Tänään on 19.04.2024, 23:28.

Salibandy 21.9

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
hippi76
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 15.09.2003, 13:15
Pisteitä: 0

Salibandy 21.9

Viesti Kirjoittaja hippi76 »

Tänään pelataan taas mielenkiintoinen kierros salibandyliigassa.

Ensin prosenttiarviot peleihin ja sitten muutama perustelu.

Haki - SSV 25-11-64
Happee - Oilers 36-11-53
Hifk - Gunners 39-12-49
Josba - Sb Pro 75-12-13
OLS - T.Erä 56-11-33

Viimekaudella Haki ei ollut kovinkaan vakuuttava kotiluolassaan, eikä se takuulla tule pääsemään helpolla tänäänkään kun huippujoukkue SSV saapuu vierailulle. SSV pelasi viimevuonna tasaisesti sekä kotona että vieraissa, eikä se varmastikaan voi olla tyytyväinen eiliseen Oilers otteluun. Hakille kuitenkin tarjoillaan kokeilemisen arvoisia kertoimia.

Happee aloitti kautensa hienosti, mutta tänään kotiluolaan saapuu aivan eritason joukkue kuin eilinen vastustaja. Kotonaan Happee on kuitenkin pelannut viimevuonnakin hyvin, joten helpolla se ei suurinta mestarisuosikkia tule päästämään. Itse epäilen ettei tästä kaudesta kuitenkaan tule mitään paraatimarssia Uraliin Oilersin kohdalta, vaan joukkue tulee menettämään pisteitä sekä kotona että vieraissa vaikka kertoimet osoittavat vallan muuta.

Hifk roikkui eilen hyvin mukana 2 erää, kunnes Josba meni menojaan. Gunners sensijaan puristi täydet minuutit Classicin "vieraana". Hifkille tarjoillaan maukasta 3.0 kerrointa maailmalla, joten siihen ainakin itse tartun.

Josba otti eilen rutiinipisteet Hifkiltä, ja varsinkin parivaljakko Tiitu Moilanen oli loistavassa vireessä. Moilasen heräämistä ollaankin odoteltu, joten katsellaan miten peli sujuu jatkossa. Tähän ei lyödä minkäänlaista vetoa.

Ols hävisi Happeelle eilen kotonaan, ja tänään vieraaksi saapuu Tapankilan Erä, joka itsekin hävisi ensimmäisen liigapelinsä. Molemmille joukkueille sarjan jatkoa ajatellen tärkeä peli, mutta vieraille tarjotaan hyvää kerrointa mikäli prosentteihin on uskomista ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

HIFK - Gunners 1 (3,00) Centrebet 3/10
ks. hipin viesti ylempää

OLS - Erä 2 (4,50) Centrebet 8/10
Itse rankkaan OLSin alemmaksi kuin monessa muussa paikassa on veikattu (mm. Veikkaaja). Vaikka Erällä ei ole kokemusta, niin sillä siltikin hyvät mahdollisuudet vierasvoittoon.

Josba - SBPro 2 (9,50) Unibet 2/10
Vaikka SBpro onkin (tai ainakin pitäisi olla) huono... niin Josba ei ole enää sama Josba kuin aiemmin. Vastuu maalinteossa ei enää välttämättä jakaannu yhtä laajalle kuin aiemmin (ks. Tiitu 4maalia, Moilanen 3maalia).

Haki - SSV 1 (4,75) Centrebet 5/10
Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa niin Haki päästää vähän maaleja ja SSV alisuorittaa jälleen tällä kaudella... mutta kuka tietää? Haki ei ole täysi vastaantulija tässä matsissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hippi76
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 15.09.2003, 13:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja hippi76 »

Lainaus Ac Hakin kotisivuilta:
"AC HaKi koki kovan takaiskun, kun maalivahti Henri Toivoniemi joutuu tähystysleikkaukseen sunnuntaina SSV-ottelussa kipeytyneen polven takia. Polvi on turvonnut eikä Toivoniemen mukaan kestä harjoittelua. Tähystys suoritetaan ensi maanantaina ja toipumisaika riippuu pitkälti vamman laadusta. ARS Medicina -lääkäriaseman kirurgi Jan Lassus arvioi magneettikuvien perusteella kierukan revenneen tai haljenneen, mutta tähystyksessä asia selviää vasta tarkemmin. Näin ollen ensi viikonloppuna torjuntavastuun maalin suulla ottanee Jan Laatikainen."

Todella ikävä isku ajatellen Hakin jatkoa ja pitää toivoa että Toivoniemen polvi ei vaadi suurempaa operaatiota. Lähes 92% torjuntaprosentilla ahertanut maalivahti ei ole helposti korvattavissa tulevissa peleissä.

http://www.ac-haki.net/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin