Amirkhanin voittokulku UFC:ssä jatkuu

Amirkhanin voittokulku UFC:ssä jatkuu

Betsari Pro blogi

Comments: 1

Lauantaina on yksi tähän asti suurimmista päivistä suomalaisen vapaaottelun historiassa, kun sekä Makwan Amirkhani että Teemu Packalen astuvat häkkiin Lontoon UFC-illassa. Amirkhanin UFC-ura on alkanut loistavasti kahdella pikavoitolla. Avausottelussa britti Andy Ogle kaatui tyrmäyksellä vain kahdeksan sekunnin jälkeen. Toisessa ottelussa meksikolainen Masio Fullen kesti puolitoista minuuttia, ennen kuin ottelu päättyi kuristusotteeseen. 

Tällä kertaa vastus kuitenkin kovenee jo selkeästi. Nyt vastaan asettuva britti Mike Wilkinson (uran saldo 9-1) on ehtinyt jo keräämään mainetta mm. tyrmäämällä ruotsalaistähti Niklas Bäckströmin. Ongelmitta britti ei kuitenkaan tähän otteluun pääse, sillä loukkaantuminen piti hänet sivussa koko viime vuoden. Edellinen matsi on jo syksyltä 2014. Kamppailulajeissa pitkät loukkaantumistauot harvemmin tekevät ottelijalle hyvää, joten tämä kääntää etua suomalaisen suuntaan.

Lauantain ottelu tulee ratkeamaan pitkälti siihen, miten hyvin Wilkinson onnistuu pysymään jaloillaan. Amirkhanin parhaat vahvuudet ovat painitaustan vuoksi hyvässä matto-osaamisessa. Pitkän loukkaantumisen jälkeen on kuitenkin vaikea uskoa Wilkinsoniin niin paljon, etteikö Amirkhanille jossain vaiheessa avautuisi tilaisuus katkaista matsi jo ennen täyttä aikaa.

Amirkhanin ja Packalenin ottelut ovat myös nähtävissä Suomessa ilmaiseksi. Viasat näyttää koko UFC-illan maksutta ViaPlay-palvelunsa kautta. Ottelut alkavat 19:45 ja Packalenin ottelu on jo heti toisena vuorossa.

Pelivalinta: Amirkhani 1,60 @ Guts

 

https://www.youtube.com/watch?v=97_LA2Qnk2U

Kommentit (1)

UFC pelivihjeitä

Kiitokset tästä. Lajista voisi tulla tänne lisääkin vihjeitä.