Bonuskierrätys - Betserille avausvedot

Bonuskierrätys - Betserille avausvedot

Bonushunter blogi

Comments: 1

Nyt on luvassa ensimmäiset vedot Betserille. Pitkäaikaisvedoiksi on valittu kohteet Australian avoimista ja NFL:n Super Bowlista. 

Pelikohteina Andy Murray ja New England Patriots

Kuten avauspostauksessa käytiin läpi, niin Betserillä bonus vapautuu käyttöön sen jälkeen, kun oma talletettu satanen on sijoitettu johonkin kohteisiin. Mielenkiintoisia pitkäaikaisvetoja on tarjolla muun muassa Australian avoimissa ja Super Bowlissa. Jokainen voi esimerkiksi näistä kilpailuista valita omat suosikkinsa peleihin. Tarkoitus olisi kuitenkin lyödä vetoa kohtuullisen todennäköisiin voittajiin, koska satasta ei viitsi ihan suuriin altavastaajiin laittaa sisään.

Miesten Australian avoimissa nousee esiin kaksi todella selvää suosikkia. Andy Murray ja Novak Djokovic lähtevät turnaukseen lähes yhtäsuurina suosikkeina. Andy Murray on näistä pelannut tasaisemmin kovalla tasolla ja hän olikin alunperin kisojen ykkössuosikki muun muassa vedonlyöntipörssi Betfairissa. Djokovic on kuitenkin osoittanut nousuvirettä, silä hän kaatoi Dohan finaalissa juuri Murrayn lukemin 2-1 ja Betfairin kertoimissa Djokovic onkin kivunnut niukasti kärkipaikalle. Tuo Dohan finaali oli todella tasainen kestäen liki kolme tuntia. Se peli olisi voinut kääntyä lopulta miten vaan.

Murraylla oli ennen Dohan tappiota allaan 28 peräkkäistä voittoa ATP-tasolla. Voidaan pitää siis suurena yllätyksenä, jos hän ei raivaa tietään Australian avointen finaaliin. Tasaisuutensa vuoksi otetaan Murray pelivalinnaksi 50 eurolla kertoimella 2,60. Mikäli Murray selvittää tiensä finaaliin, niin tarvittaessa voi varmistaa voiton pelaamalla finaalissa vastapuolta. Tämä nyt vain huomiona, mikäli haluaa siinä mahdollisessa tilanteessa vähentää riskiä. Pelikassaseurantaamme jätämme Murrayn loppuun asti jännitettäväksi.

Tästä voi lukaista Murrayn mietteitä Dohan finaalitappion jälkeen.

Toisena valintana nappaamme sisään New England Patriotsin 50 euron panoksella ja kertoimella 2,60 Super Bowlin voittajaksi. Betfairilla Patsien kerroin on hyvin samaa tasoa komissio huomioiden, joten puhtaasti kerroinvertailun pohjalta Patriots on tässä varsin hyvä valinta.

Sadan euron bonusta lähdetään kierrättämään luultavasti hieman eri taktiikalla kuin aiempaa bonuskierrätystä. Tarkoitus on napata mahdollisimman paljon kohteita luultavasti 5-10 euron panoksilla. Pyritään pitämään bonus hengissä mahdollisimman pitkään ja lopulta tavoitteena, että bonussumma ei olisi ainakaan merkittävästi vähentynyt 500 euron kierrätyksen aikana. Mieluusti se olisi toki noussut voiton puolelle.

Tilin Betserille voi avata tästä klikkaamalla.

Kommentit (1)