Monivetovihjeet: MM-jalkapallo pe 6.7.2018

Monivetovihjeet: MM-jalkapallo pe 6.7.2018

Betsari Pro blogi

Comments: 0

MM-futis monivetovihjeet pe 6.7.2018

Futismonivedossa veikataan tänään ja huomenna pelattavia puolivälieräotteluita. Edut eivät ole tähtitieteellisiä, mutta ideoita löytyy kuitenkin. Pääpiirteittäin kahteen ensimmäiseen otteluun kannattaa suosia vähämaalisia lukemia, kolmanteen reilumpia maalimääriä ja päätöskohteesta hakea etua Venäjän kautta.

Uruguay - Ranska

- Ranska on tässä pelattu noin 46% suosikiksi, mikä on kutakuinkin oikein. Merkittävin etu löytyy maalimääristä. Ottelusta on odotettavissa varsin vähämaalinen (yli 2,5 arvio noin 34%, pelattu 50%). Tässä onkin hyvä rastittaa kaikki todennäköisimmät vähämaaliset tulokset lapulle. Erityisen tuottavat valinnat ovat 0-0 ja 0-1.

Brasilia - Belgia

- Brasilia on monivedossa pelattu noin 45% suosikiksi, mikä on myös kohtuullisen oikein pelattu. Tämä peli on etukäteen runsasmaalisempi, mitä päivän toinen puolivälierä, mutta myös tästä parhaat edut löytyvät vähämaalisista tuloksista. Todennäköinen 1-1 on hyvä lähtökohta (ja 0-0 myös). Näiden lisäksi lapulle kannattaa laittaa molempien joukkueiden voittolukemia, joissa vastustaja jää nollaan maaliin. Erityisen tuottavia valintoja ovat molempien 1-0 -voitot.

Ruotsi - Englanti

- Tässäkin pelissä suosikki on kohtuullisen oikein rastitettu. Englanti tosin yllättäen ehkä aavistuksen alipelattu. Maalimäärissä tässä ei ole niin selvää etua vähämaalisten tulosten suuntaan mitä kahdessa aiemmassa ottelussa. Ottelu on toki etukäteen varsin vähämaalinen, mutta monivedon pelaajat ovat samoilla linjoilla. Näin ollen tähän peliin voisi olla hyvä hakea myös yllättäviä runsasmaalisia tuloksia nostamaan pottia, kun muissa peleissä etua haetaan vähämaalisista (ja alipelatuista) tuloksista. Esimerkiksi 0-3, 1-3, 2-3, 3-1, 3-2 voisivat olla tällaisia runsasmaalisia lukemia. Toki nuo osuvat varsin harvoin, joten isommissa lapuissa mukaan kannattaa ottaa myös todennäköiset 0-1, 1-1, 0-0 ja 0-2.

Venäjä - Kroatia

- Monivedon suurin vääristymä joukkueiden välisessä tasoerossa löytyy päätöskohteesta. Kroatia on yliarvostettu, kun se on pelattu noin 54% suosikiksi. Todellisuudessa Kroatia on tässä alle 50% suosikki. Rivit kannattaakin tässä kohteessa kierrättää Venäjän voittojen ja tasapelien kautta. Venäjän voittolukemilla rivin kertoimeen saataisiin mukavaa nousua. Kroatian 1-0-voitto on myös jäänyt alipelatuksi, joten se kannattanee mahduttaa myös mukaan.

Kommentit (0)