Cadiz-Rayo Vallecano 6.3.2022

Cadiz-Rayo Vallecano 6.3.2022

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje La Liga

Hyytyvälle Rayo Vallecanolle luvassa vaikea vierailu Andalusiaan.

Cadiz haluaa uusia sarjapaikkansa

Sarjataulukon häntäpäässä majailevan Cadizin kausi on ollut vaikea. Tammikuun alussa seura antoi potkut sen Primeraan nostaneelle valmentajalle Alvaro Cerveralle, jonka paikalle palkattiin Real Valladolidissa viime kaudella vaikuttanut Sergio. Sergion alaisuudessa Cadiz on pelannut kuusi sarjaottelua, joissa se on esiintynyt ihan mallikkaasti. Etenkin puolustuspeli on ollut hyvää, mutta toisaalta joukkue ei kovin paljoa maaliodottamaa ole otteluissa itsekään pystynyt luomaan. Kuudesta Sergion ottelusta neljä onkin päättynyt tasapeliin.

Cadizille olisi sarjassa säilymistä ajatellen erittäin tärkeää saada tästä ottelusta voitto, sillä loppukauden otteluohjelma on raaka. Rayo-matsin jälkeen on jäljellä 11 ottelua, joihin sisältyy ottelut kaikkia sarjataulukon top 9 sijoilla olevia joukkueita vastaan. Noissa otteluissa ei urotekoihin ihan niin monessa tarvitsisi pystyä, jos tästä ottelusta pystyttäisiin voitto kairaamaan. Matkaa ensimmäiseen sarjassa säilyjään on kuitenkin jo viisi pistettä, joten kovin todennäköistä ei Cadizin näkeminen La Ligassa ensi kaudella ole.

Viime kierroksella Cadiz missasi sauman ison voiton ottamiseen, kun Granada-vierailulta jäi käteen vain 0-0 tasapeli. Missattu sauma tuo on nimenomaan siksi, koska Granada pelasi noin 60 minuuttia vajaalla punaisen kortin vuoksi. Cadizin kokoonpanotilanne otteluun tullessa on täydellinen, sillä näillä näkymin yksikään pelaaja ei ole ottelusta sivussa.

Rayo tappioputkessa

Rayo Vallecano nousi viime kaudella play-offien kautta Segundasta La Ligaan. Joukkue yllätti alkukaudella monet pelaten ajoittain jopa erinomaista jalkapalloa. Etenkin kotiotteluissa Rayolta nähtiin muutamia erittäin kovia esityksiä. Joukkue oli parhaimmillaan Mestareiden liigaan oikeuttavalla neljännellä sijalla, mutta pistetahti on sittemmin suoritustason tavoin hiipunut. Tämän vuoden puolella Rayon otteet ovat olleet heikkoja. Seitsemästä sarjaottelusta tuloksena on ainoastaan yksi piste ja joukkue on tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa. 

Rayo pelaa torstaina Copa Del Reyn semifinaalien toisen osaottelun Sevillassa Betisin vieraana. Tuohon otteluun varmasti ladataan isosti paukkuja, sillä sarjassa ei juuri yksittäisiä sijoituksia suurempaa panosta ole. Ison latautumisen cup-matsin jäljiltä joukkueella voikin olla vaikeuksia syttyä omalta kannalta melko merkityksettömään vierasmatsiin. Rasitus- ja valmistautumisetua Cadizille Copamatsi joka tapauksessa tuo.

Cadizissa etua

Rayo on valunut suoritustasossaan alakastiin, eikä Cadizkaan ole enää niin huono kuin syyskaudella, joten Cadiz taipuu itselläni suosikiksi asti. Mielestäni psykologiset tekijät ovat Cadizin puolella, oli torstain ottelun tulos mikä tahansa. Tällä hetkellä Rayo majailee keskikastissa ilman realistisia saumoja europaikoille tai pelkoa putoamisesta, minkä vuoksi motivaatiota voi vähintäänkin kyseenalaistaa. 

Pelivalinta on Cadiz +0, mutta myös suora voitto on hyvä vaihtoehto. Voi olla, että Cadizissa on tiedostettu loppukauden otteluohjelman haastavuus, ja se ottelun ollessa pelin loppupuolella tasan lähtee riskilläkin hakemaan kolmea pistettä. Tuota kannattaa myös livevedonlyöntiä ajatellen seurata, jos sunnuntai-iltapäivä tulee La Ligan parissa vietettyä. 

Vedonlyöntivihje

Cadiz +0, kerroin 2.05. Arvio 53%, panos 2.5/5. 

Kommentit (0)