Vedonlyönti

Vedonlyönti

Updated on Pe, 18/02/2011 - 20:00

Vedonlyönnin oppaassa on tarkoitus tarjota vedonlyöjille ja asiasta kiinnostuneille artikkeleita ja muuta tietoa vedonlyönnistä ja kaikesta siihen liittyvästä. Tulemme päivittämään näitä artikkeleita tasaiseen tahtiin ja jos sinulla on jokin kysymys johon haluaisit vastauksen tai lisäselvitystä niin laita meille postia tulemaan ja etsimme asiaan vastauksen.

Tulemme tarjoamaan artikkeleita eri lajien voimalukulaskennoista, kausijakaumista ja oikeanlaisesta panostamisesta kohteeseen. Lisäksi pyrimme avaamaan perusmatematiikkaa vedonlyönnin taustalla.

Artikkelit löydät Päävalikon -Vedonlyöntiopas linkin takaa.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.