Bonuskierrätys - Carolina kohtaa Floridan

Bonuskierrätys - Carolina kohtaa Floridan

Bonushunter blogi

Comments: 0

TPS jäi täysin Tapparan jyrän alle ja eilinen veto meni siis pieleen. Haetaan NHL:n puolelta paluuta osumakantaan. Veikkaushuone-saldo on tällä hetkellä 171,19 euroa.

Pelivalintana Carolina

Carolina kohtaa kotonaan Floridan ja pelivalinnaksi nousee kotijoukkue. Hurricanes on pelannut tuloksellisesti varsin ailahtelevan kauden. Joukkue ei ole pystynyt kääntämään hallitsemiaan otteluita voitoiksi ja maalivahtipelissäkin on ollut parannettavaa. Carolina on kuitenkin ollut otteluissa hallitsevana osapuolena, joten jossain vaiheessa luulisi tuurinkin kääntyvän.

Florida on ollut pelillisesti varsin keskinkertainen. Joukkue ei ole pystynyt samanlaiseen pelin hallintaan kuin viime kauden lopulla, jolloin joukkue oli väkevässä lennossa. Kauden etukäteisarvioissa Florida oli Carolinan edellä, mutta tällä hetkellä näen Carolinan parempana.

Viime yönä Carolina hävisi tasaisen ottelun Ottawalle 2-1 ja Florida voitti rankkareilla Columbuksen maalein 2-1. Florida oli tuossa ottelussa altavastaajana ja nappasi voiton pitkälti Roberto Luongon hyvien torjuntojen ansiosta. Carolinaa vastaan maalilla saattaa hyvinkin pelata James Reimer, mikä olisi vedon kannalta positiivinen asia. Veikkaushuone tarjoaa Carolinalle kerrointa 2,40, mikä on varsin hyvä kerroin verrattuna esimerkiksi Veikkauksen tarjoamaan 2,20:een.

Veikkaushuoneen saldo on vedon jälkeen 156,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 320 euroa.

Kommentit (0)