sääliplejarit saattaa superpakki Murphy otteukohtaisila tehoillaan >1,5p per peli voittaa koko pörssin.

Kiteyttenyä: Parhaaissa joukkueissa (Jok, Kärpät) ovat suomalaispelaajat kaikkein ahkereimpia pistemiehiä!

Nämä ovat vielä mietinnän alla:

Forsberg osallistuu MM-kisoihin, EI 1,85. Philly ei pelaa tänä vuonna playoffseissa, se on varma. En usko että Forsberg joka on koko kauden aikana taistellut loukkaantumien kanssa haluaa vapaaehtoisesti matkustaa Venäjälle. Kannattaa myös muistaa että Ruotsi voitti juuri olympia-kultaa.

Suomi jääkiekon maailman-mestari 8,0- Ei varsinaisesti ylikerroin muttaa saattaa hyvinkin päästä myymään pörsissä halvemmalla. Muistin lukeneeni jostain että on mahd. että NHL-pelaajat eivät osallistu MM-kisoihin, se tekisi tästä ylikertoimen.

Norja FIFA ranking 31/12/2007- Higher than 47 1,85! Tämä vaikuttaa huippu-vedolta mutta minulla ei henk.kohtaisesti ole tietoa miten tuo Fifa-ranking laskenta toimii. Norja on tällä hetkellä rankingissa 48:s joka ei vastaa maan jalkapallo taitotasoa lainkaan. Varsin todennäköistä on että viikingit pelaavat EM-kisoissa vaikka tilanne näyttää tällä hetkellä tukalalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


akuankka
Jäsen
Viestit: 426
Liittynyt: 06.11.2003, 14:32
Pisteitä: 0
Paikkakunta: ankkalinna

Viesti Kirjoittaja akuankka »

Tosta ekasta on jo keskusteltukin. Kerroin on jo syöksynyt rajusti!
viewtopic.php?t=17798

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 11:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

Suomi maailmanmestari

Viesti Kirjoittaja hesse »

On kyllä 8.00 enempi mitä yleensä kisojen kynnyksellä ja pörssissä voi päästä myymään kuudella ainakin alkusarjojen jälkeen. Raviosastosta löytyvät parhaat vedot, melkein kaikkiin saa pistää YES:

Ever to Excel voittaa ainakin kahdeksan starttia 1,90: Voitti tänä vuonna 13/19. Avoimet lähdöt on kyllä kesällä edessä mutta kilpailee näemmä alkutalven kun parhaimmistosta suurin osa huilailee ja napsii kevättalven aikana mahdollisesti jo ton 8 voittoa V5 ja V75-lähdöistä. Oli miten oli, mielestäni tämän tason lupaukselle 8 voittoa kaudessa on sanotaanko nyt vaikka 66%, kaksi kertaa kolmesta ainakin. Tänä vuonna eniten voittanut Mr Nice Guy voitti 14 kertaa kuten viime vuonnakin ja silläkin vaihtui sarjat avoimiksi tämän vuoden aikana. Pidän Everiä aavistuksen kovempana.

Villiari tienaa yli 75 000 euroa palkintorahoja 4.05: Järjetön kerroin :!: Villiari voitti tänä vuonna 106000e vaikka floppasi täysin kuninkuusraveissa! On noussut elämänsä kuntoon ja voittaa tosta summasta jo puolet alkuvuoden 75-lähdöistä kun ainoa vastus on Plantom joka on voittanut Villiarin 2 kertaa ehkänoin seitsemästä ja silloinkin Villiari on tietenkin ollut toinen. Villiari nousi tosiaan kunkkareiden kynnyksellä suosikiksi Saran Salaman ohella mutta jokin meni valmistautumisessa pieleen ja sijat olivat 9-7-5 ja rahaa ei paljoa herunut. Saran Salama tienasi 115000e vain 16:a startilla 2006. Syksyllä Villiari nousi uudestaan kuntoon ja kilpailukausi jatkuu (?) miten pitkään ei tiedä mutta kai sitä keväällä jätetään tauolle valmistautumaan kesän suuripalkintoisiin kisoihin missä juoksee jo ton 75000e plus siihen nyt sitten päälle alkuvuoden ja sitten syksyn kisat eli vakava loukkaantuminen tai totaalinen taantuminen estää ton summan voittamisen. Kunkkareissakin oli muistaakseni kyse veriarvojen notkahduksesta. Vaikea prosentteja antaa mutta yli 50% on varmasti, eli maksimilla sisään mitä antavat vetää.


Passionate Kemp juoksee Elitloppetin finaalissa 2.55: Tämä on enempi sinivalkoinen veto koska taso on kivikova karsinnoissa. Tänä vuonna ruotsalaiset varmaan jo päästävät Passin kisaan, sitten on rata-arvonta. Radoilta 1,2,3 yli 50-prosenttisesti finaalissa, 6,7,8 alle :?: . Mutta Tämän vuoden Sweden Cupin ja muun kansainvälisen menestyksen jälkeen luulisi pääsevän ainakin karsintoihin. Tänä vuonna ei näyttöjä ollut kuin ikäluokkalähdöistä kun Finlandia-ajokin meni persiilleen. Itse vedän Unibetille sijoja 1-4 finaalissa kunhan kerroin vähän nousee hevosen talvitauon aikana. On nytkin jo hyvä.

Antti Teivainen ajaa Jokimaalla yli 30 voittoa vuonna 2007 2.20: No tänä vuonna Antti ajoi 36 voittoa niin kyllä 2.20 kelpaa peliksi varmasti myös.

B.Helmiinasta ravikunigatar 2007 2.70: Näistä Suomenhevostammoista ei ikinä tiedä milloin päättävät vaikkapa loukkaantua, mutta B on niin paljon muita edellä ja varmistunutkin että ainakin 40% voi jo tässä vaiheessa antaa huoletta.

Siinä nuo parhaat joita kannattaa vetäistä maksimeilla. Muissa ravivedoissa rajatapauksia ja leikki mielellä poimin vielä nämä:

Matti Nykänen julkaisee albumin vuonna 2007 2.00: Matti on viinalakossa ja vältti vankilankin joten mitä muutakaan Matti tekee kuin levyttää.

Suomi selviytyy jalkapallon EM-2008 lopputurnaukseen 3.55: Harmittava tasapeli tuli mutta nyt se kai on lähempänä kuin koskaan. Leikkimielellä siksi että ei kai Suomi oikeasti voi...

Suomen miesten curlingjoukkue voittaa mitalin Curlingin MM-kisoissa 2007 6.00: Curlingista en mitään tajua mutta eikös ne voittanut mitalin olympialaisista. Ei muistaakseni sitten MM-kisoihin noin kovaa kerrointa saanut.

Suomalaisjoukkue voittaa suopotkupallon MM-kultaa 2007 1.65: Ei kai tota kukaan muu voi voittaa :lol:

Amin Asikainen häviää nyrkkeiluottelun 2007 NO 2.90: Eihän sitä vastaan kukaan uskalla otella.

Jarkko Nieminen selviytyy vähintään puolivälieriin Grand Slam turnauksessa 2007 1.90: Sinivalkoiset 8--) .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut hesse, 31.12.2006, 17:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 11:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

Jopas tipahti!

Viesti Kirjoittaja hesse »

Unibetilläkin tipahtanut Passionaten sijat 1-4 eliloppetissa peräti 4.5:een ja voittaja 20:een ihan vain tapaninpäivän Rooman voiton takia. Toivottavasti nousee tauon aikana kun muut hevoset tekevät hyviä suorituksia. Olis pitäny ennen joulua vetää :evil: Nyt olisi vähän rajatapaus kun ei vielä tiedä osallistujia ja Passionaten valmistautumista. Tänä vuonna meni ehkä hieman kylmiltään ainakin Finlandiaan. Nordicin ravivedot on vieläkin pelattavissa vaikka pari siellä tippuikin aika rajusti. Kävittekö vetäisemässä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eki
Jäsen
Viestit: 487
Liittynyt: 19.01.2003, 21:29
Pisteitä: 0
Paikkakunta: JKL

Viesti Kirjoittaja Eki »

Loistotipsit hesseltä ja hienot ajatukset + perustelut! En ole vielä käynyt vetäisemässä noista mitään, mutta varmasti käyn. Kiitos ja hyvää uutta vuotta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin