Cartagena-Girona 23.4.2022

Cartagena-Girona 23.4.2022

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje Espanjan jalkapalloon

Cartagenan ja Gironan välisestä kamppailusta voi odottaa viihdyttävää.

Cartagena keskikastin nippu

Tämän kauden Cartagena on ollut vaikea joukkue arvioida. Sen pelisuoritusten hajonta on mututuntumalla arvioituna ollut isompaa, kuin millään muulla joukkueella. Parhaimmillaan se on esiintynyt kuin yksi sarjan parhaista joukkueista, ja huonoimmillaan kuin yksi huonoimmista. Joukkueen todellinen taso on noin keskikastin paikkeilla. Viime kierroksella se kaatoi kotonaan sarjajumbo Alcorconin, jonka putoaminen tuon ottelun myötä varmistui. Cartagenalla itsellään on vielä hyvin pieni sauma yltää play-offeihin asti, mutta lähes täydellistä loppukautta se vaatisi. Cartagenan kokoonpanotilanne on mainio, sillä ottelusta on sivussa ainoastaan laitapuolustaja Antonio Luna.

Gironalle tulossa jälleen pitkä kevät

Girona on ollut yksi kauden parhaista joukkueista. Se majailee sarjataulukon viidennellä sijalla. Suoraan nousuun oikeuttaviin sijoihin on matkaa kuusi pistettä, playoffeista pois putoamiseen seitsemän pistettä, eli todennäköisesti Girona nähdään kolmatta kertaa putkeen play-off-vaiheessa. Viime kierroksella Girona kaatoi kotonaan Real Sociedad B:n vahvan esityksen jälkeen. Se on ollut tuloksilla mitattuna sarjan kovakuntoisimpia joukkueita jo pitkään. Sillä on kuitenkin ollut tuuriakin matkassa, eikä sen suoritustaso ole yltänyt esimerkiksi Almerian ja Valladolidin tasolle.

Gironallakaan ei ole kokoonpanotilanteen suhteen suuremmin valittamista. Sivussa ovat edelleen Kebe, Sarmiento sekä Terrats, joista kenenkään poissaolo ei juuri pelivoimaan vaikuta.

Ottelu on kertoimia tasaisempi

Girona on joukkueista parempi ja on sen suosikinasema on oikeutettu. Tasoero ei missään nimessä valtava ole, eikä näistä lähtökohdista ole mielestäni tarpeellista tehdä säätöjä motivaationkaan suhteen. Mielestäni Girona on painettu kertoimissa jo liian suureksi suosikiksi, joten Cartagenan puolesta saadaan euroja sijoitella. Ottelusta sopii odottaa viihdyttävää, koska molemmat joukkueet lähtevät todennäköisesti ottelua voittamaan. Runsasmaalisuusen puolesta tehdyt sijoituksetkin voivat olla jossain vaiheessa hyviä, mutta nykyiset kertoimet eivät vielä aivan vetoon asti riitä.

Vedonlyöntivihje

Cartagena +0, kerroin 2.49. Arvio 44%, panos 2/5.

Kommentit (0)