Bonuskierrätys - Boston ja Jukurit lapuille

Bonuskierrätys - Boston ja Jukurit lapuille

Bonushunter blogi

Comments: 0

Pari edellistä NHL-kohdetta on mennyt metsään, mutta lähdetään nyt kääntämään kierrätyksen suuntaa. Tänään peleihin sekä NHL:ää että Liigaa. Veikkaushuone-saldo on parista tappiosta huolimatta vielä hyvissä lukemissa 231,19 euroa.

Pelivalintana Boston

Ottawa isännöi Bostonia NHL-pelikohteessamme. Senatorsin kurssi on viime aikoina ollut laskusuunnassa, vaikka viime pelissään joukkue kukisti Montrealin. Tuossakin ottelussa joukkue oli pelillisesti rajusti altavastaajana ja tilanteiden valossa tuloksena olisi voinut olla reilu tappio. Bobby Ryan saattaa tehdä paluun kaukaloon tässä ottelussa. Ottawan pelitaso on tällä hetkellä reilusti keskimääräistä joukkuetta kehnompi. Ainoastaan Arizona ja NY Islanders pelaavat heikompaa lätkää nyt.

Bostonilla tilanne on päinvastainen. Joukkue on päässyt hyvään vireeseen, vaikka viime pelissä tulikin tappio St. Louisille. Boston on lähes poikkeuksetta hallinnut otteluitaan ja tämän lisäksi Tuukka Rask tilkitsee hyvin maalia. Bruinsin hyvä pelinhallita tulee jatkossa näkymään voittosarakkeessa. Zdeno Chara puuttuu tänään kokoonpanosta. David Pastrnak tehnee paluun kaukaloon.

Näen Bostonin selvästi vahvempana joukkueen, joten kotietukaan ei käännä Ottawaa suosikiksi. Veikkaushuone tarjoaa tähän mukavan kertoimen 2,55.

Pelivalintana Jukurit

Liigan puolelta peleihin kelpaa Jukurit kertoimella 2,55. Veikkaus tarjoaa Jukureille kerrointa 2,45 ja Pinnacle 2,46. Mikkeliläisten kovin vire on viime aikoina hieman taittunut, vaikka Lukko kaatuikin murskalukemin. Toisaalta HIFK:n pelissä ei näy mitään piristymisen merkkejä, vaikka sairastuvaltakin on tullut jo hieman apuja. Joukkue on hävinnyt täysin ansaitusti kolme viimeisintä vieraspeliään HPK:lle, KalPalle ja Tapparalle. Kotietu kääntää Jukurit suosikiksi, joten se kelpaa mainiosti peleihin.

Vetojen jälkeen saldo Veikkaushuoneella on 201,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 365 euroa.

Kommentit (0)